Duke650 Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2007 Monkey Business - CD Kiss Me On My Ego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2007 M*A*S*H* - Suicide Is Painless od manic street preachers to nemá chybu ! To je pravda, mám to na DVD odněkud z Japonska z živáku a dobrý. Ta moje MPtrojka však není jen instrumentálka z MASH, ale origoš se slovy - LAHŮDKA ! ale to je od manic street preachers, nebo se pletu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2007 od manic street preachers to nemá chybu ! To je pravda, mám to na DVD odněkud z Japonska z živáku a dobrý. Ta moje MPtrojka však není jen instrumentálka z MASH, ale origoš se slovy - LAHŮDKA ! ale to je od manic street preachers, nebo se pletu ? Originál samozřejmě ne, ale Manics to udělali jako moc povedenou předělávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Dnes ve znamení Rolling stones :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Dnes v autě staré CD Alice s Danem Bártou, vokální 4tet Jirky Korna, Black Crowes CD By Your Side, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Rainbow - Rainbow Eyes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 megadeth youthanasia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Cirith Ungol - Paradise Lost (1991) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 megadeth youthanasia Hmmm... Dave M. ruleeezzzzzz! Asi si pustím Peace Sells... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 The Fall - Barmy Pixies - Debaser John Lee Hooker - I´m bad like Jesse James Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Slayer - Seasons in the abbyss, South of Heaven - pro mě osobně úplně nejlepší mjúzik... Sixt feet under Sodom Death Obituary z jiného soudku: Thievery corporation Royksop Massive attack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Slayer - Seasons in the abbyss, South of Heaven - pro mě osobně úplně nejlepší mjúzik... Sixt feet under Sodom Death Obituary z jiného soudku: Thievery corporation Royksop Massive attack Od Slayer si rád pouštím řezačku Angel of Death. To je super song. Six Feet Under a Cannibal Corpse až tak nemusím. Sodom můžu - hlavně Agent Orange a Better off Dead. Death - Symbolic mám nejraději. Obituary - vcelku průměrný death, to si moc často nepouštím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 fb2k np: emperor - the eruptions, album: prometeus:the discipline of fi (2001) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Před usnutím... na dobrou noc... Celtic Frost - Circle of the Tyrants UHHH!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 No já si dám S.O.D. Live At Budokan a zítra v autě Bigger Than the Devil - u toho se dobře řídí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Slayer - Seasons in the abbyss, South of Heaven - pro mě osobně úplně nejlepší mjúzik... Sixt feet under Sodom Death Obituary z jiného soudku: Thievery corporation Royksop Massive attack Od Slayer si rád pouštím řezačku Angel of Death. To je super song. Six Feet Under a Cannibal Corpse až tak nemusím. Sodom můžu - hlavně Agent Orange a Better off Dead. Death - Symbolic mám nejraději. Obituary - vcelku průměrný death, to si moc často nepouštím. S Obituary nemůžu souhlasit, Obituary a Death patří a vždy patřily k naprosto prvním a průkopnickým kapelám celého death metalu a jako taková je nemyslytelně s tímto spjata, LP jako Slowly we Rot patří k tomu nejlepšímu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Před usnutím... na dobrou noc... Celtic Frost - Circle of the Tyrants UHHH!!!!!! A co nightingale? Pred spanim taky dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 No já si dám S.O.D. Live At Budokan a zítra v autě Bigger Than the Devil - u toho se dobře řídí. Při tom se musí řídit tak, že jedeš aspoň 250 km/h Vzpomínám, jak jsem byl tehdy nadšen z obalu alba Bigger... - geniální parodie na Iron Maiden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Před usnutím... na dobrou noc... Celtic Frost - Circle of the Tyrants UHHH!!!!!! A co nightingale? Pred spanim taky dobry... Jojo, to je taky dobrá kapelka. Dan Swanö je skvělý multiinstrumentalista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Slayer - Seasons in the abbyss, South of Heaven - pro mě osobně úplně nejlepší mjúzik... Sixt feet under Sodom Death Obituary z jiného soudku: Thievery corporation Royksop Massive attack Od Slayer si rád pouštím řezačku Angel of Death. To je super song. Six Feet Under a Cannibal Corpse až tak nemusím. Sodom můžu - hlavně Agent Orange a Better off Dead. Death - Symbolic mám nejraději. Obituary - vcelku průměrný death, to si moc často nepouštím. S Obituary nemůžu souhlasit, Obituary a Death patří a vždy patřily k naprosto prvním a průkopnickým kapelám celého death metalu a jako taková je nemyslytelně s tímto spjata, LP jako Slowly we Rot patří k tomu nejlepšímu... Špatně jsem se vyjádřil. Promiň. Ve svém ranku je to klasika, to ano. Značně nadprůměrná klasika. Death s Leprosy vlastně začali ten boom death metalu. Já to ale moc často neposlouchám. Ten dřevní death až tak v oblibě nechovám. Mám rád, když je něčím ozvláštněn. Z těch starých věcí mě napadá třeba Nocturnus - The Key (geniálně chorobné disharmonické klávesy). Nebo skvělí muzikanti Cynic a Atheist. Jo a ještě mám hodně rád Pestilence - Consuming Impulse (Martin van Drunen měl megabrutální hlasivky). Nebo Morbid Angel - Altars of Madness. To byl sice death staré školy, ale to album mě tehdy chytlo. Šlapalo jim to hezky. Super nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se