bohus76 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Myslí ten distanční rámeček /kroužek/ pro strojek 69 a 96. Viz.příspěvek p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oolan Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Jj, pak jsem to pochopil :-D. Pardón ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Speciální úprava pouzdra. Pro dosažení tohoto efektu je nutno hodinky ponořit na cca 5 let do rybníka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Speciální úprava pouzdra. Pro dosažení tohoto efektu je nutno hodinky ponořit na cca 5 let do rybníka :-) Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Jsem z toho trochu jelen. Armovací kroužek je na Sport ll a na Humbertech a potápkách neni.Nebo jen špatně koukám a je všude, ale nějakej jinej?A ještě, je nějaký rozdíl mezi vteřinovkou Sport l a ll? Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Na humberta a potápkách je černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 A mají indexy? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Nemají Zdeňku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Díky, včera jsem si rozložil na stole co mám, že se kouknu, co je kompletní a vzal bibli a za chvíli mně šly oči šejdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Ta stupnice je totiž natisknuta na kraji ciferníku, a to té zmátlo. Pokud jsi vydával strojek,tak armovaci kroužek ti zůstává vždy vevnitř skla (nejde demontovat je rozepřennavzájem se sklem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Dobré odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Dobrý večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Prosím vás, jak poznám rozdíl mezi origo lunetou a neorigo? Mám teď novou a mám i starou původní. Je to ve velikosti čísel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Nejlepší orientační bod je na lunetě číslice 4.Na tvých hodinkách máš Parexo lunetu (neoriginální novovýroba). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Nejlepší orientační bod je na lunetě číslice 4.Na tvých hodinkách máš Parexo lunetu (neoriginální novovýroba).Aha. Takze tahle moje luneta je puvodni? Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Ano, ta je původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Díky za info, jen pro upřesnění přidám foto s originální lunetou. Je to ona? A dělá někdo ještě přesně podle originálu nebo se da koupit origo jen přes bazar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Tak asi Elton by měl umět origo, nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Asi ano, podívám se na to. Každopádně díky za info. Ja bych si toho nevšimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se