VintageLover Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 A na večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 já chystal teď bike a dával si k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 dobrý výběr. A teď něco pro přípravu na víkendový trip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 velke prekvapenie tohoto roku Myrkur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Bola to jedna velka party, kym to ten pi*us Cobain nepos*al.. (rytmika bola u Firehouse detonačná - chce to poriadne bedne a osoliť) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 ano 4 z 5 sousedu potvrzuji detonační efekty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 ano 4 z 5 sousedu potvrzuji detonační efekty Aj piaty ich chcel potvrdiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 večer si dávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 No ten paty ma pech, musel jsem odjet do rajchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 uz ked som tu spominal Wrestlera, tak tu je pamatna scena kde to Mickey povedal na plny zobak (v jeho pripade takmer doslova) http://youtu.be/ND1_Sc17SGE a skladba pri ktorej sa Marisa Thomei vrti pri tyci. nepouzila dablerku, a sme jej za to vdacni, my co ju mame radi odjakziva, a zjavne to dojalo aj oscarovsku nominacnu komisiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 výbornej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) uz ked som tu spominal Wrestlera,Zrovna v pátek jsem si dával Wrestler OST. Skvělý mix 80's metalu. (Bys nečekal od tuckaře, co? Ale i já jsem nosil v 15 džísku s nášivkama a chodil třást mařenou na Citron, Vitacit a Arakain)...edit: Firehouse - Reach for the sky - paráda Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 nic proti serifum, od rana v hlave BM a pure reggae https://www.youtube.com/watch?v=NEVboGko_xk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Dneska mám náladu na tohle. Boba jsem jel o víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 něco od Probothttps://www.youtube.com/watch?v=2JkfBTQokTY a zajímavé spojení Trenta,Joshe a Deva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 zatim jeden cover DM za druhym https://www.youtube.com/watch?v=Lx58hXh4pVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Jedna úterní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 nejnovější klip z poslední výborné desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 ciwe byl jsem 3 dny bez přehrávače/sluchátek, tak konečně zaháním absťák s vydatnou pomocí PÁNŮ muzikantů: klávesy Joe Sample, bicí Stix Hooper, basa Robert Popwell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 po ránu pár domácích kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se