Nick06 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Xy_03IB1nw0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 je venku novej klip papriček z poslední výborné desky Jasně, odlišňák tak dlouho hledá mezi špatnými, až nakonec najdu odlišňačku a dokonale si sednou. Velmi "originální"! Není to tak dávno, co jsem viděl klip na v podstatě úplně stejné téma. Už i ty klipy se začínají opakovat a vykrádat. Ale k hudbě samotné. Stávající RHCP mi přijdou mnohem blíž Daft Punk než svým kořenům. Těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně. Já si každopádně alespoň trochu spravil chuť skladbou Can't Stop, kterou mi to mimo jiné nabídlo po přehrání... Tohle je hodně dobrý:-) Skvělé!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Jasně, odlišňák tak dlouho hledá mezi špatnými, až nakonec najdu odlišňačku a dokonale si sednou. Velmi "originální"! Není to tak dávno, co jsem viděl klip na v podstatě úplně stejné téma. Už i ty klipy se začínají opakovat a vykrádat. Ale k hudbě samotné. Stávající RHCP mi přijdou mnohem blíž Daft Punk než svým kořenům. Těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně. Já si každopádně alespoň trochu spravil chuť skladbou Can't Stop, kterou mi to mimo jiné nabídlo po přehrání... Skvělé!!!Mně se líbí ten vývoj a posun u RHCP s každým albem Je jasný že každej to vnímá jinak a někteří to nevezmou a naopak přijdou další co se přes nová alba dostanou až k základům papriček. dnes večer mám ženský večer co se týče poslechu https://www.youtube.com/watch?v=ghGgycFEg64 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ty bláho, na co člověk nenarazí v South Parku ...Jak se objevilo v jednom komentáři pod videem,"South Park just got deep AF..."(Původně ze soundtracku k Black Hawk Down.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Obrovská škoda, že už nežije S.R.V.https://youtu.be/2hDV3pbJvyc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 a este jedna, aj s celenkami a zarosenymi okuliarmi. spešl pre McStingera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 a este jedna, aj s celenkami a zarosenymi okuliarmi. spešl pre McStingera To intro by se dalo pouzit i na bukkake party, nahoda? Nemyslim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Nie sú to ani dva týždne a 13M videní... Veľa ľudí sa zhodlo v tom, že to vyzerá na ako-taký návrat k svojej starej hudbe, každopádne po 30-ich rokoch to už nikdy nebude také aké to bolo (logicky...) Onedlho výjde nový album tak si myslím, že sa máme na čo tešiť. Ak budú ostatné songy také ako tento, budem maximálne spokojný...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 ono by uplne stacilo keby si najali normalneho zvukara a prestali produkovat taky srackovy zvuk ako doteraz. ze to nikdy nebude ako s Cliffom bolo asi rychlo jasne kazdemu, ale dopracovali to az na obycajny priemerny metal.. ziju z mena. kazdy kto ich pocuval od zaciatku a pamata si ich z tych cias, si musi povedat: kde by boli dnes, keby zil Cliff.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 To intro by se dalo pouzit i na bukkake party, nahoda? Nemyslim! ..myslim ze travis privela casu na internete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 a este jedna, aj s celenkami a zarosenymi okuliarmi. spešl pre McStingera Dlhšie som v tomto vlákne nebol, dnes som ale mal tušáka, že by som mal nakuknúť. Narodeniny mám v decembri, môžu mi prísť zahrať. Oslava môže byť u Teba, ak niekam pošleš rodinu ono by uplne stacilo keby si najali normalneho zvukara a prestali produkovat taky srackovy zvuk ako doteraz. ze to nikdy nebude ako s Cliffom bolo asi rychlo jasne kazdemu, ale dopracovali to az na obycajny priemerny metal.. ziju z mena. kazdy kto ich pocuval od zaciatku a pamata si ich z tych cias, si musi povedat: kde by boli dnes, keby zil Cliff.. Asi tak. Posledný dobrý zvuk mali na Master of Puppets. Že žijú z mena je fakt a že ich hudba dávno stratila šťavu je pre mňa obzvlášť smutné, keďže som (aj) na nich vyrastal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Dlhšie som v tomto vlákne nebol, dnes som ale mal tušáka, že by som mal nakuknúť. Narodeniny mám v decembri, môžu mi prísť zahrať. Oslava môže byť u Teba, ak niekam pošleš rodinu Asi tak. Posledný dobrý zvuk mali na Master of Puppets. Že žijú z mena je fakt a že ich hudba dávno stratila šťavu je pre mňa obzvlášť smutné, keďže som (aj) na nich vyrastal. sounds good. zeny vystrelime do wellnessu a mozeme si trochu zablbnut so starymi efektami a Korg syntakom Upraveno 25. září 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) v poslednej dobe dost pocuvam Diove veci a zistil som, ze to bol nedoceneny genius http://youtu.be/Xife2Eu_y48 Upraveno 25. září 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) sounds good. zeny vystrelime do wellnessu a mozeme si trochu zablbnut so starymi efektami a Korg syntakom Fero svojho času poslal nejakého kalibrátora magnetofónov, toto je ešte vyšší level . Čo sa týka Dia, má výborné albumy. Ja som dnes pozeral, čo nového u Debustrolu, jednej z mojich pár obľúbených čekých kapiel. Zistil som, že nové nie je nič moc, tak som si vypočul staré.Škoda, že nemajú video k Antikristovi, tam ma strašne baví text: vejdi do pentagramuprojdi hořící bránoučeká tě tam Lucifera dostaneš rááánúúúú Tak nejak má vyzerať český text ku thrash metalu . Tak aspoň Údolí Hádu. Upraveno 25. září 2016 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 to je japanoise.. kam sa hrabu ti ferkovi amateri a to pockaj, ked uz sme pri ferovi, on pocuva aj rap, ale pochcal by si sa z toho jaki su ti borci drsni a zli. Ghetto poezia, kazanie sidliskovych kazatelov. Ja som myslel ze toto uz je chvalabohu pasé, alebo ze to pocuvaju len 16 rocne deti.. a ono nie. japanoise je typicky japonska uchylnost. pozri, na toto robia aj headbang.. by ma zaujimalo co sa deje v hlavach tych co to produkuju a pocuvaju.. alebo, mozno ani nie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 japanoise je typicky japonska uchylnost. pozri, na toto robia aj headbang.. by ma zaujimalo co sa deje v hlavach tych co to produkuju a pocuvaju.. alebo, mozno ani nie.. Podobné zvuky vydával môj prvý vlastnoručne robený gitarový zosik, ktorý mal integrovaný aj booster. Keby som bol vedel, bol by som si ho býval nechal. Inak, ak to chlapci zahrajú ešte raz rovnako, ako je to na videu, majú u mňa flašu slivovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 asi nezahraju.. ALE KTO TO ROZOZNA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 starší kousky Godmack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Trochu změna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se