Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Škoda, že takový reklamy (třeba v kratší verzi) neběží normálně v TV...to bych si nechodil pro jídlo :)

ODKAZ

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Reklama je to parádní, zvlášť když Portuguese jsou můj sen. Ale bohužel mám tohoto herce zaškatulkovaného jako akčního hrdinu a i když jej mám v oblibě, tak mi k té reklamě nesedí.

Odesláno

mně se to líbilo moc, já měl vždycky rád zeměpisný objevy a kupodivo Reno ani nevadil, i když ho nějak nevyhledávám

Odesláno

mne sa ta reklama nepaci... reno je dobry herec, portuguese su super hodinky ale nechat si vysvetlovat historiu navigacie od herca mi pride divne... proste som mu to neveril :(... mimochodom asi pred tyzdnom isiel na STV dokument o namornych chronometroch, to uz sa mi pacilo viac.. videl to niekto?

Odesláno

Pro mě má IWC asi nejlepší reklamy ze všech hodinářských firem, ta na pilotky je taky skvělá. A mají i dobrý vkus na herce Malkowich, Reno... Paráda :thumbsup_anim:

Odesláno

Paneboze pres 11 minut....nekonecne....nemuzu si pomoct ale IMHO jen ukazka snahy delat reklamu jinak tak nejak noblesneji - vychazi mi z toho paskvil - krasne zabery, znamy herec a zcela "zasadni" sdeleni v 11 cti nekonecnych minutach. Tohle jde mimo me. Tahle reklama se mi nelibi, velmi nelibi.

Odesláno

Moc pekna reklama. Ta atmosfera me uplne dostala.. Rena mam rad a ten pribeh fakt hezky vypravel.. Navic IWC Portuguese jsou me dreamwatch, takze celkove skvelych 11 minut :-)

Odesláno
  Jay Doll napsal:
A ten Reno je už koukám taky pěkně starej a ošklivej :(

... prostě správný bombarďák. Třeba mě už ti šampóni v reklamách lezou krkem :) Jasně že Danny Trejo by byl lepší... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...