stanley Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 To 31682: SBB - jak bych na ně mohl zapomenout, poslouchal jsem i Niemena, Maanam, Krzak atd. Navíc v polském kulturním a informačním středisku měli jazzová LP a super A1 plakáty. Poslouchali jsme Větrník, čtvrthodinky Jacka Allena a Johna Kelwaye, chodili na burzu do Motola, do Grébovky a četli Vonneguta. Haj hou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 stanley: a zapomněl jsi na na Pražské jazzové dny. Haj hou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 Od Maanam mám dvě elpíčka, do jejich zpěvačky jsem byl malinko zabouchlý :-) Na výšku jsem chodil v Bratislavě, i tam bylo polské kult. stř. zdrojem zajímavých úlovků ... joooo to byly časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 31682: Na PJD jsem bohužel nikdy nebyl. Na ty poslední jsem se sice chystal, ale víš, jak to nakonec dopadlo Duke650: Maanam měli slušně nadupaný desky. Zpěvačka se jmenovala Kora ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rssa Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Blood Diamond OST, Half Nelson OST, Last Samurai OST, Untouchables OST, La Mision OST a Landa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 dneska sem chytl zajimalou naladu, tak to ladim timto fb2k np: Psi vojaci - Ziletky, album: Narod psich vojaku (1996) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2007 Radio K.A.O.S. - úžasná věc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2007 fb2k np: cradle of filth - cthulhu dawn, album: eleven burial masses (2007) opet novinka trosku ulet na noc,ale proc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 6. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 grinderman - (novy nick cave) - celkem dobry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 Jdu si pustit R. Waterse "Amused to death". Musím trénovat na koncert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 S koncertem jsem se ještě nerozhoupal. Fakt nevím jestli půjdu, ale spíš to vypadá, že ne. Waterse jsem neměl nerad, ale byl jsem raději, že šel on a zbytek zůstal. Gilmoura mám raději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 Na dobrou noc: klasika ve znamení kladiva "Sign of the Hammer". Při tom se mi usíná krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 NIGHTinGALE: Manowar, dobrá volba Nedávno jsem četl, jak nějaký antifašistický spolek odhalil, že se jedná o nacisty a svědčí o tom témata a barvy, které používají. To mě dočista zdeprimovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Oprášil jsem gramec a LP Československý jazz 1965. Chybí mi už jen prostředí a příjemná společnost. pak příjde na řadu dalších padesát LP, které jsem už dlouho neslyšel. Do konce týdne mám co poslouchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 NIGHTinGALE: Manowar, dobrá volba Nedávno jsem četl, jak nějaký antifašistický spolek odhalil, že se jedná o nacisty a svědčí o tom témata a barvy, které používají. To mě dočista zdeprimovalo Hehehe To je banda blbců, ti antifašisté Basák a hlavní mozek skupiny (Joey De Maio) má v sobě miniálně 50% indiánské krve, takže silně pochybuji, že by to byl fašišta A témata? Valhalla, vikingové, Ragnarok, indiáni, antika, hrdinství, ... Ale možná tak usoudil proto, že považují R.Wagnera za svůj hudební vzor (a Wagner byl přece těžký fašista Jednou nějaký podobný "myslitel" nařkl Kiss, že ta dvě "ss" v jejich názvu, odkazují na fašismus. Pokud by použil mozek, zjistil by, že například Paul Stanley je vlastním jménem S.H. Eisen (jaké má předky si domyslete sami Občas se divím, kolik mezi námi běhá oligofreniků. Asi je to neléčitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 NIGHTinGALE - abys o tom věděl, jsi pěkný nácek. Takový Hitler si totiž například čistil zuby, úplně stejně jako Ty! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 NIGHTinGALE - abys o tom věděl, jsi pěkný nácek. Takový Hitler si totiž například čistil zuby, úplně stejně jako Ty! ;-) Neblbni, v té době jsme ještě neznali kartáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Dnes v autě stará dobrý CD U2 (Boy, War...) jo a Audioslave, mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 NIGHTinGALE - abys o tom věděl, jsi pěkný nácek. Takový Hitler si totiž například čistil zuby, úplně stejně jako Ty! ;-) Jóóó! A ještě to byl vegetarián Tahle spojitost mi zcela unikla, všechny vegetariány a spol. začnu nazývat jeho pohrobky. To se jim asi nebude líbit, na nacisty jsou dost citliví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 A témata? Valhalla, vikingové, Ragnarok, indiáni, antika, hrdinství, ... Tak tímto jsi to dorazil! Obdobná témata mohou opěvovat skutečně jen neonacisté Správně se má zpívat o tom, jak je fajn bejt zhulenej :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se