prim-ky Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Origo lunetu Elton,nebo stará zásoba u hodináře.
Melly Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 V ceníku renovace jsem jí ale nenašel, zajímavý...
vašek12 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Nedávno jsem jich pár kupoval a stojí 70 Kč kus. Stačí napsat paní Krskové a domluvit se s ní .)
senior1949 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Velmi užitečná informace .Díky .
Doriaan Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Díky za info. To je výborná zpráva...parexo tím pádem sundávám.?
Vasa22 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Ja si ji uz rovnou objednal...Nedávno jsem jich pár kupoval a stojí 70 Kč kus. Stačí napsat paní Krskové a domluvit se s ní .)
Melly Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Ja si ji uz rovnou objednal... Nechceš mi vzít taky 2-3?
Vasa22 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Nechceš mi vzít taky 2-3? Klidne bych vzal, nicmene maj jich malo... Poslou mi pouze jednu lunetu (1.jakost), pak jsme se jeste dohodli, ze prilozej dalsi dve, 2.jakostni s nejakyma drobnyma vadama potisku... Takze uvidime co prijde. Kdyz budou prijatelne, tak klidne jednu pustim...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Mně přijde na parexo. Má plastické indexy?
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) A co tahle luneta, je o.k.? IMG_22066.JPG Proti této polské je i čínská Parexo luneta zlatá kvalita. Tisk se začne ztrácet již po týdnu používání, nebo stačí trochu zatlačit a přejet nehtem, no a dole je hned. Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Nirmalita
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Proti této polské je i čínská Parexo luneta zlatá kvalita. Tisk se začne ztrácet již po týdnu používání, nebo stačí trochu zatlačit a přejet nehtem, no a dole je hned.Kdepak, Honza má pravdu, je to Parexo, tedy čína, chtěl jsem jen výše diskutujícím kolegům naznačit, že orientace na font čtyřky nemusí být vždy tím správným vodítkem.
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Tuto lunetu Parexo nikdy v nabídce nemělo. Poprvé je před pár lety na Aukru prodával Agemos, má je tam občas dodnes a podle všecho si je přímo on nechal vyrobit v Polsku, je to ten nejnižší level kvality, tisk jde dolů po týdnu. Před cca pěti lety hojně prodával model s jiným fontem a ještě horší kvalitou materiálu i tisku. Současné Parexo lunety za 23 kč kus jsou oproti těmto na běžné nošení luxus, stříbrný tisk má dokonce o mnoho delší trvanlivost než současné originální lunety z Eltonu za 70 kč kus, těm se tisk začíná ztrácet zhruba po měsíci nošení. Taková je realita. Mám to všechno osobně odzkoušené. Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Nirmalita
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Tu lunetu jsem sám předělával jako pokus v rámci bastlení celých hodinek (pseudo bronz), dodělával jsem i bílou barvu, už si nepamatuju, jestli byla původně metalická nebo ne, tak se hádat nebudu, každopádně účelem prezentace byl font té čtyřky, tedy jinak řečeno to, že se čtyřka tváří jako originál nesvědčí o originalitě.
Melly Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Tu lunetu jsem sám předělával jako pokus v rámci bastlení celých hodinek (pseudo bronz), dodělával jsem i bílou barvu, už si nepamatuju, jestli byla původně metalická nebo ne, tak se hádat nebudu, každopádně účelem prezentace byl font té čtyřky, tedy jinak řečeno to, že se čtyřka tváří jako originál nesvědčí o originalitě.No ona ale trochu jiná přeci jen je... a všechny indexy jsou dotažené do konce, což origo nemají...
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 No jasně, vždyť to "mellu" pořád dokola, že ta 4 není jediné vodítko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se