Tondaa73 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Ježíšmarjá, Radku, já jsem lama...ale myslím, že je to normální seznam spárovaný s icloudem. Děje se to tak poslední 3-4 měsíce, dříve to fungovalo skvěle (normálně ).
Radek124 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Jestli je to icloud, měl bys nové kontakty vidět aspoň v adresáři na webu. Pokud tam nejsou, je možné že je tam mobil kvůli problémům s připojením nespláchnul a synchronizuje si furt starou sadu kontaktů... Teoreticky by mělo stačit ten adresář v cloudu jen deaktivovat/reaktivovat v nastavení, detailnější postup k vynucení synchronizace je popsaný třeba zde.
ferrycz Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 mne to dělal podobně Exchange v práci, když neviděl síť tak jsem byl bez kontaktů
Andrew Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Opětovně se zeptám, myslíte, že bude v březnu představen iP SE 2, nebo je zbytečné čekat a mám jít do Xka? Musím měnit a nevím, jestli má smysl čekat na pro mne únosnější menší variantu. Díky Sent from my iPhone using Tapatalk
hreba Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 (upraveno) Podle mě v březnu nebo vůbec. Nevěřím, že by ho představili v půlce roku jak se někde píše. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Upraveno 16. února 2018 uživatelem hreba
Andrew Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Prave vsude píšou, ze v roce 2018 budou jen 3 iP - X2, X2+ a nástupce iP8, o SE 2 se stale spekuluje, vim, je to měsíc, ale mozna zbytečný a cena Xka se tak teoreticky zvyšuje... Sent from my iPhone using Tapatalk
hreba Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Takhle se taky dá uvažovat. Potom ale je na zvážení, zda nekoupil xko, třeba tě tak nadchne, že si ho necháš i přes vydání SE2 a pokud ne a skutečně SE2 bude, prodas ho a koupíš SE2 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
hreba Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Je fakt že to čekání je dycky nejhorší Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tondaa73 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Snad mi ta moje 6 vydrží, než vyleze SE2, ať už to bude kdykoliv...
nekdo Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 co kde pisou je jedna vec, co se stane je vec druha a vi to jen appleje to klasicky problem - potrebujes telefon hned, vezmi Xnepotrebujes ho, pockej az bude premiera HW a pak se rozhodni dle toho, co je pro tebe potrebaosobne bych cekal na dalsi generaci X, nebo SE2, ale ve skutecnosti proste pockam az mu SE nebude podporovan ze strany apple (nebo vyleze neco s opravdu must have feature ((pro me))) a pak budu menitdo SE jsem sel kvuli rozmerum a jsem spokojen, ale ja vyuzivam uz apple veci dlouho, mam sve workflow a telefon mam jen jako zobrazovac notifikaci z aplikaci, ktere vyuzivam a samozrejme telefon a obrazkovy zaznamnik
Radek124 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Obávám se že teplej ovocnář si vloni vyzkoušel, že na jednom prodaném Xku může mít větší vývar než na čtyřech SE - takže na rozdíl od prvních iPhonů a nebo 6S nemá důvod ke slevám a nebo hledání alternativ. K výhodné recyklaci nevyužitých starších komponent zjevně postačuje stávající SE, je otázka jak velké jsou zásoby a jestli A9-Fusion i A11-Bionic nejsou už dost odlišné na "retrofit" - a co nového by (záměrně vykastrovaná) verze novějšího procesoru ve starém těle vůbec přinesla...
ricous Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Já se zblázním - u dětí mi propojit table s telefonem na sms nešel, ale u mě zase nejde vypnout... Na telefonu mám přitom iMessage (a tím i spárování) vypnuto, přesto mi chodí některé sms na tablet (má přitom jiné číslo v síti než tlf.) a hlavně, jen na něj, ne do telefonu. Podle odesílatelů a jejich přístrojů se podle mého jedná o zprávy odesílané z iPhonů jako iMessage.
nekdo Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 v nastaveni/zpravy/odesilani a prijem mate nastaveni kde jste na prijmu - nemate to tam nahodou zapnute - na tablet vam to chodi (dle meho) proto, ze imessage vam posilaji lide na email a ne na telefonni cislo - telefonni sim v ipadu je jen pro data, ne pro volani a sms (jako klasicke sms)
Radek124 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Jó, co peklo jednou schvátí... iPhone si před odesláním testuje jestli má příjemce k číslu asociovaný účet - a pokud ano, SMS se přednostně (asi půl hodiny) snaží odeslat přes wifi/data jako iMessage. Teprv když se to nezadaří (a nebo natvrdo vynutíš klasiku), pošle to jako SMS...
nekdo Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 no a prave ta asociace nemusi byt nutne "jen" na telefonni cislo...
ricous Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Díky za tip - v nastavení jsem u iMessage vypnul mailovku a nechal jen číslo, snad to pomůže. I když nechápu, že to chodilo, když jsem to měl vypnutý (a ta zpráva v tablůetu byla ve finále zelená jako sms, ne modrá).
nekdo Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 musite si to nastavit i v tom ipadu - jen pro jistotu, aby nebylo zapomenuto
montemar Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 (upraveno) nabijet ci nenabijet? .. ac pouzivam telefon stale stejnym zpusobem, nove jabko miva vecer bezne 60-70% baterie.... jde mi o to, zdali nezkracuju zivotnost baterce Upraveno 23. února 2018 uživatelem montemar
Radek124 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Já nabíjím koncem 3-4. dne, prostě když baterka spadne pod 20% - a ještě jsem ji u žádného ze svých tří japkofonů nemusel měnit, nejstarší IP4 funguje tatíkovi dodnes...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se