Kalifx Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Na závěr páteční pracovní doby jsem si udělal radost klasikou - Alec Eiffel a ze skvělýho alba Trompe le Monde... Samozřejmě Pixies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 (upraveno) Zvláštní, ale dobré.....na zlepšení nálady jedině tohle, v hospodě u piwča si zabékat : ty si moj člen http://www.youtube.com/watch?v=3LAm3iCwprQ kuli ma popitchi hlas a s kalinkou je to bomba Upraveno 30. října 2009 uživatelem Blekota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 http://www.youtube.com/watch?v=kKV_xkImC14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 podle me si mohl jerry cantrell vydavat nadale svoje vynikajici solove desky a nebylo treba kvuli tomu krisit neco co bez layna stayleho nebude nikdy takove jak s nim... takze kdyz uz alice in chains, tak: http://www.youtube.com/watch?v=i3FnQMSD4Zg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Zvláštní, ale dobré.....na zlepšení nálady jedině tohle, v hospodě u piwča si zabékat : kua takhle se mi už dlouho nestáhla řiť...já tomu říkám večery na sračkárně, zabékat si si tak nejdřív po první flaši borové, do tý doby asi jen utrpením. Ale tydle filharmonicíí by se zrovna tobě diamantovej kingu mohli líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Dnes jsem v autě cestou ze zahraničí stihl naposlouchat mraky fajnové muziky, ale toto mám v hlavě ještě teď a toto je taky mňamka http://www.youtube.com/watch?v=_7EBmAnXCng kromě toho dnes ještě Faith No More, Pearl Jam, Led Zeppelin, Prince, Eric Clapton.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Hciq-em postnutý odkaz jsem poslouchal cca 3/4 hodiny alias je to hodně dobrý. Od firmy METALLICA žeru TODLE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 (upraveno) Koukám že tady je dost lidiček na Sterno notě jako já. metallica,ac-dc,manowar atd.Jedu hodně v dvd music,pár kousků mám(230) Upraveno 30. října 2009 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 FNM, Rammstein, Therion, TOT, Hapka&Horáček, Jirka Schelinger, celkem rozptyl. Momentálně si ujíždím na TOMTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 hciq..Haggard... a co toto: Therion - To Mega Therion PhoeniX.., ta dnešní tvorba mě tak už nebere :) vraby..FNM....toto je neskutečné i když přebrané od Bee Gees: A můj rozptyl v muzice je úplně šílený.....ale toto je pro mě vrchol, hlavně na živo v Žilině to bylo maso..čuměl jsem jak Jouza a slzy mi tekly jako potoky : Nightwish - Sleeping Sun a mňamka nakonec: Therion - Summernight City ..původně ABBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 (upraveno) vím, že se sem dávají spíše konkrétní tipy na konkrétní muziku, nicméně přesto: http://www.spinner.com/new-releases#/1 Každý týden sem dají 20 nových plných alb na ukázku. Často se tam najde album, který se dostane pod kůži. Edit: překlep Upraveno 31. října 2009 uživatelem Milan156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 pro pobavení troška či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 a ještě nesmrtelná klasika na sobotní odpoludne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 2 Diamondking - creeping death je lepší naživo, to "die...die...die...die...by my hand" sborově nemá chybu, jó naposled v Edenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 a ještě nesmrtelná klasika na sobotní odpoludne No to jsem zažil trochu šok, čekal jsem opravdu nesmrtelnou klasiku na příjemné pozdní sobotní odpoledne, třeba krásného Beethovena, a ono tohle. Ale ona asi klasika může znamenat různé věci, takže nic proti tomu, jen jsem se docela lekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 No to jsem zažil trochu šok, čekal jsem opravdu nesmrtelnou klasiku na příjemné pozdní sobotní odpoledne, třeba krásného Beethovena, a ono tohle. Ale ona asi klasika může znamenat různé věci, takže nic proti tomu, jen jsem se docela lekl. hehe, tak sorry, se můžeš uklidnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 hehe, tak sorry, se můžeš uklidnit Jo, díky, to by se možná líbilo i samotnému Beethovenovi, opravdu pěkné. Ahoj, pavča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Dnes jsem v autě cestou ze zahraničí stihl naposlouchat mraky fajnové muziky, ale toto mám v hlavě ještě teď a toto je taky mňamka http://www.youtube.com/watch?v=_7EBmAnXCng kromě toho dnes ještě Faith No More, Pearl Jam, Led Zeppelin, Prince, Eric Clapton.... Hmmm to je velmi dobrý výběr, máme podobné zaměření Jsem rád, že dneska někdo dokáže ocenit PRINCE, to je neskutečný borec, můj sen je se mu někdy dostat na koncert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 (upraveno) Andy McKee ... snad se bude líbit... a ještě jedna srdcovka, uff, neměl bych to poslouchat nebo dojdu do lednice pro flašku Upraveno 31. října 2009 uživatelem Skydiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se