Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Fujtosemselek ! Dobrý, ta zelená a indexy z Igenů jsou kolervoucí záležitosti. Tohle by si asi zasloužilo nerez. Ale ta bílá lunrta na tom vypadá dobře, i když se mi to těžko píše  :suicide_anim:

Ani nevíš, jak ti to věřím, já tu bílou lunetu úplně žeru :frusty: :death:

Jinak chlapci děkuji za pochvalu, ale ta hlavní patří kamarádovi Zdenkovi, který nechal ten ciferník pro mlaďase udělat :notworthy:

A po konzultaci s Juniorem zůstanou v mosazi a tak jak jsou/ručky/, chytil ode mne vintážního bacila a chce to starý.. Chytrej kluk, celej táta :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky díky, mám z nich radost. Na díly jsem čekal hodně dlouho, až už jsem je skoro přestal chtít, ale když jsem dnes dal hodinky dohromady, vzal jsem je na milost :whistling: .

Teď jsem zvědavej, jak bude šlapat ta miyota vevnitř..

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

Přišly díly z eltonu, myiotu už měl z e-baye připravenou, tak jsem spáchal další bastl;-)

Pěkný kousek vymazlený, mám dotaz co všechno za díly ti poslali z eltonu, nechtěli ti to poskládat sami. Gratuluji. Ahoj.

Odkaz ke komentáři

Pěkný kousek vymazlený, mám dotaz co všechno za díly ti poslali z eltonu, nechtěli ti to poskládat sami. Gratuluji. Ahoj.

Objednával jsem pouzdro, ručky a číselník, strojek jsem koupil nový na e-bay. Teď už samostatně elton díly neprodává, pokud vím. Moje objednávka byla někdy z prosince, to ještě díly prodávali, proto mi to ještě poslali.

Odkaz ke komentáři

Objednával jsem pouzdro, ručky a číselník, strojek jsem koupil nový na e-bay. Teď už samostatně elton díly neprodává, pokud vím. Moje objednávka byla někdy z prosince, to ještě díly prodávali, proto mi to ještě poslali.

Já jsem objednával někdy v červnu lunety a korunky a neměli problém poslat, na pouzdro jsem se neptal - nepotřeboval jsem. Samozřejmě je jasný že jim nebudu posílat hodinky na opravu jen kvůli korunce. Tak se radši ptám jestli nezměnili obchodní taktiku, třeba teď když je tam to nové vedení. :-)

Odkaz ke komentáři

No právě že změnili a ani se jim nedivím. Korunka a luneta asi problém není, ale pouzdra už samostatně neprodávají...tak mi to aspoň bylo řečeno, na pilu jsem nijak netlačil, protože už mám zbastlený vše, co jsem chtěl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...