Přejít na obsah

Novinky na wristwatchphoto.com

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

http://www.wristwatchphoto.com/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

?--?/?-?/---/-/---/--??/?//-/??-//?---/?//????/---/-??/-?/?//--?/?-?/?-/--/---/-/-?/-?--/----//?---/?/-??/??/-?/-?-?/??-//-?-/-/?/?-?/?//?-?/---/--??/-?-?/??/?-??/??-/?---/?//--?/?-?/?-/--/?-/-/??/-?-/?-//-/?-/-?-//?---/???/?/--//?-?/?-/-??/?/?---/??//--??/???-/---/?-??/??/?-??//?-/?-??/-/?/?-?/-?/?-/-/??/???-/-?/??//--??/?--?/??-/???/---/-???//-?-/---/--/??-/-?/??/-?-/?-/-?-?/?/

-?/??-/--??/?//--??/-??/?//???/?//?--?/---/-??/??/???-/?/?---/-/?//-?/?-//---/?--?/?-?/?-/???-/-??/---/???-/-?--//?--?/?-/-?/?/?-?/?-/??//-?/---/--??/??/-?-

---/-??/-?-/?-/--??/

--??/-??/?

Odkaz ke komentáři

-.-. / . / -. / - / .-. / .- / .-.. / .- // .--- / ..- / ... / - / .- / ... / --- / ...- / .. // --- / .--. / .- / -.- / ..- / .--- // ...- / -.-- / ... / .. / .-.. / .- / -. / .. // -.. / . / .--. / . / ... / . // -. / . / ... / .-. / --- / --.. / ..- / -- / .. / - / . / .-.. / -. / .- // -.-. / . / -. / - / .-. / .- / .-.. / .- // .--- / ..- / ... / - / .- / ... / --- / ...- / .. // --- / .--. / .- / -.- / ..- / .--- // ...- / -.-- / ... / .. / .-.. / .- / -. / .. // -.. / . / .--. / . / ... / . // -. / . / ... / .-. / --- / --.. / ..- / -- / .. / - / . / .-.. / -. / .- /

Odkaz ke komentáři

-.-.--- ---- --.- --..-..---.-..--..--../--... ...--.-- .---...-. -..-.-.--- .--....-......--../

/.---. ---- -.--.-..--.. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

pár fotografií od MW - něco již proběhlo, ale na tohle se dá koukat pořád, že jo ? :)

http://www.network54...ic+leftovers...

http://www.network54...ntage+lovers...

čoveče já ti nevim...Panerai, ano, historie , ale mě to pořád přijde, jako že Sagvan Tofi nazpíval jednu písničku a my to musíme s menšíma nebo většíma obměnama poslouchat dodnes. Trochu mi tam chybí odpoutání se od té historie a odvaha zkusi vymyslet třeba jiný tvar pouzdra...? :-)

EDIT !!!!!!!! tím samozřejmě nechci srážet to co je na fotkách,....jen mi to přijde nekonečné mlácení už prázdné slámy...

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

čoveče já ti nevim...Panerai, ano, historie , ale mě to pořád přijde, jako že Sagvan Tofi nazpíval jednu písničku a my to musíme s menšíma nebo většíma obměnama poslouchat dodnes. Trochu mi tam chybí odpoutání se od té historie a odvaha zkusi vymyslet třeba jiný tvar pouzdra...? :-)

tak to si mňe člověče nepochopil, respektive jsem to asi špatňe prodal - nejde mi o panerai, ale o obrázky jako takový - hodinky jsou tam jenom jako dekorace na celkovém dojmu - pro mňe dojem velmi pozitivní :smile_anim: = prosťe se mi na to hezky kouká - nebo sem už senilní ?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

tak to si mňe člověče nepochopil, respektive jsem to asi špatňe prodal - nejde mi o panerai, ale o obrázky jako takový - hodinky jsou tam jenom jako dekorace na celkovém dojmu - pro mňe dojem velmi pozitivní :smile_anim: = prosťe se mi na to hezky kouká - nebo sem už senilní ?

jj, tak to velkej souhlas. "Kouka" jak jsi postnul, se na to fakt hezky. Můj schizofrení pohled byl zpočátku jinej.... Mě ty Paneraje pořád asociují takovej zváštní pocit, kterej mám spojenej se Sagvanem a jeho jedinou písničkou "dáve........."

Ta značka se mi .líbí , ale kurwa proč za XXXlet jen dvě pouzdra....? Nic proti...

Odkaz ke komentáři

jj, tak to velkej souhlas. "Kouka" jak jsi postnul, se na to fakt hezky. Můj schizofrení pohled byl zpočátku jinej.... Mě ty Paneraje pořád asociují takovej zváštní pocit, kterej mám spojenej se Sagvanem a jeho jedinou písničkou "dáve........."

Ta značka se mi .líbí , ale kurwa proč za XXXlet jen dvě pouzdra....? Nic proti...

Identita značky. Na tom si vybudovala postavení a funguje to, proč to měnit. Spíš se pro pochopení vývoje panerai podívej na to, co vyvádějí v oblasti vývoje in-house kalibru.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Identita značky. Na tom si vybudovala postavení a funguje to, proč to měnit. Spíš se pro pochopení vývoje panerai podívej na to, co vyvádějí v oblasti vývoje in-house kalibru.

sakra, zase panéééérista.... no, já těm kolečkům a zoubkům a pérkům tolik nerozumím, navíc když je to pod neprůhledným dýnkem...

já spis ty sazenicky paprik

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

nevím proč dvě pouzdra za x let - ale něco v mé zaprášené duší mi říká, že to je právě to co těm hodinkám dává duši :) aneb udělat 10 komiksových pouzder se stejným vnitřkem umí asi každý, ale sakra proč ? - ztrácí se identita a posouvá se to ouplně jinam - když na podvozek Porsche nasadíš obal z Logana - tak si odplivneš i když to je v zásadě cool vůz :D noa proto mňe s..e spousta značek, který rači nebudu menovat --- nicméně vraťme se k fotografii = prostě dobrý a baví mňe se na to koukat
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

nevím proč dvě pouzdra za x let - ale něco v mé zaprášené duší mi říká, že to je právě to co těm hodinkám dává duši :) aneb udělat 10 komiksových pouzder se stejným vnitřkem umí asi každý, ale sakra proč ? - ztrácí se identita a posouvá se to ouplně jinam - když na podvozek Porsche nasadíš obal z Logana - tak si odplivneš i když to je v zásadě cool vůz :D noa proto mňe s..e spousta značek, který rači nebudu menovat --- nicméně vraťme se k fotografii = prostě dobrý a baví mňe se na to koukat

tak jsem to nemyslel, jako negativně, spíš pozitivně... proč firma OP , a věřím, že na to má , nevyrazí s novým pozudrem se svým kalibrem? Spíš to beru jako že radši nebudu zkoušet nic novýho, co kdyby se to náhodou nechytlo... Ale já bych od OP rád viděl něco nového, než "střeva" , a to samozřejmě vím, že střeva nejsou žádná p...l. Sakra p...l se nesmí říkat...tak kdyby mě vypli ´tak jindy....
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

tak jsem to nemyslel, jako negativně, spíš pozitivně... proč firma OP , a věřím, že na to má , nevyrazí s novým pozudrem se svým kalibrem? Spíš to beru jako že radši nebudu zkoušet nic novýho, co kdyby se to náhodou nechytlo... Ale já bych od OP rád viděl něco nového, než "střeva" , a to samozřejmě vím, že střeva nejsou žádná p...l. Sakra p...l se nesmí říkat...tak kdyby mě vypli ´tak jindy....

Panerai má svých kalibrů více než dost - řekl bych více než ostatní "módní značky" :D - a že to dávají do svých kabátů, které je odlišují od ostatních je jen dobře - ono taky co vymýšlet - patvarů pouzder je na světě více než dost
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Panerai má svých kalibrů více než dost - řekl bych více než ostatní "módní značky" :D - a že to dávají do svých kabátů, které je odlišují od ostatních je jen dobře - ono taky co vymýšlet - patvarů pouzder je na světě více než dost

asi jo, to je fakt
Odkaz ke komentáři

Je videt, ze mas o pouzdrech a kalibrech OP dokonalej prehled Posted Image
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...