simsa Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Tak to jsem to asi chytil na poslední chvíli za starou cenu. Myslím, že cena půjde nahoru.
straspol Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 TAk mi to nedalo a zkusil jsem kontaktovat Elton se zájmem o koupi samotného nerez pouzdra na sporty II. Bylo mi řečeno, že žádné teď nemají k disozici a cenu mi bohužel také nesdělí, protože se s ní bude hýbat..... že by konečně začali zlevňovat?! :-)Nooo, to by teda sakra měli !!
Hardslimer Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Zlevňovat se nebude.Nárůst cen bude cca 12,5 %.I když nerad to tady píšu, ale Eltonu rozumím.Je mi to proti srsti, ale je to tak. Jsou to obchodníci.Je blbost prodávat jejich produkty za určitý obnos a pak to zlevnit. 1. Zákazník co koupil dříve by nabyl dojmu, že jeho koupě byla špatná a ztratila na ceně. Další nákup by tudíž bojkotoval a čekal na další zlevnění.2. Pokud zdraží, tak nakopnou ještě ty váhavce, kteří ještě s koupi váhali. A to z jednoduchého důvodu: Trvalý trend růstu ceny.3. Pro sběratele by to byla katastrofa. Na co mi je sbírka, která klesá na hodnotě - okamžitě prodat a dále tuto značku nekupovat. Tady je jenom možné zastavení trendu ceny. A to tak, že zákazník ztratí zájem o produkt.Ale slevu určitě nečekejte! Dokud bude kupující kupovat, pak bude i prodávající prodávat !Poptávka / nabídka.
radorado Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Uz teraz je cena na hrane,vlastne davno za hranou a dalsim zvysenim sa iba este viac zmensi pocet tychto zakaziek. Davam eltonu maximalne 5 let dovtedy bud uplne zanikne, alebo sa zmeni majitel.
Argon Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Na hraně i za hranou to možná je, ale zakázky se jim nezmenší a Elton také neskončí.... Hrají na strunu vlastenectví a navíc to perfektně sedí do jejich principu "ne běžných, ale luxusních" hodinek. Stále budou mít dostatečný počet státních zakázek a dalších typu ČEZ atd. Chronopacientů se najde také stále dost - nejen renovace, ale i limitky. Cena je vysoká, ale.... kdo by nechtěl zaplatit cenu za možné vyléčení chrononemoci - vždyť zdaví je k nezaplacení :-))). Ovšem je to škoda, snížít renovace, nebo alespoň komponenty na polovinu, tak se jim se zákazníky roztrhne pytel....
straspol Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Tisíckrát přemílaná věc, kterou nevyřešíme. No, uvidíme, kdy dojde zákazníkům trpělivost, zvláště těm stálým, kteří už pár let Elton sledují.
Mareka01 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Pokud se Elton chce definovat jako "top" výrobce má jedinou cestu - ceny zvyšovat (zda ceny odpovídají kvalitě resp. jejich jménu je věc druhá - a tady mi osobně chybí jasná vize/majitel).Já už trpělivost ztratil.
Vlastik.H Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Připomeneme si temnou dobu PRIMu . Jeden čínský kousek od PRIMu . Kdybyste našli katalogové číslo, popř. odkaz na katalog byl bych rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Moje nejlepší dvojky jsem si vystavil , ještě tam mám místečko .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Jen zdvořilá otázka - k těm žlutým jsi přišel kde? A nebylo by detailnější foto ciferníku? Díky.
Miroslávek Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Jsou to renovačky v pískovaném nerez pouzdru , získané tady na fóru, no a nějaké ty detailnější fotky původního majitele , snad mi to promine ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 To je fakt z Eltonu? Vždyť indexy na cifru vůbec nesedí s armovákem.
Miroslávek Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Je to z Eltonu, vím o tom , ale dělat s tím nic nebudu....
Tikal Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 (upraveno) Ňák se mi to množí, tak to je asi sbírám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Junior mi milostivě půjčil ty bílo/zelené dole v prostředku a v levo nahoře jsou Polské námořnické, to znamená, že zatím mám každé jednou, takže to se mnou ještě není tak vážné... Upraveno 29. února 2016 uživatelem Tikal
straspol Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Ňák se mi to množí, tak to je asi sbírám 20160228_184650-1.jpg Junior mi milostivě půjčil ty bílo/zelené dole v prostředku a v levo nahoře jsou Polské námořnické, to znamená, že zatím mám každé jednou, takže to se mnou ještě není tak vážné...Buď klidnej, je ještě spousta těch které nemáš vůbec ale Ty víš jak skončíš, když po týhle cestě půjdeš...
Honza.manta Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Začínají se u tebe zabydlovat, to ti nezávidím, to je nebezpečná nákaza
straspol Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 (upraveno) Je z toho cesta ven, ale bohužel vede Údolím Vintážních Chronografů Upraveno 29. února 2016 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se