Přejít na obsah

music


steel

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Skupinu 30 Seconds To Mars nikterak zvlášť neprožívám, nemusím a líbí se mi od nich v podstatě jen jedna skladba. Ta ale dle mého názoru stojí za to a obzvláště v kombinaci s videoklipem je to fakt paráda, na kterou čas od času dostanu chuť, a následně si ji sjedu na YT. Pokud jste zatím neměli tu čest vidět Full Length verzi videoklipu, tak vřele doporučuju ke shlédnutí (když už ne kvůli hudbě, tak minimálně kvůli tomu videu)!

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Já to na tenhle "klacek" v jedné čajovně dokonce i zkoušel  a na rozdíl od kámoše jsem byl schopen vyloudit nějaký ten korespondující zvuk. Ovšem toliko jeden bez jakékoliv návaznosti, poněvadž jsem byl takřka okamžitě u konce s dechem. ;) Halt u hraní na kytaru tu práci s dechem zase až tak moc řešit nemusím...

 

Ehm, chtěl jsem tím říci, že jedna věc si je tu věc koupit, druhá pak naučit se na ni hrát. :) Pokud už ovšem nemáš zkušenosti s jinými dechovými nástroji.

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kua chlapci a dievčatá, teším sa na utorok, na GusGus v Prahe  :clap: budem mať predčasné Vianoce.

Inak keby ste náhodou na pondelok až stredu chceli zorganizovať zraz, alebo ísť len tak na kávu, napíšte správu  :photo:

 

 

F.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...