Honza.manta Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Lis je na armovaná sklíčka a pavouk je na normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Nějakej borec na Aukru občas prodává sklíčka za tuším 20Kč a psal že pasujou krom jiného i na PS2 ale připadá mi, že to armovací neni. Myslíte že je možný, že by tam pasovalo i normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Pasovat bude, ale armovacie by malo zabezpecit vodotesnost, normalne nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Osobni zkusenost po zakoupeni 4 ks:Sklicko pasuje, ale diky tomu, ze neni armovaci, tak nedrzi armovaci krouzek.Tzn, ze se ti bude uvnitr hybat.Pokud bys chtel vodotesnost, tak musis sklicko oblepit.Vsechny sly do kose. :-( Upraveno 24. února 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Aha, takže na nic. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Nějakej borec na Aukru občas prodává sklíčka za tuším 20Kč a psal že pasujou krom jiného i na PS2 ale připadá mi, že to armovací neni. Myslíte že je možný, že by tam pasovalo i normální? Tu vodotěsnost právě zaručuje to armování tím kovovým kroužkem. Jinak vodotěsnost není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Ten lahovvě zelený, metalický číselník mě dostává. Máte ho někdo na sportech? Nikde jsem ho moc neviděl.... bežná výroba to asi nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Já mám takovéto, koukni vlevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 No paráda :-), vypadají jako čistě zelené. Já je mám ještě o fous jiné - je to metalická barva, takže přechází ze zelené po skoro černou.... :-). Teď je otázka co je to za výrobu. Jestli vlastní nebo něco zkušebního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ještě chybí fialové, zatím jsem je nepotkal, ale vím že jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ještě chybí fialové, zatím jsem je nepotkal, ale vím že jsou. Tak tohle je hezký, už jsem tady ve vlákně tu modrou variantu objevil a fialovou taky :-). Stejně by mě zajímalo, jak to bylo s tou výrobou. Jestli vlastní, lidová tvořivost, či zkušební variace..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Jinak ten číselník je naprostá funglovka, nikdy nepoužitá. Můj hodinář se někde dostal k "platu" nových prim číselníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Moc hezké. Ještě existuje stříbrná verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Díky, stříbrnou verzi jsem tu také zahlídnul, ale myslel jsem, že to je zakázková výroba z Eltonu..... tuším, že tu jsou na fóru dva exempláře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Stříbrné jsou tu jednak původní a potom byly ještě vyrobeny čtyři kusy pro členy fóra, ale ty mají odlišnosti v ručkách i indexech - nelze zaměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 A nech mě hádát... jedny máš ty :-). Já jsem prohlížel celé vlákno a narazil jsem na ně. Nevíš jak to bylo s těmahle variacema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ohledně těch variací to neví asi nikdo.Jedny jsem měl, ale posunul jsem je dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Zkusil jsem se dotázat s tou otázkou přímo na Elton a neví ani tam... zároveň další info ohledně náhradních dílů.... Takže u Eltonu už je s díly konec. Dobrý den,Je možné že si někdo nechával dříve udělat na zakázku.V současné době samostatné náhradní díly neprodáváme, jen v rámci renovaci a oprav. Přeji hezký den........................obchodní oddělení ELTON hodinářská, a.s.Náchodská 2105549 01 Nové Město nad MetujíCzech RepublicT + 420 491 401 967M +420 778 060 470www.prim.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Panove, nemam tam nahodou Parexo lunetu? Reknete, at ji kdyztak muzu hned splachnout do haj.lu. Mam doma asi 4 lunety a uz jsem zblblej, protoze mi prijde, ze je kazda jina. Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tuhle můžeš s čistým svědomím spláchnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se