Doriaan Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Ještě jsem dělal jedny...pouzdro originál lunetu vidíte sami
CsabaC Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Doriaan, ciferniky si robil ty?
Thomas v.Bayern Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Neví někdo jestli v Praze v Kotvě se daji koupit lunety na PS2?
Nestler Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 V podstate ano. Objednas si je tam, nebo prostrednictvim mailu primo v Eltonu a oni ti je do Kotvy mohou dorucit. Skladem je tam nemaji.
Thomas v.Bayern Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Nestler:OK díky za odpověď ,objednat v Eltonu vím,budu teď náhodou par dni v Praze,tak jsem myslel,ze bych si je tam moh rovnou i koupit.
Doriaan Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Doriaan, ciferniky si robil ty?Ano ty dělám skoro já.
CsabaC Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Paradne su. Palec hore. Tajze by slo i na igeny ;-)
Doriaan Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Díky, ale jediné co zvládnu je rovný ciferník. Bombírovaný nee.
Miroslávek Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Zdravím , zvykl jsem si nosit své renovační PS2 na tomto PU řemenu https://hodinar-frydl.sluzby.cz/cerny-pu-remen-s-nerezovymi-prvky-s-20mm , pomalu se ale ten můj "loučí" :-(Nemůžu však nikde najít rozměr 18 mm, kdyby někdo z vás věděl kde koupit , děkuji za nasměrování .
CsabaC Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 ohladom remena ma napadlo. niektory den som myslel na to, ci sa vyraba, ci vyrabal i zlty PSkovy remen. Videl som, ze na ps1 je zlty a celkom by sa mi hodil ps2kovy zlty
Thomas v.Bayern Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Miroslavek:Ten řemen nema chybu,přesně podle mého gusta.Ten bych rad take,vypadá senzačně!
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Dnes poprvé na ruce renovační PS2. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Ještě fotka pruhledu na kalibr 68 Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Miroslávek Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Máš je moc pěkný , i s tou lunetou vypadá, že se Elton polepšil , máš je na řemenu 19 mm ?? sedí tam dobře ???
Nestler Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 S tou lunetou máš pravdu. Ty, které mi dodali cca před rokem vypadaly hrozně. Některá čísla byla useklá.
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Sedí dobře i se dobře nosí. Rozměr jsem vyfotil Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Ještě jednou Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Moc pěkně udělaný hodinky. Já radši původní stav(y).
cosmos Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 To spona:tak sis je nakonec nechal udělat nebo jsi kupoval od někoho místního? Vypadají moc dobře, ať slouží a ten průhled na nich vypadá super. Taky ale raději tahám origoše?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se