Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nazdar kamarádi,

dnes se mi stalo to v co by jsem nedoufal ani v nejhorších snech.

Za běžného provozu tedy za jiízdy v autě se mi zastavili mé kultovní ,oblíbené Seiko orange Monster !!!

Vůbec nechápu co se s nimi mohlo stát!

Chápete to ?

Každý je obdivoval a teď tohle. To je ale nadělení. :crying_anim: :crying_anim: :crying_anim:

post-965-1266599827.jpg

Upraveno uživatelem long
Odesláno
Kudy jsi jel? Zastaveni hodinek z niceho nic je znak neskutecne silneho magnetickeho pole. Naposledy se tak stalo v roce 1947 v Rooseveltu...

Radlická, Praha 5.

To nevypadá , hm.

Odesláno

Asi zkusit tohle .

Jinak na Radlický jsem si tyhle oranžády někdy v roce 2002 vyzvedl na poště a tolik radosti po rozbalení mi od tý doby snad jiný hodinky neudělaly. Občas je z nostalgie provětrám.

Odesláno

Je mi líto každých hodinek, které se závadou sami zastaví. Smutný případ, ale aspoň trochu tě může uklidnit, že u Seika nejsi sám :-( před asi 3 roky dohodil jsem klukům jedny Monstra a dvoje pětky a už nejdou ani jedny" trochu mě to mrzí dodnes, vychvaloval jsem je, za málo peněz hodně muziky a myslím, že je to normální šrot" omlouvám se, pokud jsem urazil Seikaře"

Odesláno (upraveno)

Lituji a moc, mě zase včera toto

Ale dle foto konec vteřivovky není opřen o minutovou ručku?

Upraveno uživatelem pikec
Odesláno
Je mi líto každých hodinek, které se závadou sami zastaví. Smutný případ, ale aspoň trochu tě může uklidnit, že u Seika nejsi sám :-( před asi 3 roky dohodil jsem klukům jedny Monstra a dvoje pětky a už nejdou ani jedny" trochu mě to mrzí dodnes, vychvaloval jsem je, za málo peněz hodně muziky a myslím, že je to normální šrot" omlouvám se, pokud jsem urazil Seikaře"

Tak to, bohužiaľ, vyzerá, že (aj) low-end Seiko žije najmä z povesti získanej v minulých rokoch. :thumbsdown_anim:

Odesláno

To sú snáď trochu urýchlené závery. Mám SKX007, Ti samuraje a 5-kové SNX123K. Vo všetkých je kaliber 7S26 a fungujú mi rovnako spoľahlivo ako ETA2824 v mojich Archimede pilot. Áno 7S26 je low-end, ale veľa z nich bezproblémovo funguje viac ako 10 rokov ( od roku 1996 nahradili kalibre 7002 a 7009 ). Mám ich rád, pretože sú odolné ( označované ako Seiko "workhorse"- ťažný kôň ) a ich presnosť sa dá slušne "vyladiť". A neurazil si ma. :)

Odesláno
Konec litování!!! Jestli je vteřinovka OK, otevřít a kouknout dovnitř. Třeba něco vypadne a pak jen prohledat odkud.
Odesláno
Promiň - nemohu tě litovat. Kdo napíše "hodinky zastavili" nezaslouží (s)litování ;)

No tak sorry, měl jsme očí skoro plné slz. :crying_anim02:

Lituji a moc, mě zase včera toto

Ale dle foto konec vteřivovky není opřen o minutovou ručku?

Bohužel ne, není. Je tam dostatečná mezera.

Ale já jsem s nimi vážně nebouchl ani nic podobného. :crying_anim:

Fakt je mi to líto bo je chválím kudy chodím !

Odesláno

vzhladom na miliony hodiniek co u seika vyprodukuju je to statistika - percenta/promile su potom na pohlad impozantne cisla. zaujimalo by ma co im je, mal som monster aj ine seika a bol som maximalne spokojny. myslim ze na nejake zavery typu srot je prilis skoro. kazi sa vsetko mechanicke, aj 50 krat drahsie ako monster.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...