Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dnes jsem koupil 5 v česku. Výraznej posun ze 4, kterej mi zas nějakej ten rok vydrží...

snatek s rozumu? 

a mas pokoj znova na min 2 generace!

Odesláno

Tak jsem mel dneska v Drazdanech v ruce 6 i 6+.

6 je v pohode, paradne se drzi, velikost vlastne OK, mozna i lepsi nez u 5.

Ale 6+ je teda smesna zhovadilost :-D

Odesláno

Taky jsem ho byl omrknout nazivo a prestoze zastance velkych displeju, vic se mi libil ten mensi a hodnotim ho jako velmi povedeny. Skvele padne do ruky, pocitove opravdu lehky, tenky. Mrzi me trochu absence nejake vodeodolnosti. 

Trochu prekvapive moji zenskou designove moc nezaujal ale jeji 4S po upgrade na iOS 7 zacal delat psi kusy, ztraci se ji kontakty, poznamky, obcas prestava jit zvuk...neco docasne spravi restart, neco ne... Cenove 5S nedaval smysl a beztak by prisel uz s iOS8 kde by to chodilo po nejakem dalsim vetsim upgrade kdo vi jak, takze jsme objednali sestku. Navic mi v ruce rozdil mezi 5S a 6 prisel minimalni. Ta sestka padne do ruky fakt vyborne a porad se da ovladat jednou rukou. 

Jsem zvedavy na fotak, ten vypada docela slibne.

THE ULTIMATE PHOTO SHOOT: ON LOCATION IN ICELAND WITH THE IPHONE 6 AND 6 PLUS

Odesláno

Hmmm, fotí hezky.. Teda asi se to musí i drobet umět - ale připomnělo mi to, že ten "vystouplej vobjektiv" na 6 mi teda vůbec nevadil.. je hezká.. až mi dojde firemní 5S na pokraj životnosti, nebudu se 6 bránit...

A 6+ frajerům se teda budu chechtat jak blázen.. příšerná cedule je to..

Odesláno

Díky pánové. S tou velikostí jste mě docela uklidnili, až doslouží 5S. 

Blbec jsem dal na iPad 2 nainstalovat iOS 8 a tím se z něj stal docela nepoužitelný tablet. Všechno má strašně dlouhé odezvy, takže půjde dětem na hraní a budu muset pořídit Air. Nechápu proč to pro dvojku vůbec povolili.

Odesláno

2Robretilos: Downgrade možný bývá, ale jen na poslední "povolenou" verzi - což v tomhle případě bude poslední sedmička.

Ale neodkládej to - tipuju že nejpozději do Pátku tyhle vrátka Apple opět "pro sichr" zamkne, aby se mohl Cook dál kasat kolik procent (naivních a dobře míněných doporučení ignorujících!) userů upgradovalo ("By mistake..."?) a zůstalo na poslední verzi iOS...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Uz se tesim az prijdu do kramu a tam si koupim vyvonenou sestku plus a na mrnavou petku zapomenu behem par minut(telefon v kapse nenosim)

no to som mal aj ja v plane, ze uz nebudem nosit 5s a iPad air  - ale ze mi staci 6plus, a vlastne este usetrim miesto a aj prachy, ale kedze tu padli take vyjadrenia, ze sa mi tu budu chechtat !!!( A 6+ frajerům se teda budu chechtat jak blázen.. příšerná cedule je to..   - napsal Jeremy a este pokracoval - ??..Ale 6+ je teda smesna zhovadilost :-D)

A kedze som namysleny frajirek a pritom jemna a citliva povaha, tak som rad, ze aspon ty mas podobny nazor a tak som sa aj ja osmelil a nenapadne sa pridam k zaujemcom? ( ale pozor, to plusko je vraj fakt tazke zohnat!!!)

PS1 - no ale samozrejme, ze si to najskor v mojej medvedej labe osaham a vyskusam!

PS2 - Jeremy, sme uz dvaja, tak to ustojime! He!

:tongue_ss:  :rolleyes:  :angel: 

Odesláno

Leclerc-kabelku nosej zensky,to jen kdybys to nevedel.Ja treba v tasce,aktovce,v naprsni kapse v saku a kdyz du narychlo z auta nekam tak klidne v ruce

Odesláno

Apple si jistě udělal důkladnou analýzu co lidé chtěji a to že 1/3 lidí požaduje velký displej muselo v Applu vyvolat reakci. Nakonec ať si každý koupí co chce, nakonec já jsem volal i tabletem. Dnes na volání se jsem vrátil k Nokii, která má 5-ti denní výdrž baterie a iPhone mám pouze jako rychlou kancelář (kalendář, email, sms, internet, mapy a nějaké užitečné programy)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Ogaři, nikdo se nepohoršuje nad tím, že chcete velký displej. Spíše se čertíme nad tím, že není malý, jak kdysi prohlašoval guru, který Applu evidentně chybi.

ved mi len tak... srandičky a tak....

:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...