Radek124 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 2maxigabrielg: logika výměny "maléha a velkého" (kde každý je výborný na něco jiného) za "dva střední" (kde ani jeden nenahradí velkou plochu iPadu a oba budou vadit v kapse) mi trochu uniká, ale je to tvůj boj. Ztrácení myši bude na 95% slabou (udávaným procentům moc nevěř) a nebo na kontaktech nesedící baterkou (oxidace, unavené pružiny), zbytek jsou speciality jako druhý mac, snažíci se připojit dříve spárovanou myš.
panedge Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Jako ta kapsa to je koukam nejdulezitejsi argument...zkuste si koupit tasku a mate po problemu a jako bonus nebudete vypadat jak paka s narvanejma kapsama.
Návštěvník dlubix Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Chlapi, potrebuju pouzivat flashky a ext hdd mezi mac a pc, ale kazda platforma ma sve formatovani. Da se to nejak poresit? Nejakou aplikaci treba?
Pcho Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Behem let jsem vyskousel mnoho modelu od Nokie, neco od Samsungu a od Sony a pak si loni koupil 5S. Nikdy jsem nemel po kazdy strance lepsi pristroj. Jedine s cim mam problem je iTunes. S tim fakt nejsem kamarad a naopak kdyz z casu na cas potrebuju nekam presunout fotky pripadne videa tak se u toho pekne rozciluju. Upraveno 14. září 2014 uživatelem Pcho
Pcho Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Tak přemýšlím, že bych se po všech generacích iPhone co vytvořili a co jsem vlastnil přesunul k Blackberry. Čekám, až si naživo zkusím ten model Passport. Krátce jsem měl možnost zkusit model Q10, který je již asi dva roky starý a vůbec to není špatný telefon.Applu asi Passport nezatopi, ale vypada famozne a aspon pro mne jako velke plus fyzicka klavesnice
Radek124 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 2dlubix: Místo FAT32 (neumí víc než 4GB soubory) a NTFS (komplikace s právy, nemožnost oprav logických chyb jinak než kriplovským konzolovým chkdsk) na flashky používej výhradně exFAT a budeš v pohodě.
TLD Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Ja se tesim na ,,Klasika´´. Uz ctvrtym rokem jedu na Boldu 9780. Cas od casu zkusim něco jiného (Lumia 920,1020, Note3,S3, iP5) a pak se vždy pokorne vratim k BB. Jediny co me zaujalo byla Z30, ale vadilo mne jak je velkej.Na práci jsem pro mne zatím nenasel nic lepšího:)tl
instant Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Je to proste draha imidzofka,ktera ale vyborne funguje,neco jako Grand SeikoCo to, trafil som sandale? Ci nebodaj jebly napis Grand Seiko nie je predsa imidzovka.. kvoli imidzu by si to kupoval len uplny debil. A celkovo by som sa drzal temy, snad nie je tempo konverzacie na teba prilis vysoke.. Nakoniec, ked mas pocit ze sa musis do mna triafat, hodinky z toho kludne vynechaj.
panedge Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 instant-nechci se do tebe trefovat,myslel jsem to jen a pouze jako vtipeka o Grand Seiku neco vim,takze netreba z toho vyvozovat nejaky zavery.
kulix Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Cim dal vice se divam na zive fotky nove 6ky, tim vice se mi libi.. A na velikost si proste zvyknu..
Josef01 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Díval jsem se, že výkonový rozdíl, jako byl mezi 4S a 5 (dvojnásobný) tak mezi 5S a 6 prakticky nulový. Některé fotografie trochu "klamou tělem" a telefon je tenčí spíš opticky než ve skutečnosti. Tak trochu mi připomíná Samsung Galaxy S5 i když je technologicky na tom o něco hůře. zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 2maxigabrielg: logika výměny "maléha a velkého" (kde každý je výborný na něco jiného) za "dva střední" (kde ani jeden nenahradí velkou plochu iPadu a oba budou vadit v kapse) mi trochu uniká, ale je to tvůj boj. Ztrácení myši bude na 95% slabou (udávaným procentům moc nevěř) a nebo na kontaktech nesedící baterkou (oxidace, unavené pružiny), zbytek jsou speciality jako druhý mac, snažíci se připojit dříve spárovanou myš.asi mas pravdu, trochu sa v tom zamotavam?. ale ked to vezmem do ruky, tak sa rozhodnem.Ale k tej mojej myske - baterky to zerie ako hovado, ja menim cca raz za 3 tyzdne, max mesiac - to sa mi zda vela, ale ja ju nevypinam, co je asi blbost?Takze to vypadavanie snad nebude baterkou. Nemoze to byt nevhodna podlozka? Mys je zanovna, je v miestnosti sama, nerusena?. normale pracujem a vypise - spojeni straceno a za par sekund - pripojeno. Tak cca 2 krat za hodinu cistej prace. Reklamoval som to na Chodove, ale nenasli ziadne problemy a fungovala na niekolko metrov, svinka mala!!!
Josef01 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Otázka je kolik hodin denně s ní pracuješ a jaké používáš baterie. Mě vydrží baterie tak 2 měsíce a to včetně těch nejlepších alkalických nebo NiMh 2400 mA/h.
Radek124 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) 2maxigabrielg: 3-4 týdny je při celodenní práci s Magic Mouse naprosto normální výdrž - uvědom si že to není obyčejná optická myš s LEDkou a kamerkou, ale pojízdnej touch-pad. Odpověď na to jestli máš vyflákané baterky pak nehledej na Chronomagu, ale ve voltmetru! Pokud Ti častá výměna baterek vadí, můžeš si pořídit bezdrátovou dobíjecí podložku, která Ti bude dobíjet dvojici přiložených Eneloop AAA akumulátorů v myši při odložení. Akorát se na to "odložení" (a nebo vypnutí myši) nesmí zapomenout před odjezdem na týdenní dovču, jinak to taky chcípne a den začne výměnou za záložní tužkovky ze šuplíku - holt cena za fancy bezdrátové technologie. A taky se dá na všecku tu parádu vykašlat, do USB píchnout normální myš s ocáskem a pomocí Btt si nadefinovat potřebná tlačítka a gesta... Upraveno 14. září 2014 uživatelem Radek124
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Josef01Radek124 dakujem za rady z praxe, zda sa, ze ta vydrz baterii je asi v norme? to ma az tak ani netrapilo, tiez som sa s tym utesoval, ze to nie je len obycajna myska...Co ozaj zasahuje do prace ( bavime sa o uprave fotiek), su tie odpojenia - a prave v obchode mi poradili, ze nech skusim zmenit podlozku.
Návštěvník dlubix Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 2dlubix: Místo FAT32 (neumí víc než 4GB soubory) a NTFS (komplikace s právy, nemožnost oprav logických chyb jinak než kriplovským konzolovým chkdsk) na flashky používej výhradně exFAT a budeš v pohodě. Super, díky. A jak s externim HDD?
dubon Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 (upraveno) Super, díky. A jak s externim HDD? Premyslim aktualne o tomhle. http://www.paragon-software.com/home/ntfs-hfs-bundle/ Mate s tim nekdo osobni zkusenost? Upraveno 15. září 2014 uživatelem dubon
Maxmillian Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Premyslim aktualne o tomhle. http://www.paragon-software.com/home/ntfs-hfs-bundle/ Mate s tim nekdo osobni zkusenost? No nebo muzes usetrit a udelat tohle: http://osxdaily.com/2013/10/02/enable-ntfs-write-support-mac-os-x/ Apple to sice "nepodporuje", ale mne to funguje bez problemu.
shotik Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Premyslim aktualne o tomhle. http://www.paragon-software.com/home/ntfs-hfs-bundle/ Mate s tim nekdo osobni zkusenost? pouzivam pouze tu jednu variantu pro Mac a bez problemu .
dubon Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 2Maxmillian: hele, tohle asi nedam i kdyz chapu ze zadarmo je dobra cena. Presto diky za info... i tobe shotiku. Jeste tedy k tomu paragonu, vidis data a daji se i spoustet, neni treba je nikam pretahovat, chapu to spravne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se