DarkJober Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Mně ty nový A7x moc nejedou... Nejvíc mě bavilo starý album "City of Evil"
VintageLover Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Mně ty nový A7x moc nejedou... Nejvíc mě bavilo starý album "City of Evil"Mně se tam líbí jen dvě první skladby. Jinak je to slabý průměr. Tohle album je taky docela povedený.
Návštěvník Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 čas od času mě popadne zcela jiná než můj milovaný celtic punk, ska nebo rockabilly
Návštěvník Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 a eště miluju soul, a film The Commitmens a tam je pesnička původně od Jamese Carra The Dark end of the street.
Návštěvník Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 a když si tady dneska takhle stahuju kalhoty, tak ještě jedna z mých nejniternějších
spineshank Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) a když si tady dneska takhle stahuju kalhoty, tak ještě jedna z mých nejniternějšíchtak moje je jednoznačně tato ..bude se mi po ní krásně spát,neuvěřitelně silnej song Upraveno 8. září 2014 uživatelem spineshank
panedge Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Krásná verze songu psanýho pro Sinatru,zpívá přímo autor https://www.youtube.com/watch?v=wOJAUs4b28U&list=FLkV7Tna3HMvywLY1B-4zjBg&index=18
spineshank Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Serj jede v každém žánruhttps://www.youtube.com/watch?v=IGS5xDHvKI4
Trojan Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Jsem rád že už jako pulec jsem poslouchal věci který si pustím aj teď. Některý věci ale přímo nesnáším, třeba Linkin Park nebo SOD...Tahle je super Tohle je hrozně silná písnička. Zároveň je to hudební hádanka, jakého filmu je to znělka? Edit: Rozděluji na víc postů, jinak se neotevře video. Upraveno 9. září 2014 uživatelem Trojan
Trojan Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Něco veselejšího a nápověda k té hádance Klasika klasik. Upraveno 9. září 2014 uživatelem Trojan
Trojan Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Tohle jsem objevil asi 3 roky nazad. Jako malej (cca 11 let) jsem měl dvoucédé Gabberdome III: Head blowers. Byl jsem s tím docela hvězda Na vypálení jsem to nikomu nepůjčil A poslouchám to doteď.
stosi Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Já dneska při četbě Laskavých bohyní (J. Littell) narazil na zmíňku o Rameaovi, jal jsem se hned hledat a je to dokonalá pohoda.
African Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Maroshu, ty jako velký fanoušek Bruce, co říkáš na Wrecking ball? Já to vůbec nechápu, poslední dobou High hopes - super, ale ten Wrecking ball mě hlava nebere" Mě připadne, že se občas interpreti chtějí z něčeho vykoupit, a nazpívají nějákou sračku, vyjímka není Cave, Graham, Bowie atd. Nebo s nějákou důležitou událostí to album souvisí? Ty voe, čekání je u konce...Konečně.
panedge Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Ty voe, čekání je u konce...Konečně.Stihl jsem dat jeden poslech a libi se mi to.Slysim tam stary U2.
Denjl Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 a není to špatný.... taky jsem to jednou stihl....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se