Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Státní svátek, nějak jsem si vzpomněl na Ventolína, který od 89 vypadá pořád stejně :flex:  :lol:

ty krávo :D

dík za otevření nových obzorů 

von to ale docela umí kanec  :smile_anim:

Odesláno
Pred dvoma dňami hodil Marshall také menšie live vystúpeníčko, akooo jeho techniku, flow, artikuláciu a celkové podanie rozoberať nebudem (top je proste iba jeden) ale prvýkrát vidím, že nemá na ruke G-shock :D Tak sa pýtam, čo to je?? Nechcel som dávať video do VIP vlákna tak sa pýtam tu :)

Odesláno

Ghost.. vraj metalova kapela :) kostymova saskaren a popik. Kludne by mohli robit predskokanov Coldplay (a to mam coldplay celkom rad, napriek vseobecnemu vysmechu ktory u zadubenych metalistov obvykle vzbudzuju)

Odesláno (upraveno)

podla mna to uz mali davno zabalit.. toto je ako keby to generoval pocitacovy program. elevator music U2 style

Ja ti rozumim,ale ja jsem vuci nim temer nekritickej,takze ja jsem rad i za tohle album.Samozrejme tvorbu z osumdesatych let to neprekona a ani to neni na dostrel tem deskam. Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Ghost.. vraj metalova kapela :) kostymova saskaren a popik. Kludne by mohli robit predskokanov Coldplay (a to mam coldplay celkom rad, napriek vseobecnemu vysmechu ktory u zadubenych metalistov obvykle vzbudzuju)

Asi tak, ja sem si rikal proc radsi nehrajou pop, ze by jim to sluselo mnohem vic a taky ze jo, jsou to byvali(a soucastny, po tom co je zpevak vykopl z Ghost) Magna Carta Cartel, ktery mne narozdil od trapnejch Ghost i bavi ;)

Odesláno

Ti Balzac su necakane dobri clovece. No to vies, neprezliekaju sa za fararov tak ich nepozname, no.. lebo sak koho tym v japonsku sokujes, ze si das ciernu nocnu koselu. Akurat sam seba, jak ti bude v podzemke na eskalatoroch poriadne tahat na vajcia.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...