Honza.manta Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Krásnej bastl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Jeste bych tam soupl Igen rucky.Bude to mit vetsi koule. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Hoši co mně to děláte, 3 měsíce na foru a už tam mám poslaný Igeny a teť mě natlučete do hlavy ty kulervoucí PS2. Ten cifr mě fakt dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Tuning pro Juniora, přemýšlím, že mu to hodím do nerezu, ale na druhou stranu je všechno kromě lunety původní originál...parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Tuning pro Juniora, přemýšlím, že mu to hodím do nerezu, ale na druhou stranu je všechno kromě lunety původní originál.......za mně jedna s hvězdičkou....moc popvedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) Fujtosemselek ! Dobrý, ta zelená a indexy z Igenů jsou kolervoucí záležitosti. Tohle by si asi zasloužilo nerez. Ale ta bílá lunrta na tom vypadá dobře, i když se mi to těžko píše Ani nevíš, jak ti to věřím, já tu bílou lunetu úplně žeru Jinak chlapci děkuji za pochvalu, ale ta hlavní patří kamarádovi Zdenkovi, který nechal ten ciferník pro mlaďase udělat A po konzultaci s Juniorem zůstanou v mosazi a tak jak jsou/ručky/, chytil ode mne vintážního bacila a chce to starý.. Chytrej kluk, celej táta Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Poridil jsem si mesh na Humberta a nemuzu je dat z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Mesh jim móóc sluší!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) Jedna dnešní mobilovka.. Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Tak už mám konečně i bílé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Nový přírůstek z aukra. Nová origo luneta právě objednaná v Eltonu , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 (upraveno) Přišly díly z eltonu, myiotu už měl z e-baye připravenou, tak jsem spáchal další bastl;-) Upraveno 8. srpna 2016 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Ty jsou teda hodobožový velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Přesně tak, máš pro to cit. Stejně jako zelené Igeny na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Přišly díly z eltonu, myiotu už měl z e-baye připravenou, tak jsem spáchal další bastl;-)Připojuji se s gratulací!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 (upraveno) Díky díky, mám z nich radost. Na díly jsem čekal hodně dlouho, až už jsem je skoro přestal chtít, ale když jsem dnes dal hodinky dohromady, vzal jsem je na milost . Teď jsem zvědavej, jak bude šlapat ta miyota vevnitř.. Upraveno 8. srpna 2016 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Přišly díly z eltonu, myiotu už měl z e-baye připravenou, tak jsem spáchal další bastl;-)Pěkný kousek vymazlený, mám dotaz co všechno za díly ti poslali z eltonu, nechtěli ti to poskládat sami. Gratuluji. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Pěkný kousek vymazlený, mám dotaz co všechno za díly ti poslali z eltonu, nechtěli ti to poskládat sami. Gratuluji. Ahoj.Objednával jsem pouzdro, ručky a číselník, strojek jsem koupil nový na e-bay. Teď už samostatně elton díly neprodává, pokud vím. Moje objednávka byla někdy z prosince, to ještě díly prodávali, proto mi to ještě poslali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Objednával jsem pouzdro, ručky a číselník, strojek jsem koupil nový na e-bay. Teď už samostatně elton díly neprodává, pokud vím. Moje objednávka byla někdy z prosince, to ještě díly prodávali, proto mi to ještě poslali.Já jsem objednával někdy v červnu lunety a korunky a neměli problém poslat, na pouzdro jsem se neptal - nepotřeboval jsem. Samozřejmě je jasný že jim nebudu posílat hodinky na opravu jen kvůli korunce. Tak se radši ptám jestli nezměnili obchodní taktiku, třeba teď když je tam to nové vedení. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 No právě že změnili a ani se jim nedivím. Korunka a luneta asi problém není, ale pouzdra už samostatně neprodávají...tak mi to aspoň bylo řečeno, na pilu jsem nijak netlačil, protože už mám zbastlený vše, co jsem chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se