Přejít na obsah

Nové modely Stowa

Heky

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

tahle fotka jim spíš ublížila, ale jsou fakt šmrncovní - víme cenu ?

Bohužel lepší fotky zatím nejsou (teď je teprve vyrobena první várka Chrono). Cena je asi 1550 EUR.

Tak jim pošli mail a hoď se na seznam :) Já jsem blbec, takže jsem se před minutou taky nechal na jeden zapsat (ale nejsou to Chrona...) ;)

Upraveno uživatelem Heky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Bohužel lepší fotky zatím nejsou (teď je teprve vyrobena první várka Chrono). Cena je asi 1550 EUR.

Tak jim pošli mail a hoď se na seznam :) Já jsem blbec, takže jsem se před minutou taky nechal na jeden zapsat (ale nejsou to Chrona...) ;)

já je nechci, respektive nepotřebuju - jenom mě to zajímalo a hlavně jsem dnes odeslal peníze na cosi jiného :)

EDIT: cena je super x jak to vypadá

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

já je nechci, respektive nepotřebuju...

On tady někdo kupuje hodinky, protože je potřebuje...? To jste měli říct hned jak jsem sem vlezl. Okamžitě bych se býval odlogoval a mohl v noci v klidu spát :)

Hele ono to stejně bude trvat pár týdnů/měsíců než ti je pošlou, tak se vůbec netrap tím, že dneska něco kupuješ (obzvlášť s tvojí frekvencí nákupů a prodejů) :D

Chumpus:

Tu cenu nevím jistě, ale na WUS to někdo tvrdil. Každopádně kolem 1600 EUR to bude (plus mínus pár centů).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

On tady někdo kupuje hodinky, protože je potřebuje...? To jste měli říct hned jak jsem sem vlezl. Okamžitě bych se býval odlogoval a mohl v noci v klidu spát :)

Hele ono to stejně bude trvat pár týdnů/měsíců než ti je pošlou, tak se vůbec netrap tím, že dneska něco kupuješ (obzvlášť s tvojí frekvencí nákupů a prodejů) :D

Chumpus:

Tu cenu nevím jistě, ale na WUS to někdo tvrdil. Každopádně kolem 1600 EUR to bude (plus mínus pár centů).

asi sem to špatně napsal - nemají kromě úžasného a bezchybného vzhledu nic navíc a to mě nezjímá = dlouho by mě to nebavilo
Odkaz ke komentáři

asi sem to špatně napsal - nemají kromě úžasného a bezchybného vzhledu nic navíc a to mě nezjímá = dlouho by mě to nebavilo

S tou poslední částí věty souhlasím :D No třeba se ti to ještě rozleží v hlavě... Zas tak moc lidí tady Stowy nemá.
Odkaz ke komentáři

Tak ještě k té ceně - přeci jen to bude těch 1680 EUR, jak tvrdil Chumpus.

Další info:

Case stainless steel matt or polished, diameter 41 mm, height 14,5 mm, strap size 22 mm, front and back sapphire crystal, 5 ATM

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...