Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Pred dvoma dňami hodil Marshall také menšie live vystúpeníčko, akooo jeho techniku, flow, artikuláciu a celkové podanie rozoberať nebudem (top je proste iba jeden) ale prvýkrát vidím, že nemá na ruke G-shock :D Tak sa pýtam, čo to je?? Nechcel som dávať video do VIP vlákna tak sa pýtam tu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podla mna to uz mali davno zabalit.. toto je ako keby to generoval pocitacovy program. elevator music U2 style

Ja ti rozumim,ale ja jsem vuci nim temer nekritickej,takze ja jsem rad i za tohle album.Samozrejme tvorbu z osumdesatych let to neprekona a ani to neni na dostrel tem deskam. Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Ghost.. vraj metalova kapela :) kostymova saskaren a popik. Kludne by mohli robit predskokanov Coldplay (a to mam coldplay celkom rad, napriek vseobecnemu vysmechu ktory u zadubenych metalistov obvykle vzbudzuju)

Asi tak, ja sem si rikal proc radsi nehrajou pop, ze by jim to sluselo mnohem vic a taky ze jo, jsou to byvali(a soucastny, po tom co je zpevak vykopl z Ghost) Magna Carta Cartel, ktery mne narozdil od trapnejch Ghost i bavi ;)

Odkaz ke komentáři

Pritom existuje zpousta vybornejch, naprosto neznamejch gothic rock/horror punk kapel a pak prijdou plitky Ghost a vsichni se muzou podelat ;)

Napr. kanadsky NIM VIND

https://www.youtube.com/watch?v=1Bd6nt2FSuM

nebo japonsky BALZAC

Upraveno uživatelem OndraPod
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...