miramax Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Minimálně a vykazuje jisté žánrové prvky. I když oficiálně mezi flaneláče nepatřila. EDIT: mimochodem jejich alba z poslední doby jsou sračky, ale tyhle dvě řadím k tomu nejlepšímu, co jsem kdy slyšel... ok, ono najit v dane dobe indie kapelu, ktera by ty prvky nevykazovala by byla asi marna prace ja jsem skalni flanelak : http://www.youtube.com/watch?v=Pv7N6Wt7PZw
Ladin Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Nevím jestli to tu už neproběhlo. Nic novýho , ale stojí to za poslech ......
Kalifx Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Když se tu připomínal Underworld a Chemical Brothers nemůžu nepřipomenout kapelu, kterou možná řadím ještě o malounko výš. Orbital. Nádherná, atmosférická záležitost Belfast, hodně zajímavá věc (moje oblíbená) z alba Snivilisation a hitovku Funny Break z alba The Altogether (s povedeným videoklipem).
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Když se tu připomínal Underworld a Chemical Brothers nemůžu nepřipomenout kapelu, kterou možná řadím ještě o malounko výš. Orbital. Nádherná, atmosférická záležitost Belfast, hodně zajímavá věc (moje oblíbená) z alba Snivilisation a hitovku Funny Break z alba The Altogether (s povedeným videoklipem). máme, známe, víme - a co ?
Kalifx Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 máme, známe, víme - a co ? Známe a máme rádi.
Kalifx Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 Není to zrovna tip na konkrétní muziku, ale hudby se to určitě týká: poprvé vychází v češtině knížka The Manual (how to have a number one the easy way). Pro fanoušky KLF není třeba další informace, pro ostatní něco málo zde. Je to fakt zábavný čtení...
nAscA Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 tak to jsem netusil, ze to ma vyjit v cestine. Jsem zvedavy na prodeje. Docela dost pozde od prvniho vydani.
krishke Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 posledních pár let EDM a to hlavně trance ale nepohrdnu i jinou kvalitní hudbou, jako třeba
Návštěvník SukHoi Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Známe a máme rádi. dnes dopoledne jsem sáhl do archívu = ????
little_w Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 dnes dopoledne jsem sáhl do archívu = ???? Die Happy?
Kalifx Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 (upraveno) Die Happy? Ale to je přece Kosheen... A já přidám jednoho z opravdu mála raperů, co jsem kdy poslouchal. Tak trošku bláznivej Sole a jeho Selling Live Water Upraveno 27. března 2010 uživatelem Kalifx
Návštěvník SukHoi Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Ale to je přece Kosheen... jasan-buk a broskef
Návštěvník SukHoi Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Kalifx = ??? = poslední večerní kvíz ???
ricous Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 (upraveno) Ale to je přece Kosheen... U Kosheen byla výborná první taneční deska "Resist", pak už pro mne moc kytar a cesta dolů. Já mám dneska CZ náladu a jedu celý den mé oblíbené "tatíky" Tata Bojs - doporučuji hlavně alba Futuretro, Termixes, Biorytmy a Nanoalbum. Upraveno 27. března 2010 uživatelem ricous
Kalifx Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 U Kosheen byla výborná první taneční deska "Resist", pak už pro mne moc kytar a cesta dolů. Já mám dneska CZ náladu a jedu celý den mé oblíbené "tatíky" Tata Bojs - doporučuji hlavně alba Futuretro, Termixes, Biorytmy a Nanoalbum. S názorem ohledne Kosheen souhlasím. Když jsem prvně slyšel Hide U, tak jsem si říkal, že je to po čase zase hodně dobrá záležitost. Pak už jsem se trochu ztratil... Ale Tatabojs fakt nemám rád. Nebo jinak - poslední dobrá věc byly Ramínka. Jejich pozdější záliba v konceptuálních albech mě dost votravovala a nikdy jsem bezezbytku nepochopil hýkavý nadšení hudebních kritiků nad jejich projekty.
Kalifx Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Kalifx = ??? = poslední večerní kvíz ??? Ty vole, tohle je těžký. Něco se mně někde vzadu v mozku děje, ale nějaká nápověda by nebyla?
ricous Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Ale Tatabojs fakt nemám rád. Nebo jinak - poslední dobrá věc byly Ramínka. Jejich pozdější záliba v konceptuálních albech mě dost votravovala a nikdy jsem bezezbytku nepochopil hýkavý nadšení hudebních kritiků nad jejich projekty. Pro mne to šlo od Biorytmů dolů, Nanoalbum ale ještě snesu. Prostě po odchodu "stálého hosta" Klárky Nemravové už to nějak není ono. A dovolil bych si také jednu hádanku, další moji oblíbenci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník SukHoi Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 A dovolil bych si také jednu hádanku, další moji oblíbenci... Eva a Vašek ? /zion train je správně/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se