vojt Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Diamondkind - ta píseň od My Dying bride je z alba The angel and the dark river, pokud se nepletu? Míval jsem to na kazetě a hodně jsem si to užíval, díky. A jěště měli album, kde byla v názvu myslím labuť, a tam teda byly věci - hmatatelný smutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Hmm, MDB, Moonspell, Amorphis, na tom jsem si ujížděl celou průmyslovku.. Mé oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Taky dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Tohle je z jiného soudku, trocha toho doom metalu Tiamat - Gaia z alba Wildhoney for vojt... My Dying Bride - Turn Loose the Swans Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Carcass jsem uz za dob svyho dospivani znal jen z vypraveni za me frcel Rotten sound, Ahumado granujo, Cerebral turbulency atd co nejaky HC...Hatebreed Defeatist http://www.youtube.com/watch?v=GHlskTub90E&feature=fvst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 A poslouchal někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 A ještě zaživa a zamlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daeriel Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 jaaaaaaaj.. Sisters of Mercy.. ja som sa k nim dostal cez cover skladby No Time To Cry od CoF, ktori takisto spravili cover aj na Anathemovsku Sleepless. Este pre okolocitajucich death/grindakov pridam kultovku od Dying Fetus - A na zaver jemne podvecernu skoro "romanticku" vec od Daine Lakaien - Love Me To The End Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Koukám, že se tu přitvrdilo tak taky přispěju a pro srovnání stejný člověk, ale sólo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daeriel Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Dewin je vizionar. Kazdy jeho album je uplne odlisny od toho predosleho. Chytili ma hlavne jeho solovky. a ze sa tu pritvrdilo.. ako hovoria chlapci z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Já měl teda vždycky radši S.Y.L. Strašně mě mrzí, že je Devin poslal k ledu. Jeho nový projekt je celkem dobrý, zatím se s tím srovnávám a těším se na zbylá dvě alba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 A poslouchal někdo Sisters of Mercy ...Vision Thing..velice povedené album, vřele doporučuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Sisters Of Mercy - Temple Of Love s Ofrou Hazou - jeden z nejlepsich songu vsech dob. Kdysi jsem mel od SoM vsechna alba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 tohle je pro KFL od YPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Sisters of Mercy znam, mam, posloucham. Jeste vetsi emocionalni vazbu mam ale k The Mission (nemluve o Fields of the Nephilim, kteri jsou neprekonatelni... ale to uz je z jineho soudku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Na Sisters of Mercy jsem byl s otcem. Dostal jsem to od něj k 21. narozeninám. Hráli společně s Paradise Lost, no, bylo to v roce 2001.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 už může bejt pro někoho moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Další nášup, co takhle , nebo třeba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 scary kids scaring kids Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 scary kids scaring kids 2 Ale stejně... Zdá se mi, že podobných kapel je jak máku. Konkrétně tato muzika mi zní povědomě, prostě nic nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se