shotik Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Radek124: vzdyt muzes pouzivat standardni iCloud jako do ted. Pouze iCloud Drive nespolupracuje se starsim systemem nez Yosemite ale je to zcela samostatna polozka v nastaveni . Cili syncovat vse ostatni muzes dal .Jo pokud nekdo upraguje na Drive tak uz asi cesty zpet nebude Jinak ja mam nainstalovano od verze GM z minuleho tydne ktera je buildem naprosto shodna s vcera vydanou ostrou a jsem spokojen. Zadný problém jsem zatim nezaznamenal.
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 nějak tady neslyším žádný ios8 wow ... .... já to stahovat nebudu pokud to nebude nevyhnutelně nutné .... kdybych zjistil zpomalení jako to bylo u 4s x 7, tak bych se asi pos*ral *pevně doufám, že bude dlouho ke koupi baterka na 5s, páč ty fošny nechci a nevím kam jinam bych se vrtnul
jovani Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 existuje nejaka "pridavna" bateria pre iPhone 5S za rozumny peniaz?
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 http://store.apple.com/cz/product/HB851ZM/B/pouzdro-s-bateri%C3%AD-mophie-juice-pack-helium-pro-iphone-5s
Radek124 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 2YPO: FYI, ve čtyři roky staré "čtyřce" mám doteď původní baterku a při štěstí na signál mi s iOS5 v pohodě vydrží i týden provozu.Co jsem viděl tak v malých servisech se dnes doslova na počkání mění baterky i v 3GS, 4 a 4S - takže nevidím nejmenší důvod k obavám o pozáruční servis stále prodávaného 5S...
jovani Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 http://store.apple.com/cz/product/HB851ZM/B/pouzdro-s-bateri%C3%AD-mophie-juice-pack-helium-pro-iphone-5s docela palka
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 (upraveno) docela palka no záleží na tom ..... mě stálo pouzdro (kryt) a folie skoro totéž .... ber to jakože kupuješ baterii s pouzdrem a pak je ta cena srozumitelnější Upraveno 18. září 2014 uživatelem YPO
Ondras_CZ Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 iOS 8 mám od rána, spokojenost? spíš průměr, jediný, co mě oslovilo je to, že se daj posílat v sms hlasové zprávy a druhá velká funkce je ta, že dole u mezerníku je mikrofonek, který když se zmáčkne, dají se diktovat zprávy a iOS je přepisuje do vět! Takže opravdu rychle napsaný zprávy i s háčkama a čárkama
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 jediný, co mě oslovilo je to, že se daj posílat v sms hlasové zprávy tohle mi syn hlásil taky ..... s použitím diktafonu to jde i v 7
quest987 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Jak jste na tom s fotkama v aplikaci obrazky na ios 8?Sem asi lama, ale nevim jak udelat abych mel vsechny obrazky pohromade jako na ios 7. Kdyz zvolim zalozku obrazky tak je to tam rozdelene po datumech nebo kdyz zvolim zalozku alba tak tam vidim naposled pridane poslednich cca 20 fotek, panorama fotky, pak fotky instagramm a snapseed, ale nikde nemam vsechno pohromade.
Filipinek Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Mám prosbu, chci odkliknout rezervaci na iPhone 6, bude vodě odolný nebo ne? Je to pro mě jediná a podstatná věc pro objednání. Jinak zůstanu u 5ky. Už jsem se v těch recenzích úplně zamotal. Díky za odpověď.
quest987 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Pokud mi to neuniklo tak na keynote nemluvili o odolnosti vuci vode.
Ondras_CZ Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 quest987: mám to uplně stejně, je to pěkně zprasený, že to neni pohromadě... wtf? doufam, že to nějaká aktualizace spraví, nebo jsme takový anti-talenti? Jinak ip6 není WR
blackhead Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Dobry je,ze nad obrazkem je datum a misto, to mi chybelo.
Maxmillian Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Jak jste na tom s fotkama v aplikaci obrazky na ios 8?Sem asi lama, ale nevim jak udelat abych mel vsechny obrazky pohromade jako na ios 7. Kdyz zvolim zalozku obrazky tak je to tam rozdelene po datumech nebo kdyz zvolim zalozku alba tak tam vidim naposled pridane poslednich cca 20 fotek, panorama fotky, pak fotky instagramm a snapseed, ale nikde nemam vsechno pohromade. Tady o tom neco je ... http://appadvice.com/appnn/2014/09/where-are-all-of-your-camera-roll-photos-in-ios-8
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Mám prosbu, chci odkliknout rezervaci na iPhone 6, bude vodě odolný nebo ne? Je to pro mě jediná a podstatná věc pro objednání. Jinak zůstanu u 5ky. Už jsem se v těch recenzích úplně zamotal. Díky za odpověď.mne to nie je dolezite, ale pokial si dobre pametam, tak nikde nespominali nic o tejto teme!
MJ. Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Jak jste na tom s fotkama v aplikaci obrazky na ios 8?Sem asi lama, ale nevim jak udelat abych mel vsechny obrazky pohromade jako na ios 7. Kdyz zvolim zalozku obrazky tak je to tam rozdelene po datumech nebo kdyz zvolim zalozku alba tak tam vidim naposled pridane poslednich cca 20 fotek, panorama fotky, pak fotky instagramm a snapseed, ale nikde nemam vsechno pohromade. quest987: mám to uplně stejně, je to pěkně zprasený, že to neni pohromadě... wtf? doufam, že to nějaká aktualizace spraví, nebo jsme takový anti-talenti? Sem si toho všiml až teď. Mam fotky v podstatě jen v jedný složce, která se teď změnila na Recently added. Pro mě žádnej trabl
quest987 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Sem si toho všiml až teď. Mam fotky v podstatě jen v jedný složce, která se teď změnila na Recently added. Pro mě žádnej trablAle nemáš je tam všechny, nebo jo? Já v ní mám cca posledních 20 fotek
MJ. Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Ale nemáš je tam všechny, nebo jo? Já v ní mám cca posledních 20 fotekNojo, máš pravdu. Mam tam 70 fotek ale po přepnutí na Photos jich tam je mnohem víc....... tak už sem taky nas.ranej
Ondras_CZ Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 To je neco strasnyho, jak je tenhle system neodladenej! Jak vubec neco takovyho muzou vypustit, jak finalni verzi potom, co bylo k testovani asi 5, nebo 6 beta verzi? Cca 3 aplikace mi padaj, behem zapnuti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se