Gustaf Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března (upraveno) Já teď byl v globusu a koukám tam... ležák 11 od muflona za 140kc 0,7. To už mně přijde jako slušnej extrém.... Jinak dnes na obědě v Modrý hvězdě 11 APA a teď doma klasika z Jarošova Upraveno 15. března uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března (upraveno) K1 na Krkavci Upraveno 16. března uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 15:12, M.K. napsal: @Gustaf To jsme se, jako obvykle, minuli Rozšířit No jo...Raven sem měl taky v plánu, ale tam mají od 15hod, ne? Já tam totiž tu otviracku nechápu. Někdy píšou od 3 a mají od 11 a někdy naopak.
pavo_ Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března (upraveno) po Antoš Relaxed APA a Volt Zesilovač 14 IPA Upraveno 19. března uživatelem pavo_ 1
Gustaf Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března (upraveno) 1. jarní den...tak Jaroš APA z Jarošova Upraveno 20. března uživatelem Gustaf 1
YPO Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března ty musíš bejt děsně tlusej Gusto ... vyfoť se ať vyvrátíš mou představu 1
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března V 21. 3. 2025 v 18:24, YPO napsal: ty musíš bejt děsně tlusej Gusto ... vyfoť se ať vyvrátíš mou představu Rozšířit 186cm a 77kg....tak asi ji pivo dělá hezká těla
petr.73 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Byl jsem si odpoledne zasportovat tak na doplnění energie
M.K. Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Zakončení lyžařský sezóny včera na Hochfichtu, takže výjimečně pšenka. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se