lastam Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Prijde mi docela zvlastni ze problem se tyka hlavne POcek a ne SMP nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Prijde mi docela zvlastni ze problem se tyka hlavne POcek a ne SMP nebo se pletu? Možno daň za revolúciu /technickú/. Aj lietajúce stroje ťažšie ako vzduch boli neperspektívne, rovnako ako lokomotívy a automobily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 On asi myslel POcek s coaxem versus SMP s coaxem. To je stejnej strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 On asi myslel POcek s coaxem versus SMP s coaxem. To je stejnej strojek. jj presne tak, ja teda sam nevim o tom, ze by nekdo se SMP s co-axialem si na ne stezoval, blbnou jen PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) jj presne tak, ja teda sam nevim o tom, ze by nekdo se SMP s co-axialem si na ne stezoval, blbnou jen PO A není třeba nějaká statistika, jesti víc verze 42 nebo 45,5? Případně nějaký určitý rok výroby? Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Ricous : tu si musime udelat my, resp. Ty!Kdo mel tady v republice tolik POcek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Ach jo, už je mi to trochu dlouhý. Ve středu to bylo 14 dní a někdo měl volat. Nestalo se tak, asi mají asi u Dušáků hodně práce a nebo hodiny putovaly do Švýcarska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turki22 Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Ach jo, už je mi to trochu dlouhý. Ve středu to bylo 14 dní a někdo měl volat. Nestalo se tak, asi mají asi u Dušáků hodně práce a nebo hodiny putovaly do Švýcarska. U mňa to trvalo presne 30 dni. Ale som spokojný-oplatilo sa čakať . Vydrž a uvidíš všetko bude OK . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 ZDE zajímavé srovnání Co-Axial kalibru s kalibrem Rolex, kde autor popisuje možné důvody problémů Co-Axialu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Četl jsem to už kdysi a obávám se, že jsem tam žádné konkrétní důvody a problémy nenašel. John B. Holbrook druhý do toho poněkud tendenčně šlape ve smyslu "jakékoliv snížení frekvence je krok špatným směrem" a potom spekuluje, proč se tak stalo u co-axial kalibrů Omegy. Přitom to mezitím ze strany Omegy bylo několikrát oficiálně uvedeno a vysvěteno. Hlavní myšlenka je, že kalibr s nižší frekvencí půlkmitu je z principu méně přesný a je to špatně. A autor vidí, že se vteřinovka cukne sedmkrát místo osmkrát. Jo - a ještě - cokoliv Omega udělá je snaha vyrovnat se Rolexu.... Popravdě moji důvěru ztratil autor v okamžiku, kdy začal srovnání tím, že zdůrazní, že kalibr Rolex 3135 se reguluje takto a Omega 1120 takto. Tedy zastaralým způsobem, který nikdo nepoužívá a je vůbec všeobecně fuj a laciný. Všichni pokročilí výrobci mají to samé, co Rolex. A fotky. A šipky k nim. No a potom v jedné větě zmíní že tedy Omega 2500, o které je tady řeč, protože má co-axial, to má stejně. No nic :-)) No a ještě k původnímu tématu - SMP s kalibrem 2500 mám cca rok a čtvrt k plné spokojenosti. Ve winderu si drží cca 2 vteřiny denně plus. Nikdy jsem nezaznamenal nejmenší problém. Pokud by měl být co-axial principielní problém, asi by to Omega od roku 1999, kdy co-axial uvedla, zjistila. A neohrožovala by si svojí top produkci s 8500 tím, že by to tam dál montovala... Upraveno 17. února 2011 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Četl jsem to už kdysi a obávám se, že jsem tam žádné konkrétní důvody a problémy nenašel. John B. Holbrook druhý do toho poněkud tendenčně šlape ve smyslu "jakékoliv snížení frekvence je krok špatným směrem" a potom spekuluje, proč se tak stalo u co-axial kalibrů Omegy. Přitom to mezitím ze strany Omegy bylo několikrát oficiálně uvedeno a vysvěteno. Hlavní myšlenka je, že kalibr s nižší frekvencí půlkmitu je z principu méně přesný a je to špatně. A autor vidí, že se vteřinovka cukne sedmkrát místo osmkrát. Jo - a ještě - cokoliv Omega udělá je snaha vyrovnat se Rolexu.... Popravdě moji důvěru ztratil autor v okamžiku, kdy začal srovnání tím, že zdůrazní, že kalibr Rolex 3135 se reguluje takto a Omega 1120 takto. Tedy zastaralým způsobem, který nikdo nepoužívá a je vůbec všeobecně fuj a laciný. Všichni pokročilí výrobci mají to samé, co Rolex. A fotky. A šipky k nim. No a potom v jedné větě zmíní že tedy Omega 2500, o které je tady řeč, protože má co-axial, to má stejně. No nic :-)) No a ještě k původnímu tématu - SMP s kalibrem 2500 mám cca rok a čtvrt k plné spokojenosti. Ve winderu si drží cca 2 vteřiny denně plus. Nikdy jsem nezaznamenal nejmenší problém. Pokud by měl být co-axial principielní problém, asi by to Omega od roku 1999, kdy co-axial uvedla, zjistila. A neohrožovala by si svojí top produkci s 8500 tím, že by to tam dál montovala... No nevím, ale 8500 má krok už přepracovaný, není stejný jako ve 2500. Co to způsobilo, zda tušili nějakou zradu či jen snaha odlišit manufakturní top produkci od "běžné" nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Tak jsou doma... o dva vlasové škrábance na tahu a jeden měsíc starší. Mají modrou plombu a podle toho co jsem jen podle telefonu zkusil to vypadá, že jdou lépe. Jak dobře, to změřím, ale nedělají půl minuty za hodinu.Mám radost, že je to za mnou, ale radost mi bude kazit to jejich sledování, jestli je vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 To : RomanPTak třeba už sis svůj díl smůly vybral a teď už budeš mít pokoj. V každém případě gratuluji a přeji "ať jdou jako švýcarský hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Ta přeji, ať makaj a nezkoušej tvojí trpělivost A to důléžíté, řekli ti v čem byl problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Neco prokluzovalo v coaxialni casti mechanismu. Vycet polozek na prilozenem listku ktery jsem jen zahledl, mel dobrych 8 polozek. Jestli vsechno soucastky, to nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Doufám, že teď už budeš se svými hodinkami spokojen. Je zajímavé, proč nechtějí dávat k opraveným hodinkám ten list s průběhem a výsledkem opravy, proč vždy jen tak neurčitě mlží. Já jsem teď ty své vystavil pokusu, nechal jsem je zastavit a nechám je týden stát. Pak je stejně jako Ty natáhnu a uvidím, co na to budou říkat. Doufám, že budou v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Myslis, co na to budou rikat... U Dusaku? :-)Nedelej to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 27. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Myslis, co na to budou rikat... U Dusaku? :-) Nedelej to :-) Nee, myslel jsem co na to jako budou říkat ty hodinky, jestli půjdou i po rozběhnutí stejně přesně jako před tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Ja to pochopil, ale delal jsem si srandu, ze ten experiment nedopadne dobre a finalni ortel bude muset vyrknout Dusak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 27. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 No musím je vyzkoušet ve všech režimech, dokavať jsou v záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se