Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

z těch různých monstrvariant mě nejvíc oslovuje ta černobílá. nemít už dvoje seiko diversky, tak bych o nich vážně uvažoval.post-5667-1268314970.jpg

post-5667-1268314976.jpg

nebo potom levnější varianta - citizeny s lumi-ciferníkem:

post-5667-1268315078.jpg

Odesláno
  Radimk napsal:
Trasery sem už taky vyzkoušel.. baterku ne, to nechci.

Seika už sem si prošel, jsou ve hře, ale pořád mě něco táhne do Ruska. Kdysi v pravěku sem jen na Wostokách, a nemůžu říct, že by mě zklamaly.

Navíc- Seika mám už dvoje ve stáji.

"Rusko" žádné. :axehead:

Nějaký "Soviet techno design" bude asi to pravé. Jen najít ten pravý kus, jek sem psal, žádný naleštěný vyvoněný balast :mad:

tak si vem Amphibie-Vostoky, automaty, WR200m, 44mm, cena cca 60$-co chceš více?

Odesláno

Jen tak mimochodem mám asi rok monstra(černá) a mám je denně v práci 1000m pod zemí-co ty už vydržely,to žádné jiné moje hodinky nezažily. a když ti je vyfotím tak tomu nebudeš věřit.

Odesláno

Monstra už doma byly. A když Monstra, tak klasiku. Ty barevný mutace mě moc neberou.

Možná ještě ty SARB 049 ( http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB04...h-SARB049.html)

Ale to jsem cenově u mých Sumo.

To lub: jak již bylo psáno- safír je jen o pocitu, neříkám že to je životní nutnost, spíš jen nápad a rozmařilost..

To all: Dík za nápady, jen tak dál..

Odesláno

Abych nezakládal nové vlákno... Řeším obdobný nákup, něco na léto ke kraťasům, k vodě, do hospody na běžné nošení, ale jako neznalý nevím, jaký max. průměr pozdra by moje ruka (obvod cca 17,5 cm) snesla, abych nebyl spíš k smíchu... Asi bych si v různých vláknech dokázal něco vybrat, třeba zrovna monstra se mi docela líbí...

Odesláno

Rusaky radsi net, mel jsem K-3. Na fotce vypadaji uzasne, ale zblizka jsou takove "unfinished" - ruzna barva luminiscence na rucickach a ciferniku, hodne jednoduche zpracovani, jakoby strojove, absence rychleho nastaveni data...

Odesláno
  Cova napsal:
Abych nezakládal nové vlákno... Řeším obdobný nákup, něco na léto ke kraťasům, k vodě, do hospody na běžné nošení, ale jako neznalý nevím, jaký max. průměr pozdra by moje ruka (obvod cca 17,5 cm) snesla, abych nebyl spíš k smíchu... Asi bych si v různých vláknech dokázal něco vybrat, třeba zrovna monstra se mi docela líbí...

Za podobným účelem jsem si před 10 dny pořídil od zdejšího prodejce černá Monstra. Zápěstí mám přibližně stejné, jako ty. Nemám s nimi problém, nepřipadají mi nějak nepřiměřené, pochvalu dostaly i doma. Jak už bylo psáno, mají širokou lunetu, tedy ciferník menší, a tak působí jako trochu menší, než skutečně jsou. Vejdou se mi v pohodě i do manžety u košile. Váha je trochu vyšší, někdo tu psal 90 g hodinky a 80 g ocelový tah, ale po dvou dnech už mi to nepřišlo. Jestli se ti líbí, tak já je mohu zatím jen doporučit a běž do nich. Tady je pár fotek: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27565

Odesláno (upraveno)

To Rimmer: Nemáš někde živou fotku?

To Cova:Monster se neboj, budou akorát. Stejně u nich asi zkonším. Jen asi u oranžových. Jsou takové "veselejší"

Ale pořád mě láká něco nového, co ještě v baráku nebylo.. :tired:

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno (upraveno)
  karakum napsal:
tak si vem Amphibie-Vostoky, automaty, WR200m, 44mm, cena cca 60$-co chceš více?

Amphibie maj 39mm ne?

tyhle sou docela "pěkný"

Taková "ruská hrubá síla". Rozbiju, ztratím..nevadí..

Tohle je směr, kam já uvažuju..

kruci, ale ani ten Citizen není k zahození..

post-205-1268485403.jpg

post-205-1268485603.jpg

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

...ano 39mm,(to má luneta),45mm je i s korunkou a 50mm pouzdro úhlopříčně. Docela masívní, jediná nevýhoda je plastové sklíčko. zde pár foto

post-7967-1268755415.jpg

post-7967-1268755454.jpg

post-7967-1268755468.jpg

Odesláno
  Citovat
...ano 39mm,(to má luneta),45mm je i s korunkou a 50mm pouzdro úhlopříčně. Docela masívní, jediná nevýhoda je plastové sklíčko. zde pár foto

Tak uvidím, půjdu do nich. jen to pouzdro uvažuju klasiku s nožkama.

post-205-1268758450.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...