Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Taky jsem uvazoval, ale stacilo vzit do ruky něco jiného a prostě vůbec. Je to hodně peněz ale zas má člověk na rok pokoj a nic ho nebude pokoušet. :D

Na rok,....  celkem krátká doba :)

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu se jen zeptat na ty konkrétní funkce, které šlapou na WP a na IOS ne?

Ono to je od úplných hloupostí, kdy třeba píšu nějaký text a řekněme že je slovo špatně, tak automatická oprava nabídne jedno slovo, WP nabídne celý soubor slov ze kterých si mohu vybrat a pokud systém není jistý, automaticky slovo nevloží. iPhone dokáže vložit i úplnou blbinu. Navíc uživatelský slovník WP je opravdu propracovaný. Nebo si vezmu email, je v něm PDF, otevře se a rovnou mohu editovat, nepotřebuju placenou aplikaci třetí strany. Na úvodní obrazovku si mohu dát informace, které rychle potřebuju po zapnutí bez zadávání hesla, tedy následnou schůzku, počasí, zobrazovat poslední zprávy i bez odemčení (lze zakázat) apod. Mohu si nadefinovat velikost ikon (pro každou ikonu zvlášť) ve 3 velikostech, jsou i animované (tedy s obsahem aplikace), nepotřebuju tvořit vnořené složky, protože vyhledání aplikace je extrémně rychlé, stačí dva stisky kláves a mám zobrazenou ikonu jakékoli aplikaci atd. Těch pěkných věcí je tam celá řada, mohl bych tady popsat spoustu řádků. Integrovaná skvělá navigace, klasické FM radio s RDS, perfektní synchronizace kalendářů Google + Exchange včetně úkolů, MS Office s Lync, sdílení dat mezi telefony s NFC (iPhone pouze platby) atd.

Nejsem zrovna příznivcem Windows, ale jaký starý Applista (používám Apple cca 8 let) tak WP8 je zcela jinde, než jsem čekal. Je to stabilní a rychlý systém se spoustou vychytávek.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Ja mam svoje 5s tak dojebane, ze by ho asi uz nikdo nekoupil, bohuzel.

urob dobru cenu a mozeme sa dohodnut - do kancelarie zoberiem...

tam aj 4 alebo 4s mozem...

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

Musím dat za pravdu Josefovi. Ne ze byc se chystal osobně změnit lokal, ale WP ma otec i bracha a je to překvapivě špičkový system. Pokud někdo nechce jabka a nemusí mit kazdou aplikaci na svete, tohle by bylo moje doporučení - typicky nenáročný starší clovek, který nechce vysolit 20k

Odkaz ke komentáři

Yosemite se už vzpamatoval :) je to barevnější, mě se to líbí. 

Co se týká iPhone, nebudu slepě kupovat každej novej HW jen proto, že to má zezadu jablko a to že je hnusnej nevadí, stejně si na to každej dá pouzdro a případně folii aby to dodělal. Já potřebuju na práci "mobilní kancelář", která perfektně funguje v 95% světě Windows, tak to prostě ve světě businessu je, na ostatní mám iPad, MacBook Air a Mac mini.

Odkaz ke komentáři

Sou objednal jako služební Nokia 630 tak uvidíme. Mi se ten játelefon prostě dobře drží, ovládá a pracuje se s nim. Tak samo i s Macem. Asi to neumí všecho ale pro moje použití to bohatě stačí. I když je to blbost tak prostě to propojení mezi jabky doma funguje - přes iMessage po možnost telefonovat přes mac atd... Neřeším ROMky, ovladače, aktualizace, chyby kdečeho atd...

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...