Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

v autě teď vozím tuhle neuvěřiteně pohodovou starou muziku

http://www.youtube.com/watch?v=YJe5sMBpnNY&feature=related

zajímavý je že to skoro nikdo nezná a přece skoro každý aspoň něco od nich slyšel. Minimálně tu co ji měl v autě Bruce Willis.

http://www.youtube.com/watch?v=ZdlmhNujn0U

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem aktuálně našel toto, druhé album točím v autě už několik dní a mám objednané první:

je úžasné, jak někteří staří bardi (Chris Goss, Mark Lanegan a další) i po třiceti letech muzicírování dokážou nacházet inspiraci zas a znovu

Odkaz ke komentáři

A ještě výborná novinka od týhle zábavný dvojky z NYC (i když klip je docela epileptickej :) ):

ono je dobre ze si to uvedomuju, ze to nie je perfect.. toto dopocuvat do konca tak zac-nem-kok-tat.. a napadol mi jeden kresleny vtip od Garyho Larsona

edit: vtip ma nazov "Charlie Parker´s Private Hell"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

ono je dobre ze si to uvedomuju, ze to nie je perfect.. toto dopocuvat do konca tak zac-nem-kok-tat.. a napadol mi jeden kresleny vtip od Garyho Larsona

edit: vtip ma nazov "Charlie Parker´s Private Hell"

Věc vkusu. :) Matta & Kim je třeba brát s nadhledem a úhlem pohledu, v jakém žánru se pohybují. Pro mě to není nic jiného než dobrej popík, ale vono dobrýho popíku je zoufale málo. A hlavně z nich cejtím, že maj muziku rádi. A toho si cením mnohem víc, než "starejch, dobrejch a osvědčenejch kapel", který ale pohříchu už často nejsou nic jiného, než dobře fungující mašiny na prachy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...