Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

iOS 7.1.1 je pro mě na iphone 4S první použitelný FW verze 7. První iOS 7 mi zlikvidoval wifi, po výměně telefonu v rámci záruky a aktualizaci na 7.1 mi odešla opět wifi a když jsem dostal třetí telefon v rámci záruky přestal pro změnu jít po 2dnech displej. Několik resetů ho oživilo (byl tam iOS 7.0.6), ale po chvíli opět zamrzl a byl nečitelný nebo blikal. Tak jsem aktualizoval na 7.1.1 se strachem že opět odejde wifi a naopak telefon nečekaně plně funkční. Tleskám apple za jeho výbornou "spolehlivost" :D Máte někdo podobnou smůlu?

Odesláno

2cityfly: Od doby co iOS u Apple páchají jen designéři a najatí indové, stojí to za starou belu  :furious:

Chudáka Scotta Forstalla svého času vyrazili za diskutabilní mapy v iOS6, ke kterým bylo (současnému!) managementu líto pořídit pořádné podklady - jenže za jeho a Jobsovy éry byly i nové Major verze použitelné hned v den vydání a software nevypadal jako neintuitivní infantilní omalovánky...  -_-

Odesláno

Jak jednou nainstaluješ, není cesty zpět.

A nevíte aspoň, jak ve foťáku zapnout ty mrviče obrazu? Je tam jeden - negativ, který používám k prohlížení starých filmů. Podle návodu i videa tam má být ikona, taková 3 kolečka, kterou se zapne výběr filtrů. ale po instalaci nového IOS ji tam nemám.

Odesláno

to bude asi něco podobného, jako když jsem si včera v ipadu 2 s ios 7 chtěl změnit tapetu. Sem myslel že mě trefí :( . Možná, to co hledáš už tam není, mě se to taky nepovedlo, idioti.

Odesláno

to bude asi něco podobného, jako když jsem si včera v ipadu 2 s ios 7 chtěl změnit tapetu. Sem myslel že mě trefí :( . Možná, to co hledáš už tam není, mě se to taky nepovedlo, idioti.

... no, nevím, ale já to mám: NASTAVENÍ > TAPETY A JAS -> VYBERTE NOVOU TAPETU ... co je na tom nepochopitelnýho?

Odesláno (upraveno)

A nevíte aspoň, jak ve foťáku zapnout ty mrviče obrazu? Je tam jeden - negativ, který používám k prohlížení starých filmů. Podle návodu i videa tam má být ikona, taková 3 kolečka, kterou se zapne výběr filtrů. ale po instalaci nového IOS ji tam nemám.

Co máš za iPad?

Edit: ... trojka a níž ty filtry totiž NEPODPORUJE

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odesláno

ten filtr co má

ten negativní filtr je v aplikaci PhotoBooth a jmenuje se Rengen. Apka je v balíčku apek iosu.

Tapetu nehraju, ale nezbavím se toho zoomu.

Odesláno

ten filtr co má ten negativní filtr je v aplikaci PhotoBooth a jmenuje se Rengen. Apka je v balíčku apek iosu.

Tapetu nehraju, ale nezbavím se toho zoomu.

Dík, to je ono. Ale před aktualizací to uměla i aplikace fotoaparát.

Odesláno

tak chtěl bych na plochu tenhle obrázek

attachicon.gifimage.jpg

a ať dělám co dělám, ve finále mám toto

attachicon.gifimage.jpg

myslíš, že by jsi věděl co s tím?

... tak toho jsem si ani nevšimnul, asi je to z důvodu otáčení displeje - zítra ti to zkusím upravit "na šířku" a pošlu.
Odesláno

Koho ještě překvapuje když frikulínské ignoranty nenapadlo, že obrázek určený k výřezu by mohl být větší než samotná obrazovka? Stačí se podívat na ty fancy bílé hodiny a textíky, z pod kterých (při uživatelsky volitelném pozadí!) oddělali "zastaralý" průsvitný podtisk a ani se nenamáhali dát dam aspoň blbý stín... IMHO jen další indicie, že na "za každou cenu jiný iOS7" vloni najal bukva Cook v Indii "kádry" původně vyučené u Microsoftu, kde měli pozadí svých hnusných placatých dlaždic jednotně černé/modré... 

Odesláno

Prtak: pokud vypnes v obecnem nastaveni - zpristupneni - omezit pohyb (mam tam reduce motion), tak by ti ipad nemel nabizet zoom na tapetu a mela by byt stejna jako u starych verzi fw. Zoom je tam z duvodu pohybu pri tapete/sporici kdy pri naklapeni ipadu se pohybuje tapeta pod ikonama. Zaroven se prodlouzi vydrz baterky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 3 týdnech...
Odesláno

Potřebuju koupit druhý stroj, je na to hodně nízký rozpočet. Na netu jsem viděl za akceptovatelnou cenu MB white 2008 early (ano vím nepůjde tam nahrát novejší OS než je 10.7.5, ale nechce se mi jít do stroje s Win). Tak mi jde o to jestli to je v dnešní době ještě použitelný stroj. Aby to nebylo nějaké líné. 

Účel použití:

hd video, přehrávání holčičích serialů z online archivů tv nova, prima, facebook a přístup do banky. 

Nic jiného by se na tom nepoužívalo. 

Do světa Applu jsem vstoupil až se strojem MBP mid 2010, nedokážu odhadnout jak na tom bude takto starý white co se týče svižnosti.

Odesláno

Ano, na výše uvedené bude stačit. Jen tě upozorním, že si nemyslím, že early 2008 bude v dobrém vizuálním stavu, minimálně bude mít rozpraskanou hranu pod touchpadem, byla to jejich nemoc. Ale na funkci to nemá vliv...

Odesláno

Ano, na výše uvedené bude stačit. Jen tě upozorním, že si nemyslím, že early 2008 bude v dobrém vizuálním stavu, minimálně bude mít rozpraskanou hranu pod touchpadem, byla to jejich nemoc. Ale na funkci to nemá vliv...

jj o tom vím, ptal jsem se na to toho prodávajícího a tvrdí, že jako nový. Nechám si poslat fotky stavu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...