Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem narazil na hezkej souhrn nejlepších singlů roku 1991. Je to výběr člověka, s kterým máme v podstatě totožnej hudební vkus. Všem, kterým tenhle (podle mě jeden z těch nejlepších) rok hudebně něco říká, doporučuju brát prostě jednu položku za druhou a mrskat to na Youtube. :) Protože musím říct, že jsem na spoustu skvělých věcí z tý doby zapomněl. Třeba zrovna na Aztec Camera (tady dokonce s trackem z vinylu) :

http://www.youtube.com/watch?v=PPDUN8JpYd0

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno

normálně jsem teď znovuobjevil obyčejnej kabát.. některý texty od špalka jsou geniální... paní vogelrauchová z velkých beyerdynamiků přes iphone je úžasná věc....

Odesláno

A tohle se dá vstřebat bez duševní újmy? Ještěže jsem si to nepustil večer, to by byly sny, takhle to snad něčím přes den zaplácnu.

Do auta jsem vytáhl jedno stařičké CD Dee-Lite a moc mě baví

Koho by to nebavilo? :) Pamatuju si, jak jsem je poprvé uslyšel (a hlavně uviděl) na začátku devadesátek v ITV Chart Show, která běžela v tehdejší Československý televizi snad každej čtvrtek. Totálně mě to dostalo.
Odesláno

ITV Chart Show, která běžela v tehdejší Československý televizi snad každej čtvrtek. Totálně mě to dostalo.

Tak tak, ten pořad pro mě byl start do "jinaké" hudby. Už nikdy jsem se nevrátil do mainstreamu. Kapely jako LFO, Future Sound of London, tehdy noví Prodigy. Od té doby už jsem se toho už jen držel...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...