Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

To 31682: SBB - jak bych na ně mohl zapomenout, poslouchal jsem i Niemena, Maanam, Krzak atd. Navíc v polském kulturním a informačním středisku měli jazzová LP a super A1 plakáty. Poslouchali jsme Větrník, čtvrthodinky Jacka Allena a Johna Kelwaye, chodili na burzu do Motola, do Grébovky a četli Vonneguta. Haj hou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

NIGHTinGALE: Manowar, dobrá volba wink.gif Nedávno jsem četl, jak nějaký antifašistický spolek odhalil, že se jedná o nacisty a svědčí o tom témata a barvy, které používají. To mě dočista zdeprimovalo laugh.gif

Hehehe smile.gif To je banda blbců, ti antifašisté smile.gif

Basák a hlavní mozek skupiny (Joey De Maio) má v sobě miniálně 50% indiánské krve, takže silně pochybuji, že by to byl fašišta biggrin.gif

A témata? Valhalla, vikingové, Ragnarok, indiáni, antika, hrdinství, ...

Ale možná tak usoudil proto, že považují R.Wagnera za svůj hudební vzor (a Wagner byl přece těžký fašista biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jednou nějaký podobný "myslitel" nařkl Kiss, že ta dvě "ss" v jejich názvu, odkazují na fašismus. Pokud by použil mozek, zjistil by, že například Paul Stanley je vlastním jménem S.H. Eisen (jaké má předky si domyslete sami smile.gif

Občas se divím, kolik mezi námi běhá oligofreniků. Asi je to neléčitelné wink.gif

Odkaz ke komentáři

NIGHTinGALE - abys o tom věděl, jsi pěkný nácek. Takový Hitler si totiž například čistil zuby, úplně stejně jako Ty! ;-)

Jóóó! A ještě to byl vegetarián biggrin.gif Tahle spojitost mi zcela unikla, všechny vegetariány a spol. začnu nazývat jeho pohrobky. To se jim asi nebude líbit, na nacisty jsou dost citliví laugh.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...