Přejít na obsah

ARCHIMEDE DeckWatch

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Archimede kopíruje Stowu, Stowa kopíruje D. Dornblueth & Sohn a kdo ví koho okopíroval pan Dornblueth? Tyhle debaty nemají cenu ;-) .

Hodinky mají z fotek moc pěkný pouzdro, bohužel řemen 20mm se k hodinkám o průměru 42mm moc nehodí. Chtělo to 22mm. Nápis Handaufzug je hroznej.

Hodinky se mi až na pár detailů líbí, ale já vydržím a budu i nadále šetřit na Dornblueth 99.1

nooooo...tak to budes musiet setrit asi dlhsie...radovo stoja dornbluethy 10 nasobok archimediek... :-)

uplne ina kategoria..hodinky za 4 az 6K dolarikov..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to well: Proč zrovna 99.1 ? A kolik stojí?

Model 9,1 má oproti 9,0 posunutou vteřinovku blíž ke středu ciferníku. Díky tomu může být delší a víc se hodinky blíží původní předloze. Bude to mít asi i jiný důvod, ale já nejsem odborník na úpravy kalibrů.

Cena je vysoká.

Můžeš mi prosím ukázat původní model deck watch od D.Dornblüth & Sohn podle kterých Stowa vytvořila svoji "kopii"?

StowaMarineKM1.jpg

Nemůžu ;) .

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Tak už jsme se dočkali :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: . Cena 695EUR . Mají na výběr dva řemeny (černý/hnědý)

Specifikace:

Movement Hand wound movement Eta 6498, Swiss Made

Watch case Stainless steel case, polished and fine satin finish, sapphire crystal with A/R coating on both sides, screw down case back with mineral crystal, waterresistant to 50m, diameter 42mm, thickness 10,5mm, crown with A-logo

Dial Silvered with black printed numerals

Hands Blue hands

Odkaz:

http://www.archimede-uhren.de/US/Deckwatch.htm

post-9322-1272622788.jpg

post-9322-1272622972.jpg

Odkaz ke komentáři

proč nepatřičné? hodinky jsem ale ještě neviděl, nicméně zatím všechny archimede mají safíry rovné

oblekovky jak vyšité. Měl jsem pilot xlh a strojek, tloušťka i ten AR jsou stejné a ty pilotky byly v poměru výkon cena asi nejlepší hodinky, co jsm měl. Jestli tyhle budou i s plným dýnkem, tak to bude lahůdka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
oblekovky jak vyšité. Měl jsem pilot xlh a strojek, tloušťka i ten AR jsou stejné a ty pilotky byly v poměru výkon cena asi nejlepší hodinky, co jsm měl. Jestli tyhle budou i s plným dýnkem, tak to bude lahůdka.

JSOU + 40 EUROCHECHTÁKŮ - zrovna o tom přemýšlím i když nevím no :)

Upraveno uživatelem SukHoi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...