Návštěvník Tada Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Hodinky pěkný, jednoduchý a přehledný, průhled na strojek zbytečnej, strojek ošklivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sla.petr Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 no je to nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Kdepak sehnat podobnou košili co má Jörg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Kdepak sehnat podobnou košili co má Jörg? v baru U modré ústřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 v baru U modré ústřice Ta košile je úžasná!!! Edit: doma mi to bylo zatrženo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 (upraveno) Nepýtal si sa už na to niekedy predtým? Upraveno 10. srpna 2010 uživatelem dizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Nové fotky leštěných Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Nové fotky leštěných Chrono jakoby z oka vypadly jedněm od IWC , ale vypadaj úžasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Podoba tam jiste je, v tomto clanku se vsak odkazuje na historicke kapesni hodinky Stowa: http://www.stowa.de/basel2010/en/stowa-chrono.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 naprostá krása - nenašel jsem chybičku -- pěkný, pěkný, pěkný až sem se z toho uprdnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Tak teď se třeba po....š, YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Tak teď se třeba po....š, YPO tahle fotka jim spíš ublížila, ale jsou fakt šmrncovní - víme cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) tahle fotka jim spíš ublížila, ale jsou fakt šmrncovní - víme cenu ? Bohužel lepší fotky zatím nejsou (teď je teprve vyrobena první várka Chrono). Cena je asi 1550 EUR. Tak jim pošli mail a hoď se na seznam Já jsem blbec, takže jsem se před minutou taky nechal na jeden zapsat (ale nejsou to Chrona...) Upraveno 17. září 2010 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Cena je asi 1550 EUR.Tak to asi zlevnili, původně oznámená byla 1680 euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) tak tohle se mi fakt libi. ty sub cifry mi tosku pripominaji outlone : )(viz obrazek), ale je to fakt parada Upraveno 17. září 2010 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Bohužel lepší fotky zatím nejsou (teď je teprve vyrobena první várka Chrono). Cena je asi 1550 EUR. Tak jim pošli mail a hoď se na seznam Já jsem blbec, takže jsem se před minutou taky nechal na jeden zapsat (ale nejsou to Chrona...) já je nechci, respektive nepotřebuju - jenom mě to zajímalo a hlavně jsem dnes odeslal peníze na cosi jiného EDIT: cena je super x jak to vypadá Upraveno 17. září 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 já je nechci, respektive nepotřebuju... On tady někdo kupuje hodinky, protože je potřebuje...? To jste měli říct hned jak jsem sem vlezl. Okamžitě bych se býval odlogoval a mohl v noci v klidu spát Hele ono to stejně bude trvat pár týdnů/měsíců než ti je pošlou, tak se vůbec netrap tím, že dneska něco kupuješ (obzvlášť s tvojí frekvencí nákupů a prodejů) Chumpus: Tu cenu nevím jistě, ale na WUS to někdo tvrdil. Každopádně kolem 1600 EUR to bude (plus mínus pár centů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 On tady někdo kupuje hodinky, protože je potřebuje...? To jste měli říct hned jak jsem sem vlezl. Okamžitě bych se býval odlogoval a mohl v noci v klidu spát Hele ono to stejně bude trvat pár týdnů/měsíců než ti je pošlou, tak se vůbec netrap tím, že dneska něco kupuješ (obzvlášť s tvojí frekvencí nákupů a prodejů) Chumpus: Tu cenu nevím jistě, ale na WUS to někdo tvrdil. Každopádně kolem 1600 EUR to bude (plus mínus pár centů). asi sem to špatně napsal - nemají kromě úžasného a bezchybného vzhledu nic navíc a to mě nezjímá = dlouho by mě to nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 asi sem to špatně napsal - nemají kromě úžasného a bezchybného vzhledu nic navíc a to mě nezjímá = dlouho by mě to nebavilo S tou poslední částí věty souhlasím No třeba se ti to ještě rozleží v hlavě... Zas tak moc lidí tady Stowy nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Tak ještě k té ceně - přeci jen to bude těch 1680 EUR, jak tvrdil Chumpus. Další info:Case stainless steel matt or polished, diameter 41 mm, height 14,5 mm, strap size 22 mm, front and back sapphire crystal, 5 ATM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se