Pitris.k Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Zeptám se znalců, nevi nekdo na kolik mě přijde výměna pérka u Prim Sport II?Jsou stržené.Děkuji
financ Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Zeptám se znalců, nevi nekdo na kolik mě přijde výměna pérka u Prim Sport II?Jsou stržené.DěkujiJak u koho, řádově stokoruny
Pitris.k Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Jo? Ja uz se bal, ze to nepujde :-) jeste malickost, ten gumovy origo pasek uz sehnat nejde, ze? To uz bych chtel asi moc :-)
Pitris.k Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Ok, dekuji moc, v pondeli hned bezim k hodinari nechat opravit perko :-)
Johny1 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Zdravím místní odborníky. Pořídil jsem si PRIM Humberto v původním stavu. Neumím je otevřít (ani to tedy nechci zkoušet), ale předpokládám že v nich je kalibr 68.4 (nebo se u orig. Humbert s ručním nátahem používalo i něco jiného?). Co přesně znamená u popisu kalibru:"1967-1993 Kalibr 68 - mechanický s ručním nátahem, odvozen od kalibru 66, 17 kamenů ,přidán datový věnec-zrychlená korekce datumu, 18 000 kyvů/hodinu ? 2,5 Hz."? Ptám se z toho důvodu, že datum na svých hodinkách mohu nastavovat jen postupným točením ručiček, tj. po 24 hodinách se datum posune o den. Z popisu kalibru jsem se domníval, že datum lze nastavovat jinak než přetáčením ručiček o 24 hodin. Omlouvám se za laický a těžkopádně popsaný dotaz.
Anela Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 a když se o půlnoci po překlopení data vrátíš na jedenáctou večer a znovu překlopíš na půlnoc?
Romankol Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 ahojte - zbierku som obohatil o tieto, pekný deň všetkým Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 (upraveno) V zápalu horečky a nějaké chřipajzny jsem pořídil tohle. Co na to říkají mistři "Primkaři" ?Sklo jsem vyleštil,pořídil novou lunetu,teď ještě nějaký řemen.(dejte tip) Rezerva nátahu 34-35 hodin,je to v cajku?Pouzdro už má něco za sebou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2015 uživatelem vraby
vraby Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Luneta z Eltonu,pouzdro původní.Co ten zbytek,jak se vám to jeví? Doufám,že mě naštvete s Parexem
pykof Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 kuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 kukTo by mně teda fakt zajímalo kam VY na to chodíte ????????????????????????????????????????????????????
financ Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Luneta z Eltonu,pouzdro původní.Co ten zbytek,jak se vám to jeví? Doufám,že mě naštvete s Parexem Zbytek je v pohodě, žádný Parexo
vraby Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Zbytek je v pohodě, žádný Parexodíky,hned jsem klidnější. Dá se to poznat okem primlajka elton-parexo?Teď ještě nějaký řemen,co doporučíte? Černý s prošitím?
financ Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 díky,hned jsem klidnější. Dá se to poznat okem primlajka elton-parexo?Teď ještě nějaký řemen,co doporučíte? Černý s prošitím?dá se to poznat, rozdíl v kvalitě je docela velký. Stačí vzít fotky odsud z fora a porovnat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se