bicista Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Ahoj, rozhoduji se o nakupu novych automatu a porad se nemohu rozhodnout zda koupit seiko nebo orient a to: Seiko Spirt SCVS003 http://www.azwatch.cz/hodinky/se900-seiko-spirit-black-dial Nebo tyto orienty Orient Power Reserve CFD0F001W http://www.watches88.com/pd-orient-classic...n-cfd0f001w.cfm Budu vdecen za jakekoliv nazory a preference. Diky. Vzhledove se mi libi ty orienty, ale spirity jsou taky pekny a zrejme maji lepsi kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Ahoj, za sebe bych zvolil Seika, jestli není problém s financemi. Nelíbí se mně logo firmy Orient a tu rezervu bych taky klidně vynechal . Tady v galerii jsou velice pěkné fotky. Na tom černém řemenu nevypadají Seika vůbec zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Orient- Logo mi nevadí a rezerva, proč ji nebrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 je to čistě subjektivní, ty hodinky by vypadaly pro mě potom zajímavěji, mám rád decentní ciferník pro oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Mě by se víc líbily Orienty (právě kvůli power reserve). Automaty nemusím, ale IMHO když automat, tak s power reserve. Ale mají jen WR50 - pokud bys je chtěl brát do vody, je to trochu málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 SEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 (upraveno) Pro mě osobně by nebylo snadné si mezi těmito uvedenými modely vybrat. Já bych změnil uspořádání černá/bílá a vybýral z SEIKO SPIRIT DIASHOCK 23 JEWELS WATCH SCVS013 (z těch čtyřech bych si já vybral tyto) nebo ORIENT Automatic GMT World-Time Power Reserve CFAAA001B Upraveno 23. února 2010 uživatelem ondra_v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Za me tyto: Orient Star WZ0131FD Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warlordx Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Ja by som bral Seika, celkovo sa mi páčia viac. Majú čitateľnejší ciferník a tiež výborný kaliber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Vzhledem k praci ve zdravotnoctvi a kontaminaci vseho druhu, musim mit kovovy tah, ty spirity s modrymi rucickami se mi libi ale bohuzel jsou jen na kozenym tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Vzhledem k praci ve zdravotnoctvi a kontaminaci vseho druhu, musim mit kovovy tah, ty spirity s modrymi rucickami se mi libi ale bohuzel jsou jen na kozenym tahu. Aha , tak tim odpada , muj tip Orient Star. I kdyz myslim ze jsem je videl i na tahu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 37mm je dost malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 ja by som bral seiko...aj ked ani s orientom nemam zle skusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Měl sem oboje, Orienty WZ0131FD i Seika SCVS, a Seika vyhrály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Seiko Spirit....bile z duvodu optickeho zvetseni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 37mm je dost malo 37 mm je moc, 33, nebo 34 by bylo lepší a na ruce by to nepřekáželo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jan M Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Ahoj, Já bych bral ty Seika. Neokoukají se a mají možnost ručního nátahu. Orient myslím ne. Ale orient jsou taky super hodinky. Mám Teď jedny nové (asi měsíc) a musím říct že ta značka má něco do sebe. Teď si nejsem jistý ale myslím že Seika mají vyšší frekvenci než ty orienty. Opravte nebo potvrďte to někdo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Já osobně bych si už NIKDY nekoupil hodinky na tahu s touhle konstrukcí prvního článku. U tohohle modelu to z fotky nejde poznat, ale určitě bych si to ověřil. Za mě jsou tyhle Orienty hezčí než tyhle Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 U Orientu je fajn power reserva, ale jde bez toho žít. Spirity ovšem mají nadčasový design, bez zbytečností a u mě jednoznačně vedou. P.S. Bíle s modrýma ručkama je ještě lepší volba (bílá se do zdravotnictví hodí ) a kovový tah dokoupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Tak si to len tak pre seba zhrniem: _______________________Seiko:______Orient: Power reserve indicator:___nie_________áno Rezerva chodu:__________50 hod.______40 hod. Ručný náťah:____________áno_________nie Hacking:________________áno_________nie Vodotesnosť:____________100 m_______50 m Kvalita remienka:________4/5__________2/5 Priemer:________________37 mm______40 mm Kamene:________________23__________21 Aj keď ja mám Orienty, medzi týmito dvoma by som volil SEIKO. Pozn.: neprišiel som na iný spôsob, ako tomu dať trochu tabuľkovskú formu, iba takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se