kubson Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Jednoručky MeisterSinger, ciferník skleněný - slonová kost, průměr 35 cm, quartz na tužkovou baterku fotky na ruce resp. na stěně dodám později
Ruda Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 na ruku budou asi moc malé, spíš jako přívěsek na krk pokud by byly na chronoshopu, tak mám asi jasno ohledně nástěnných hodin
Bert Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 kubson napsal: Jednoručky MeisterSinger, ciferník skleněný - slonová kost, průměr 35 cm, quartz na tužkovou baterku fotky na ruce resp. na stěně dodám později Jedny v barvě šunky už mám (No 2) takže tyhle mi fakt půjdou k pleti :-) pardon, ke stěně.
kubson Odesláno 9. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2010 hehe díky, na chronoshop to dávat asi nebudu, ale jestli je někdo chcete, vyjdou cca na 1700 plus pošta
bandicoot Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Měl bych strach o to sklo při dopravě, je to dobře balené?
Bert Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 kubson napsal: hehe díky, na chronoshop to dávat asi nebudu, ale jestli je někdo chcete, vyjdou cca na 1700 plus pošta Beru. Více v SZ.
kubson Odesláno 9. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2010 už mi pár zájemců psalo, zkusím nejdřív zjistit, jak to vypadá - jestli je ještě mají a jestli jsou normálně k prodeji, napíšu hned jak budu vědět víc
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Kubo, jakožto fanda MS bych si je taky vzal. Dám si je v novém bydlení na zeď, úplně je tam už vidím. Dělají se i v jiných barvách ciferníku?
bandicoot Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 To bude fonta... pořadí podle časů ve vlákně a SZ?
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 bandicoot napsal: To bude fonta... pořadí podle časů ve vlákně a SZ? Tak já tak nějak pořád doufám, že si Kuba vzpomene, kdo byl jeho první zákazník na MS
kubson Odesláno 15. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2010 tak přátelé, není problém je objednat, ale předestírám několik zádrhelů. Chtěl bych případné zájemce upozornit, že jde opravdu spíše o reklamní hodiny do krámu, je to skleněná placka a pohání ji nějaký hodně obyč strojek na baterku. co je peklo, tak to tiká dost na hlas a po sekundách, takže bych je chvílema nejraději rozšlapal Další zádrhel je doprava - doprava z Německa je co se týká spolehlivosti v pohodě, doveze to UPS, takže k rozbití nedojde, problémem bude jedině cena, protože doprava stojí balík, takže cena by se asi ještě mohla zvýšit - no to bychom kdyžtak doladili podle počtu zájemců.. zásadnější problém s dopravou vidím odemne k Vám... je to sice dobře zabalené, ale prostě nedokážu garantovat že to PPLka nebo pošta nerozfláká, protože balit to na 100% by bylo neúnosně pracné - např. nemám tak velké kartony, takže v úvahu připadá jenom osobní předání... Pokud jsem Vás ani výše uvedeným neodradil a stále toužíte po jednoručkách na stěnu, prosím napište se tady, počkám tak týden a pak to uzavřu a doladíme detaily.
bandicoot Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 já tu dopravu riskovat nebudu a chrčivý tikání kvarcu mě nebere, ale díky moc za péči
Baker Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Ja se na ne prijedu podivat. Zatim diky za snahu.
NIGHTinGALE Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Já bych si pro ně zajel osobně, takže by se nerozbily, ale nejdříve bych si u tebe poslechl to tikání, aby mi to doma nehodili na hlavu. To by byl totiž dost pešek, jet s nimi z Havířova opatrně a něžně a pak si je nechat doma rozbít o lebku (Alespoň ti při návštěvě ukážu ty slíbené Corum... Takže zavolám a domluvíme se...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se