Přejít na obsah

Velikost hodinek

Ejabejaroz

Doporučené příspěvky

Hayaman: pošilhával sem po jiných Lemanskách v téhle velikosti, ale když sem si je zkusil a přes zápěstí sem měl pouzdro a nožičky už byli přes, tak sem uznal, že na zápěstí 18cm už to je moc :D strop bych viděl 45mm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Co jsem si jako oblekovky koupil D&S Diplomatic (34mm X 34mm - měřeno bez nožiček), tak Perrelet zahálejí v krabičce.

Ty D&S mi sedí perfektně a oči mám jako rys, takže lupu nepotřebuju, i když mají na ciferníku dost komplikací.

post-1118-1268134214.jpg

post-1118-1268134258.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Hayaman: pošilhával sem po jiných Lemanskách v téhle velikosti, ale když sem si je zkusil a přes zápěstí sem měl pouzdro a nožičky už byli přes, tak sem uznal, že na zápěstí 18cm už to je moc :D strop bych viděl 45mm

Nosil jsem šteiny, co mají 47mm průměr, na délku 57mm. Mám zápěstí 18cm a nic nepřesahovalo, ono záleží na tvaru, někdo má více ploché, někdo zase vyšší.... Musím ale uznat, že Heliosky o průměru 36mm, které občas opráším a vyvětrám jsou neskutečně pohodlné na nošení :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

určitě na zápěstí záleží o tom žádná.Kolikrát vidíš na menších zápěstí hodinky průměrem cca 50 mm, a od pohledu je to na vraždu majitele :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

StanoBare

samozřejmě je nosím trochu posunuté právě kvůli té korunce.Jinak bych měl v ruce díru jako po projektilu 7,62 :D

ved to, ale nikdy ti nesklznu takto od zapastia posunute hodinky naspat dole? takze tak ci tak musis davat na to bacha. Mam 47mm priemer - s korunkou 52cm na 17.5cm zapasti... a je to uz absolut hranicne....este vacsi priemer...uf, to by bolo nekomfortne trapenie.

mas zrejme vacsie zapastie a nerobi ti to az taky problem, potom v pohode, len 63mm vdaka tej mohutnej korunky - to je brutal :)

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Mam 47mm priemer - s korunkou 52cm na 17.5cm zapasti... a je to uz absolut hranicne....este vacsi priemer...uf, to by bolo nekomfortne trapenie :D

aaach taak - A vies, ze ani velmi netrci z pod kosele? A ked stojim na zastavke na bus, tak sa o tu korunku opriem o zem :D

priemer s korunkou = 52mm - malo byt. :D

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Ja si pocitam vhodny vkusny prumer hodinek dle meho vzorce :

Druha odmocnina z obvodu zapesti X 10

to je genialni! zrovna minuly tyden jsem se pokousel najit nejake vhodne matematicke vyjadreni zavistlosti mezi obvodem zapesti a prumerem hodinek. tohle sedi! ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...