Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná to špatně snímá ten foťák, ale řekl bych, že ten klavír je mírně rozladěnej. Tyhle klavíry rozhozené po městě jsou fajn, ale občas by je někdo mohl dát do kupy. Třeba na Míráku nebo u nás v Heroldáčích se občas objeví někdo, kdo si to dává stejně, ale po chvilce to začne bolet. Na Míráku jsem jednou zažil, že k tomu sedl týpek a začal suverénně "The Sacrifice" z Piána a po deseti sekundách to s kroucením hlavy zabalil.

Tak abych nebyl OT, tak teda toho Nymana

http://youtu.be/0Su8LXNS16A

Odesláno (upraveno)

Dnes toto:

Ten Surf remix by pasoval do Bellsova vlákna.

Zajimavy. Ale umim si predstavit, ze kdyz bych si to pustil a byl bych ve spatnym rozpolozeni, tak bych si z toho podrezal zily

a proto nejake to VIP

Já jsem měl vždycky rád depky z Islandu. Jinak Rudeboy dobrej

Nick Cave na loňském Glastonbury... Zvlášť v čase 00:30 vypadá úplně dopohody a čistej... :D Ale stejně je boží...

Nick je boží, možná má jen rýmičku :D

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

dneska rano, ani nevim proc  me pri cekani na tramvaj napadlo vratit se do temer skolnich let a zavzpominat na zlatou eru death metalu, takze Cannibal Corpse a Butcher at .... v podstate klasika :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

pink floyd - fletcher memorial home, video ku klipu je zostrihane z odhalovania pamätnika otcovi Rogera Watersa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...