Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osobně bych taky dal přednost základní poctivý "hodinářský" linee, než kupka l.e., ale je vidět, že kupka má úspěch jako dizajn, jen kdyby ksakru lítal pečenej do huby zadáčo !

Myslím, že přirovnávat je k reklamním hodinkám je přeskočení několika levelů, i když princip je opravdu stejný - tematický ciferník, to je vlastně princip všech l.e. Prim má takovou uměleckou serii - ještě tuším něco od Svěceného, myslím, že se inspiroval orisem (jazz). Prostě pro lidi, co stůj co stůj chtějí nějaký gag, proč ne. Ostatně kupka byl myslím malíř, tak se mi papírový plošný cifr zdá být k tématu. Já třeba plastické ciferníky nemám moc rád, zaměňují kvalitu za jakousi honosnost a to je proti mému vytříbenému gustu.

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

"...ale je vidět, že kupka má úspěch jako dizajn,.." Aha, me se prave zdalo, ze, aspon teda tady, ma zasadni neuspech. A vhledem k tomu, ze Prim nemuze udat ani LE o 88 kusech, tak to asi plati vseobecneji.

"...jen kdyby ksakru lítal pečenej do huby zadáčo !..." tohle je levny emocionalni utok ve stylu Blesku a vkladani do ust veci, ktere nebyly vyrceny. Tohle prece nemas zapotrebi. Jinymi slovy, tobe se rozdil v cene Kupka vs Linea zda adekvatni a primereny? Pokud ano, OK, ale tyhle tyhle kecy o "pecenej do hubu" a "zadaco" si nech od cesty.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
Re: cigi - Osobně bych taky dal přednost základní poctivý "hodinářský" linee, než kupka l.e., ...ale je vidět, že kupka... ...zadáčo !

...Ostatně kupka byl myslím malíř, tak se mi papírový plošný cifr zdá být k tématu. Já třeba plastické ciferníky nemám moc rád, zaměňují kvalitu za jakousi honosnost a to je proti mému vytříbenému gustu.

Ano Kupka (ne kupka) byl malíř, ilustrátor a grafik. Ty jsi asi mimo mísu, Tvoje výpady na původ diskutujícího (Tvůj domnělý), Tvé posouzení ciferníku jako že je papírový a tudíž se hodí k malíři Kupkovi - to asi je ta přidaná hodnota proti Lineám, to že ukazuješ jseš chýýýýtrýýý, jak tomu rozumíš, to mě odrazuje od zájmu si další Primky koupit (už jsem si jedny koupil). Ty jim (Eltonům) děláš svými příspěvky medvědí službu, pokud si je někdo přečte, řekne si, k..va, tak tyhle lidi to tak chválí, tak to teda nebudu kupovat. A Tvoje hodnocení úspěšnosti l.e.88, která se dosud (od 2006r.) nevyprodala, je bláhové, mírně řečeno. Pouč mě, že Tě nemám poučovat, protože jsem tady nový, to Ti určitě půjde. Ahoj.

Odesláno

radku 0303, ty jsi můj objev tady na foru, perlíš ve všech vláknech, kam přispíváš, tebe nemám co poučovat, naopak, jsi můj vzor - těm bouchačům s traserama jsi to nandal parádně, popadal jsem se za břuch :D :D - podle údajů vhodný tak do deště a to ještě kdovíjestli :D :D trefa ! A jsem mimo mísu, měl jsem za to, že kupky jako dizajn se líbí právě tobě, že na ně nemáš ty, že o slevičku žebráš ty a že přiměřený rozdíl oproti linee pětikilo vidíš ty. Jestli ti ke změně názoru stačí pár řádků tvého obdivovatele, zkusil bych pro začátek příručku o cvičeních na utváření osobnosti.

Já musím zapracovat na srozumitelnosti, aby mě chápal nejen hciq, ale i hasňa se dvěma zahraničními doktoráty a manuálním původem :D . "pecenej do hubu zadaco" skutečně neznamená, že navýšení ceny kupka l.e. považuji za adekvátní a přiměřené pane doktor, to jste se ztratil mezi řádky. A podezřívat mě z kádrováctví, no dovolte, proč mě chytáte za slovo?

vtipnej flame zase po čase, díky pánové :D :D :D

Odesláno
radku 0303, ty jsi můj objev tady na foru, perlíš ve všech vláknech, kam přispíváš, tebe nemám co poučovat, naopak, jsi můj vzor - těm bouchačům s traserama jsi to nandal parádně, popadal jsem se za břuch :D :D - podle údajů vhodný tak do deště a to ještě kdovíjestli :D :D trefa ! A jsem mimo mísu, měl jsem za to, že kupky jako dizajn se líbí právě tobě, že na ně nemáš ty, že o slevičku žebráš ty a že přiměřený rozdíl oproti linee pětikilo vidíš ty. Jestli ti ke změně názoru stačí pár řádků tvého obdivovatele, zkusil bych pro začátek příručku o cvičeních na utváření osobnosti.

Já musím zapracovat na srozumitelnosti, aby mě chápal nejen hciq, ale i hasňa se dvěma zahraničními doktoráty a manuálním původem :D . "pecenej do hubu zadaco" skutečně neznamená, že navýšení ceny kupka l.e. považuji za adekvátní a přiměřené pane doktor, to jste se ztratil mezi řádky. A podezřívat mě z kádrováctví, no dovolte, proč mě chytáte za slovo?

vtipnej flame zase po čase, díky pánové :D :D :D

O traserech jsem nic nepsal, Kupka l.e.88 se mi líbí, škoda že mají papírový (podle Tebe), ciferník. Neříkal jsem že se nelíbí, nelíbí se mi rozdíl v ceně Linea-Kupka, toť vše, ten dizajn je o.k., každému se líbí něco jiného, mě spíš minimalistické pojetí Kupka Primek. Tu příručku mi napiš Ty, možná se nakonec shodneme, až Tě pochopím i já, ne jen hciq. A slevičky naštěstí nemusím škemrat. Měj se.

Odesláno

hale cigi snad víš, že mě je cena za kterou se ty Primácký hodinky prodávaj ukradená. Mě sere něco jinýho, ale vysvětlovat to těm co jsou pidlovoký, nebo nechtěj vidět je zbytečný.

To že ty Kupka hoďky jsou reklamní srágorou, tak za tím si stojím (můj názor). Dyzajn hodinek je velmi specifická záležitost, tak jako šperkařství. Není to žádná prdel. No a ty Kupkovic hodinky jsou přesně takový jako by je navrhnul nějakej grafik.. "kreativec z ágošky" pro nějakou promo akcičku, co ví vo hodinkách akorát to že se s nima měří čas. Primáci asi tenkrát měli akorát to Lineácký pouzdro, no tak proč to tam nešoupnout co? Takovej mám pocit z těch hodinek. Další podobná hrůza je ta Svatováclavská kreace.

Odesláno (upraveno)

jo, hciq, tak to je, je to princip reklamních hodinek, v tom se shodneme od začátku, jen si nemyslím, že je to nutně a proto ještě srágora, zkouším nazývat věci pravými jmény a dělat cosi jako kategorizaci. Srágoru mám schovanou pro jinčí veledíla :D :D.

Na to ser, hasňo, ale nenasírej se, jsem tě s těmi doktoráty špatně pochopil, stejně to je OT.

filo - dík :D trefa co? docela jsem zkoprněl :D.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
jo, hciq, tak to je, je to princip reklamních hodinek, v tom se shodneme od začátku, jen si nemyslím, že je to nutně a proto ještě srágora, zkouším nazývat věci pravými jmény a dělat cosi jako kategorizaci. Srágoru mám schovanou pro jinčí veledíla :D :D.

Na to ser, hasňo, ale nenasírej se, jsem tě s těmi doktoráty špatně pochopil, stejně to je OT.

filo - dík :D trefa co? docela jsem zkoprněl :D.

Možná nejsme takoví blbci jak by to mohlo vypadat, a u piva bychom našli společnou řeč, ale ta anonymita dělá divy, viď cigi.

Odesláno

Teď tě musím opravit, radku, mojí identitu tu každej zná, o anonimitě nemůže být řeči :) a u piva se shodnem, už se těším. BTW, moje trasery mají myslím WR 200m :D.

Odesláno
Teď tě musím opravit...

Je to trochu mimo Kupku, ale - to jsem se dotknul Tvých traserů? Jo, a ten Kupka není špatnej, ať si kdo chce co chce říká. Jen škoda že to nacpali do Lineí a chtějí za to o tolik víc, (neplést si se škemrání o slevu). :gun_bandana:

Návštěvník tolja
Odesláno
.. mojí identitu tu každej zná, o anonymitě nemůže být řeči :) a u piva se shodnem, už se těším. BTW, moje trasery mají myslím WR 200m :D.

Jj, je to tak, dokonce mám i cigiho fotku v památníčku. Trasery jsou na fotce také, bere si je prý do vany vždy.

post-953-1234880797.jpg

Odesláno (upraveno)
:D To byl dobrej sraz chronomagu, toljo, že jo :D Jen musím upřesnit, v téhle vaně jsem měl diplomaty i.e., přece nemůžu v dobré společnosti vypadat jako pistolník..... Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Kamil
Odesláno
:D To byl dobrej sraz chronomagu, toljo, že jo :D Jen musím upřesnit, v téhle vaně jsem měl diplomaty i.e., přece nemůžu v dobré společnosti vypadat jako pistolník.....

Tenhle sraz jsem nějak propásl.:( Kdy a kde to bylo? Jednomu se taky nic neřekne...

Odesláno
:D To byl dobrej sraz chronomagu

Tak cos tam měl? Diplomaty l.e., nebo Trasery Military - ty jsou WR 30m, tak bys je utopil.

V zájmu odstraňování anonymity členů Chronomagu, příště mě pozvěte! Cigi, při té příležitosti bys mi mohl udělat školení. :helpsmilie:

Odesláno

Sorry, už mi ty pařby splývaj jedna v druhou, možná je to opravdu schůze prim klubu v neustadtu, kamile, tys nedostal tu pozvánku v takovým rukávu od košile?

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
.... kamile, tys nedostal tu pozvánku v takovým rukávu od košile?

Dostal, ale bylo to jen přání k Vánocům a Novému roku. Pozvánka na bakchánálie u toho nebyla. :(

Zase jsem k tomu dostal jedny starší hodinky, které se jim tam někde válely. ;)

post-147-1234960925.jpg

Upraveno uživatelem Kamil

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...