Libor_OV Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Dneska jsem na koloprojížďce ochutnal 10°a 13° NEIPA ve Gwernu a Aliose 8°a 11° v Uhříněvsi - vše příjemné. 1
Libor_OV Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Prosím o hodnocení toho letního ejlu, Gustafe. Děkuji.
Gustaf Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Hele, neurazí...nenadchne. Pitelny to je... zkus to, přinejhorším ho vylejes
pavo_ Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května ze zásob co jsem si přivezl z pivovaru...takže k French open a pak k finále Konferenční ligy velmi povedená Red IPA 1
pavo_ Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května dnes po na žížu Kročehlavy 10° ležák a pak vynikající Australian IPA od pana Máši
Gustaf Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Já dneska polknul Císaře pána IPU z Plas....tak to zasycelo, že jsem to ani nestihl vyfotit. Ale udělal jsem další objednávku v Jarošově.....
warann Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května V 26. 5. 2025 v 16:00, Gustaf napsal: Úlovek z Lidlu Tak jsem to zkusil, s tvym hodnocenim souhlasim. Zadna pecka to neni, ale neni to ani hnusny. Za ty prachy a s nizkou voltazi by to mohla bejt vhodna zalezitost k letni praci na zahrade. 1
juk Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Nevíte někdo z gastra, proč se dnes netočí velké pivo 0,5 litrů, ale 0,475? Každá míra má nějakou toleranci, ale proč zrovna takto a ne třeba jiné číslo. Jaké množství vlastně za své peníze dostanu? Trochu mi to zavání nějakým ojebem, ať už na mě anebo případnou kontrolu z ČOI.
warann Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/kde-a-proc-cepuji-0-47-delame-to-kvuli-inspekci-rikaji-vycepni.A130805_133021_dobra-chut_ape 1
Jone Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května (upraveno) …ha szomjas vagy, jó a magyar sör is… Upraveno 30. května uživatelem Jone
Gustaf Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 20 minutami, M.K. napsal: Na doma luxus... Taky ho dneska k obědu odpalim
M.K. Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května @Gustaf No jo vlastně... Jo, taky ho mám k obědu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se