Onisan Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 to well: Proč zrovna 99.1 ? A kolik stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Archimede kopíruje Stowu, Stowa kopíruje D. Dornblueth & Sohn a kdo ví koho okopíroval pan Dornblueth? Tyhle debaty nemají cenu ;-) . Hodinky mají z fotek moc pěkný pouzdro, bohužel řemen 20mm se k hodinkám o průměru 42mm moc nehodí. Chtělo to 22mm. Nápis Handaufzug je hroznej. Hodinky se mi až na pár detailů líbí, ale já vydržím a budu i nadále šetřit na Dornblueth 99.1 nooooo...tak to budes musiet setrit asi dlhsie...radovo stoja dornbluethy 10 nasobok archimediek... :-) uplne ina kategoria..hodinky za 4 az 6K dolarikov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Archimede kopíruje Stowu, Stowa kopíruje D. Dornblueth & Sohn a kdo ví koho okopíroval pan Dornblueth? Můžeš mi prosím ukázat původní model deck watch od D.Dornblüth & Sohn podle kterých Stowa vytvořila svoji "kopii"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 to well: Proč zrovna 99.1 ? A kolik stojí? Model 9,1 má oproti 9,0 posunutou vteřinovku blíž ke středu ciferníku. Díky tomu může být delší a víc se hodinky blíží původní předloze. Bude to mít asi i jiný důvod, ale já nejsem odborník na úpravy kalibrů. Cena je vysoká. Můžeš mi prosím ukázat původní model deck watch od D.Dornblüth & Sohn podle kterých Stowa vytvořila svoji "kopii"? Nemůžu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Nemůžu Tak pak nepiš, že Stowa kopíruje od D.Dornblüth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 http://www.watchbuys.com/store/pc/dornbluethwatches.asp tu to mate chlapci...myslim ze ci dornblueth, stowa alebo archimede su si velmi podobne...az na par detailov zhode..modely marine master..taktisto ako letecke hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Vypada, ze se s datem uvedeni sekli, bylo psano konec brezna, je po velikonocich a stale nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 No lidi toho naslibujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Kuba bude vedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Kuba bude vedet... neví prý ještě potřebují čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 neví prý ještě potřebují čas.. Všichni potřebujeme čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Podle fora ARCHIMEDE budou hodinky přibližně za dva týdny. Tak se snad dočkáme http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...=110&t=6073 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tak už jsme se dočkali . Cena 695EUR . Mají na výběr dva řemeny (černý/hnědý) Specifikace: Movement Hand wound movement Eta 6498, Swiss Made Watch case Stainless steel case, polished and fine satin finish, sapphire crystal with A/R coating on both sides, screw down case back with mineral crystal, waterresistant to 50m, diameter 42mm, thickness 10,5mm, crown with A-logo Dial Silvered with black printed numerals Hands Blue hands Odkaz: http://www.archimede-uhren.de/US/Deckwatch.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 cena je 425 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 cena je 425 EUR Omlouvám se. Máš pravdu, moje blbost . Měl jsem stránky v angličtině , tudíž moje cena je v dolarech. Zdálo se mě to po přepočtu nějak hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Nepoznal někdo z vás, zda mají klenuté nebo placaté sklíčko? Mě se zdá, že placaté což mi přijde u tohoto kousku celkem nepatřičné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Nepoznal někdo z vás, zda mají klenuté nebo placaté sklíčko? Mě se zdá, že placaté což mi přijde u tohoto kousku celkem nepatřičné . proč nepatřičné? hodinky jsem ale ještě neviděl, nicméně zatím všechny archimede mají safíry rovné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 proč nepatřičné? hodinky jsem ale ještě neviděl, nicméně zatím všechny archimede mají safíry rovné oblekovky jak vyšité. Měl jsem pilot xlh a strojek, tloušťka i ten AR jsou stejné a ty pilotky byly v poměru výkon cena asi nejlepší hodinky, co jsm měl. Jestli tyhle budou i s plným dýnkem, tak to bude lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) oblekovky jak vyšité. Měl jsem pilot xlh a strojek, tloušťka i ten AR jsou stejné a ty pilotky byly v poměru výkon cena asi nejlepší hodinky, co jsm měl. Jestli tyhle budou i s plným dýnkem, tak to bude lahůdka. JSOU + 40 EUROCHECHTÁKŮ - zrovna o tom přemýšlím i když nevím no Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se