Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

čas od času mě popadne zcela jiná než můj milovaný celtic punk, ska nebo rockabilly

Odesláno

a eště miluju soul, a film The Commitmens a tam  je pesnička původně od Jamese Carra The Dark end of the street. 

Odesláno

a když si tady dneska takhle stahuju kalhoty, tak ještě jedna z mých nejniternějších

Odesláno (upraveno)

a když si tady dneska takhle stahuju kalhoty, tak ještě jedna z mých nejniternějších

tak moje je jednoznačně tato :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy: ..bude se mi po ní krásně spát,neuvěřitelně silnej song :notworthy:  :notworthy:

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno (upraveno)

Jsem rád že už jako pulec jsem poslouchal věci který si pustím aj teď. Některý věci ale přímo nesnáším, třeba Linkin Park nebo SOD...

Tahle je super

Tohle je hrozně silná písnička. Zároveň je to hudební hádanka, jakého filmu je to znělka?

Edit: Rozděluji na víc postů, jinak se neotevře video. Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno (upraveno)

Něco veselejšího a nápověda k té hádance :)

Klasika klasik.

Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno

Tohle jsem objevil asi 3 roky nazad.

Jako malej (cca 11 let) jsem měl dvoucédé Gabberdome III: Head blowers. Byl jsem s tím docela hvězda :D Na vypálení jsem to nikomu nepůjčil :D
A poslouchám to doteď.
Odesláno

Maroshu, ty jako velký fanoušek Bruce, co říkáš na Wrecking ball? Já to vůbec nechápu, poslední dobou High hopes - super, ale ten Wrecking ball mě hlava nebere" Mě připadne, že se občas interpreti chtějí z něčeho vykoupit,  a nazpívají nějákou sračku, vyjímka není Cave, Graham, Bowie atd. Nebo s nějákou důležitou událostí to album souvisí?

Ty voe, čekání je u konce...

Konečně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...