Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja si ji uz rovnou objednal...:)

Nedávno jsem jich pár kupoval a stojí 70 Kč kus. Stačí napsat paní Krskové a domluvit se s ní .)

Odesláno

Nechceš mi vzít taky 2-3? :D

Klidne bych vzal, nicmene maj jich malo... Poslou mi pouze jednu lunetu (1.jakost), pak jsme se jeste dohodli, ze prilozej dalsi dve, 2.jakostni s nejakyma drobnyma vadama potisku... Takze uvidime co prijde. Kdyz budou prijatelne, tak klidne jednu pustim...:)

Odesláno (upraveno)

A co tahle luneta, je o.k.?

attachicon.gifIMG_22066.JPG

Proti této polské je i čínská Parexo luneta zlatá kvalita. Tisk se začne ztrácet již po týdnu používání, nebo stačí trochu zatlačit a přejet nehtem, no a dole je hned.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

Proti této polské je i čínská Parexo luneta zlatá kvalita. Tisk se začne ztrácet již po týdnu používání, nebo stačí trochu zatlačit a přejet nehtem, no a dole je hned.

Kdepak, Honza má pravdu, je to Parexo, tedy čína, chtěl jsem jen výše diskutujícím kolegům naznačit, že orientace na font čtyřky nemusí být vždy tím správným vodítkem.

Odesláno (upraveno)

Tuto lunetu Parexo nikdy v nabídce nemělo. Poprvé je před pár lety na Aukru prodával Agemos, má je tam občas dodnes a podle všecho si je přímo on nechal vyrobit v Polsku, je to ten nejnižší level kvality, tisk jde dolů po týdnu. Před cca pěti lety hojně prodával model s jiným fontem a ještě horší kvalitou materiálu i tisku. Současné Parexo lunety za 23 kč kus jsou oproti těmto na běžné nošení luxus, stříbrný tisk má dokonce o mnoho delší trvanlivost než současné originální lunety z Eltonu za 70 kč kus, těm se tisk začíná ztrácet zhruba po měsíci nošení. Taková je realita. Mám to všechno osobně odzkoušené.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

Tu lunetu jsem sám předělával jako pokus v rámci bastlení celých hodinek (pseudo bronz), dodělával jsem i bílou barvu, už si nepamatuju, jestli byla původně metalická nebo ne, tak se hádat nebudu, každopádně účelem prezentace byl font té čtyřky, tedy jinak řečeno to, že se čtyřka tváří jako originál nesvědčí o originalitě.

Odesláno

Tu lunetu jsem sám předělával jako pokus v rámci bastlení celých hodinek (pseudo bronz), dodělával jsem i bílou barvu, už si nepamatuju, jestli byla původně metalická nebo ne, tak se hádat nebudu, každopádně účelem prezentace byl font té čtyřky, tedy jinak řečeno to, že se čtyřka tváří jako originál nesvědčí o originalitě.

No ona ale trochu jiná přeci jen je... a všechny indexy jsou dotažené do konce, což origo nemají...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...