Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Prave koukam na Servus TV HD na Synphonicities, Sting se symfonakem v Berline a fajne jak chleba s maslem. Na sopran sax mu tam prave fouka Branford Marsalis. Je to lahodne. Sousedi nebudou moc radi, 12 MBit/s z Technisatu optikou do D/A prevodniku v HK HD970, pak do BVaudio pre+amp+spk a to kdyz se pak do toho ten symfonak opre fff, tak to je cira radost. Treba ted ten uvod v pisni Russians.... hmmmm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave koukam na Servus TV HD na Synphonicities, Sting se symfonakem v Berline a fajne jak chleba s maslem. Na sopran sax mu tam prave fouka Branford Marsalis. Je to lahodne. Sousedi nebudou moc radi, 12 MBit/s z Technisatu optikou do D/A prevodniku v HK HD970, pak do BVaudio pre+amp+spk a to kdyz se pak do toho ten symfonak opre fff, tak to je cira radost. Treba ted ten uvod v pisni Russians.... hmmmm

to je vydareny projekt,bol som na nom,mozem potvrdit a samozrejme manzelke som musel kupit bd

Odkaz ke komentáři

Ta holka, co mu tam zpiva duety, je docela rajcovni. Kyrarista hraje na uplne stejneho Les Paula, na jakeho hral tata; v jeho futralu nam vozil z venku anglicaky. Nahravam to na HDD a bohuzel ten Technisat neumi vypauzovat reklamy. CD asi kupovat nebudu, mam vsechny radovky jeho I Police, ale jeste parkrat si to asi pustim.

Odkaz ke komentáři

Peťo, ty si abstinent, že jo?

Trošku se ale divím, bo tento jinošský hlas přirovnat k chlapovi, kterému je 60+.

Nepiju, to je fakt :-). Zapl jsem to HIFImu, který má teda o fest naposloucháno hudby více (než já), kupodivu měl stejný názor jako já. (Bavím se o refrénu - tam bych to fakt téměř nerozenal).

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Já mám ještě jednoho kandidáta, kterej mně zní jako Gabriel. U nás v Hradišti máme takovýho muzikanta, kterej si říká Kolib. Má vydaný jedno docela zajímavý album Aside (v rámci podpory mladejch hudebníků jsem ho zakoupil) a na něm je věc s názvem Getting Out. A tam teda v určitých pasážích slyším Peťu hodně. :) Ale je fakt, že se v rozhovoru vyznal z lásky ke Gabrielovi a tohle je taková pocta přičemž zbytek alba je dost jinej.

Odkaz ke komentáři

Já mám ještě jednoho kandidáta, kterej mně zní jako Gabriel. U nás v Hradišti máme takovýho muzikanta, kterej si říká Kolib. Má vydaný jedno docela zajímavý album Aside (v rámci podpory mladejch hudebníků jsem ho zakoupil) a na něm je věc s názvem Getting Out. A tam teda v určitých pasážích slyším Peťu hodně. :) Ale je fakt, že se v rozhovoru vyznal z lásky ke Gabrielovi a tohle je taková pocta přičemž zbytek alba je dost jinej.

http://www.youtube.com/watch?v=sRC--2qC_Qs

http://www.youtube.com/watch?v=oyVJsg0XIIk&feature=relmfu

A ten klip :rolleyes: - nemůžu si pomoct, všude tam vidím rukopis a nápady Gabriela.

Já si poslech celé album Gotye a celkem se mi to líbí.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...