ricous Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Nicméně z veselejšího soudku: na spadnutí je nové album Chemiků - (ukázka: Escape Velocity) a především Underworld je opět v plný síle, jak se zdá. Alespoň mně to připadá hodně dobrý - (ukázka ) Chemici by tu měli být v září live, už se těším. K těm Underworld - opět v plné síle znamená, že se vrátil Darren Emerson...?
Kalifx Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Chemici by tu měli být v září live, už se těším. K těm Underworld - opět v plné síle znamená, že se vrátil Darren Emerson...? Ne ne, jen se mně to po čase zase docela líbí. Scribble je ovšem celkem zřejmá hitovka, takže opravdu bude lepší počkat na desku. Zatím to vypadá jako docela zajímavej mix s DnB pozadím, tranceovým středem a celý je to završený zvukem UDW, jak je znám z minulosti. Darrenova doba se prostě už nevrátí, Richarde. Bohužel. Časy se holt mění a kdo z fanoušků slyšel poslední album Groove Armady, tak ten se možná taky nestačil divit ( ). Ale třeba já s tím albem takovej problém nemám.
wave ceptor Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 http://www.stream.cz/video/473804-ruda-z-ostravy-feat-martina-partlova-ostrava
redd Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Esbjörn Svenssen Trio - Tuesday Wonderland
chacharoid Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Mám specifický dotaz: sháním skladbu "Všichni odjeli" od Marie Rottrové v mp3, mohl by mi s tím někdo z Vás pomoci? díky
little_w Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 musim rict, ze jsem se nechal zmasirovat tim humbukem kolem Mukovy smrti a z jakesi piety nebo co jsem si poslechnul tu posledni desku, Bludiste snu. bylo to velke zklamani a prestoze to obvykle nedelam, musel jsem to tak v pulce vypnout, proste to neslo doposlouchat. to nic nemeni na tom, ze Muk byl dobrej a sveraznej. ale ta deska, to je proste podprumernej popik. des a bes.
Návštěvník Snow Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Poslední album Muka bych si nekoupil, mám ho zafixovaného s Oceánem a Shalomem a pak bych řekl, že šel dolů. Ano, měl potom několik opravdu krásných a povedených písníček, ale album žádné. Berte to, prosím, z rezervou je to jen můj názor nejsem hudební kritik.
Hasňa Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Souhlasim, vidim to stejne. Asi bych jen byl na jeho tvorbu poslednich deseti let jeste prisnejsi. Upraveno 27. května 2010 uživatelem Hasňa
Kalifx Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Další ochutnávka z nového alba Chemical Brothers - Swoon. Podle mě hodně dobrý i když se nemůžu ubránit dojmu, že ten klíčový motiv jsou celý Orbital... Nejde o žádnou vykrádačku je to jen hodně podobnej prvek, ale troufám si tvrdit, Orbital mám hodně naposlouchaný a tohle mě na první poslech zaujalo... EDIT: tak koukám, že vo tom píše i nějakej maník v diskuzi. Ještě pro upřenění: Lush 3-2 je z alba Orbital 2, vydanýho v roce 1993. Upraveno 27. května 2010 uživatelem Kalifx
Kalifx Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Je pátek, sluníčko, k práci si pouštím DM a připomenul jsem si i skvělej (podle mě nejlepší) remix Enjoy the Silence -
Horhe Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Je pátek, sluníčko, k práci si pouštím DM a připomenul jsem si i skvělej (podle mě nejlepší) remix Enjoy the Silence - DM jsem v lásce nikdy neměl, ale Enjoy the Silence moc hezky předělala ..a navíc je tam hezká paní..Enjoy
Horhe Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 A když už jsme u těch zpívajících kočiček tak
Kalifx Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Jedna zajímavost - pokud si dobře pamatujete Mlčení jehňátek, tak si určitě vzpomenete i na při tanci "Buffalo Billa". P.S.: A pro všechny, kdo mají rádi filmy Kevina Smithe, jedna "cover verze"...
saida Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Díky moc za připomenutí songu z mlčení j. když jsem tenkrát byl v kině tak mě ta píseň dostala. Já se stále vracím k DM. a starým Cure (kde to dneska je takový kytáry) ale nyní snídame u manželčinýho soundtracku z pýchy a předsudku
Diamondking Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Dneska jsem si hodil do přehrávače cd Fly od fenomenální pěvkyně Sarah Brightman
Kalifx Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Chemici by tu měli být v září live, už se těším. K těm Underworld - opět v plné síle znamená, že se vrátil Darren Emerson...? Tak jsem se dnes Richarde dozvěděl, že Underworld chystají spolupráci (mimo DnB mága jménem High Contrast, s kterým spolupracují už na singlu Sribble) i s Darrenem Emersonem a což by byla ještě větší paráda tak dokonce i s jedním členem dvojice Spooky (jejich legendární zná snad každej)...
ricous Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Na nové album Underworld (i Chemical Br.) se moc těším, i když doufám, že to nepůjde až moc do D´n´B... Ale mám strach ze srovnávání se starými deskami - nebudu objektivní už jen kvůli vzpomínkám z doby minulé. Jó, kdyby to šlo vrátit tak o deset let a 25 kg zpátky, kdy se jezdilo skoro každej víkend na fesťáky a akce...
JakubS Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Dnes jsem trávil den v autě spolu se STEREO MC'S
Návštěvník slava Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 ted se mi tu vrti: http://www.youtube.c...h?v=B-EJ9dQ5BmA plus dalsich par dlouhych a delsich a jeste vic nejvic nejdelsich songu napriklad: http://www.youtube.c...feature=related a at je to trochu chrono stylove tak pak i omega gammapolis I + II
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se