Přejít na obsah

Rad bych se stal moderatorem

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

to Helex - nemohu souhlasit s Tvým příspěvkem. Možná, že byl úvodní příspěvek špatně formulován, ale spíš se domnívám, že byl z Tvé strany špatně pochopen. Já grgu znám a dokážu si práci, kterou pro fórum hodlá provést, dobře představit. Pokud vše dopadne tak, jak bych si přál a grga rozšíří tým moderátorů, uvidíš, že je velkým přínosem a že se mu bude dobře dařit korigovat dění na chronomagu.

Při pohledu na datum Tvé registrace mi je více než jasné, že ho nemůžeš znát a to je škoda, zároveň si také nemůžeš pamatovat staré dobré zlaté časy, které na fóru panovaly. Pokud by tomu tak bylo, Tvůj příspěvek by 100% nevznikl.

Na závěr musím podoktnout, že se mě překvapilo, jak houfně se vyjadřují ti, kteří mají více či méně zelený vstup na chronomag a soudí toho o to o kom a o čem nemají vůbec ale vůbec ponětí.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 206
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Byl bych rád kdyby se fórum stalo silně moderované. Sice jsem tu opravdu chviličku ale začíná mi vadit hádání a napadání. Poslední dobou čím dál častější. Asi jsem holt přišel na fórum v nesprávnou dobu. Jen se mi nechce odcházet abych se občas vrátil nahlédnout jestli už není líp. Takže můj hlas máš.

Odkaz ke komentáři

Na závěr musím podoktnout, že se mě překvapilo, jak houfně se vyjadřují ti, kteří mají více či méně zelený vstup na chronomag a soudí toho o to o kom a o čem nemají vůbec ale vůbec ponětí.

snizku, jsem jeste zelenej nebo uz se vybarvuji? promin, neslo se nezeptat. beru to tak trochu osobne ;) tady cas utika totiz trochu jinak. za tu dlouhou dobu co to tady ctu, a za tu relativne kratkou dobu co prispivam aktivne, jsem urazil v poznani hodinkoveho vesmiry svetelny rok, takze se za zelenace uz nepovazuji... tedy zcela subjektivne, to je mi jasne :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
snizku, jsem jeste zelenej nebo uz se vybarvuji? promin, neslo se nezeptat. beru to tak trochu osobne ;) tady cas utika totiz trochu jinak. za tu dlouhou dobu co to tady ctu, a za tu relativne kratkou dobu co prispivam aktivne, jsem urazil v poznani hodinkoveho vesmiry svetelny rok, takze se za zelenace uz nepovazuji... tedy zcela subjektivne, to je mi jasne :D

Přeber si to jak chceš, ale o "starém" fóru nevíš zbla nic !!! O poznávání hodinkového vesmíru v mém příspěvku nepadlo ni slova nebo čteš mezi řádky ?

Edit - vlákno jsem si prohlédl pozorně, ale starých členů jsem si nijak zvlášť nevšiml, vyskytovali se jen na počátku, pak je to už asi přestalo bavit.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

I když můj názor na toto téma bude ze zřejmých důvodů brán jako zkreslený a nevalidní, myslím, že tenhle jediný příspěvek měl stačit ke zbavení funkce moderátora. Bohužel nestačil. Vlastně byl tento příspěvek počátkem jakési mé řekněme rezervovanosti k Onionově osobě.

už nemusíš být rezervovaný, už tam ten nápis který tě dráždil jako červený hadr býka nebude :)

to all: Již nejsem moderátorem, doufám, že tímto se atmosféra na foru obratem změní a stane se tak vlídným jako bylo dřív. Akce proběhla právě TEĎ po dohodě s Kamilem :)

Odkaz ke komentáři

Strejdo Grgo, ačkoli někde v podvědomí je zakořeněná důvěra v cikány, což není politicky korektní prohlašovat otevřeně, máš můj hlas... Nejsem tady ani dlouho, ale už ani krátce, tak akorát, abych zkonstatoval, že to chce změnu... Jo a hele, nezačínáš dělat diplomku? Zajímalo by mě, jaký extrémně psychologický profil mé osoby vyjde u tebe? :D

Odkaz ke komentáři

to all: Již nejsem moderátorem, doufám, že tímto se atmosféra na foru obratem změní a stane se tak vlídným jako bylo dřív. Akce proběhla právě TEĎ po dohodě s Kamilem :)

Ať už je důvodem tvá sebereflexe nebo tlak ''nadřízených'', pro fórum je to určitě dobře.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Naopak moje moderátorství bylo zlo které zmizelo s červeným nápisem :) Peta Biker se kone4ně vyspí, už nemusí "ležet na matracích" :)

a reješ dál ................ :sad01_anim: ....... je dobře že jsi /budeš/ v řiti

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
už nemusíš být rezervovaný, už tam ten nápis který tě dráždil jako červený hadr býka nebude :)

Hele, to je dost špatný odhad, mně to je celkem lhostejné.

Odkaz ke komentáři

Jsi moderatorem v sekci Nemecke hodinky, jestli se spravne koukam.. coz si myslim, ze neni spatne, alespon z meho pohledu ;)

Odkaz ke komentáři

Tyhle čtyři pravidla mi připadají přímo výhodná k šikanování lidí. Co je to "hloupá" otázka? A představování se? Není to proti zdejšímu pravidlu, že identita lidí se nemá odhalovat? A že nováčci udělají občas chybu, to se stane. Příliš šikany znamená, že zase lidi budou někde jinde otevírat témata, proč byl ten a ten příspěvek smazán, kam zmizlo jeho téma atd., to se bude zavírat a bude to nekonečný kolotoč výčitek a útoků. Když je dotaz "hloupý", je možné ho prostě nechat bez odpovědi, zanikne.

Jasně, osobní útoku bych likvidoval, ale to ostatní mi připadá příliš šikanózní a jdoucí spíš proti zdejším minimalistickým zvyklostem.

Osobně bych se zaměřoval právě na osobní útoky a případné chybí spíše usměrňoval a témata přesouval :) Ale zase jsem aktivní hlavně v sekci Prim, nevím, jaké zvrácenosti se dějí jinde, u nás je poměrně klidno ;)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

..znamená, že zase lidi budou někde jinde otevírat témata, proč byl ten a ten příspěvek smazán, kam zmizlo jeho téma atd., to se bude zavírat a bude to nekonečný kolotoč výčitek a útoků..

To se stavat nebude, na to se muzes spolehnout a pokud bude, budou z toho vyvozeny patricne dusledky ;)

Ke zbytku, nejde o sikanu jen stanoveni pravidel, ktera se mohou tolerovat x-krat a pote jiz bude nejaky trest, pripadne osobne jsem pro zprisneni pristupu u "pozustalostnich a jinych neprimo nebo primo prodejnich" prispevku, ktere s chodem fora nemaji co do cineni.. Predstaveni se bych nedaval jako pravidlo a bral bych to spis jako slusnost nove prichoziho, kterou nema smysl vyzadovat i kdyz slusni lide pozdravi i bez toho, aniz by kvuli tomu existovalo nejake pravidlo..

Stejne tak ma forum urcita nepsana alias "zazita" pravidla, ktera by se mela respektovat a fakt je ten, ze drive aniz by bylo potreba mnoha moderatorskych zasahu se i dodrzovala a do jiste miry to zde (az na par vyjimek) vypadalo jako v klubu gentlemanu.. i kdyz vymizeni tohoto prvku ma samozrejme castecne na svedomi spousta tisic novych clenu, kteri zde jiz nejsou ani tak kvuli diskuzim o hodinkach ale prichazeji s jinymi umysly.. ted jde jen o to snazit se udrzet nebo privezt zpet puvodniho ducha fora, coz nemusi byt pro vsechny prijemne a moralne v poradku, ale tak uz to chodi..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
 .. ted jde jen o to snazit se udrzet nebo privezt zpet puvodniho ducha fora, coz nemusi byt pro vsechny prijemne a moralne v poradku, ale tak uz to chodi..

Jsem pevně přesvědčen o tom, že se to nepovede ač bych si to moc přál. Grga se bude 100% snažit, ale netuším, jaký nástroj by musel použít, aby se staré fórum vrátilo, vlastně o jednom bych věděl, ale to by bylo hodně drastické a prakticky neproveditelné, do důsledku by patrně zavinilo úplný zánik chronomagu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...