Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 minutami, Gustaf napsal:

To bude na Vánoce stačit... 

IMG_20221210_192928.jpg

Snažíš se přestat..? Chvályhodný!

Na mě včera vyšlo v adventním kalendáři nealko, což se zrovna v práci docela hodilo...

IMG_20221209_205509_060.jpg

Odesláno
před 9 minutami, TomCZ napsal:

Nebude...a ty to víš 😉

Njn, tak ještě tu nějakou zásobu pivek mám....na čas do Vánoc 😁 nějaký ty Černý Barbory, sváteční zimní Chodovar 13 po dvou paklech a nějaký ty Primátory a craftovy piva....

Ano, snažím se přestat 😁

Odesláno

Vlk taky sliboval...tvl tolikrát jsem si říkal, že bych měl přestat, ale jak jednou propadneš tý zrzavý vodě 😂

A to miluju různé pivní styly....

Odesláno
před 8 minutami, TomCZ napsal:

Vlk taky sliboval...tvl tolikrát jsem si říkal, že bych měl přestat, ale jak jednou propadneš tý zrzavý vodě 😂

A to miluju různé pivní styly....

Právě....to prostě nejde.... nejhorší je, že je to sice studený, ale chutná to i v zimě 😆

Odesláno

Imperial Stout, Baltic Porter, Russian Imperial a podobně jsou vysloveně zimní 😉

Odesláno

Hezkypekne...Ja dal dnes na bajku dva kousky Volby sládků "Sahara". Ta se jim hodně provedla. Pak doma s tchánem Medaka s Plas, kouřový Schlenkerl a vánoční primátor..... večer ješte něco polknu a půjdu spát :D

Odesláno

Tak Plzeň jsem předtím samozřejmě ztrestal taky 😁 Po včerejším vánočním večírku z práce to byla nutnost podle vzorce "čím ses zkurvil, tím se naprav".

Odesláno

já jsem taky již doma nasadil plzeň, only, říkám tomu iontový nápoj, a je to nutnost k dosažení hladiny duševní pohody každý den. Ok Pilsen Urquell :cheers:

Odesláno

Tak mi to nedalo a zkusil jsem Budvar 33 a jediné kladné co jsem na něm našel je barva.Plzeň je Plzeň

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...