Hardslimer Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Taky dobry. :-)To jsem jeste neslysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) k tomu sklíčku, tohle by na dvojky šlo nebo je tam nějaká chybka?To by mělo být použitelné, podle mě to cpe do těch svých skládaček.http://www.nejpanskehodinky.cz/products/plastove-sklo-prim-sport-ii-310-armovaci/ Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Hardslimer: Vážená (a znalá) členka fóra Nirmalita je muž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 To neres.V profilu ma napsano "zena", tak ji oslovuji jako zenu.Pokud je to muz, ktery se citi byt zenou, tak ho taky budu oslovovat jako zenu.Nemam s tim problem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 salam v chodbe. Dost dobre hehe. Jinak uz tomu tedy rozumim, jak to tak vidim, asi bude lepsi vyhledove sehnat jeste jedny sporty s dobrym sklickem a lunetou a tady z tech prehodim strojek atp.Kazdopadne diky za rady, usetril jsem si starosti a penize a jsem o trosinku chytrejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Obehni si stare hodinare v okoli, casto mivaji nejake zasoby z dob minulych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 casto ale taky mivaji parexo, tak se jich dvakrat doptej jestli to jsou stare zasoby nebo novy nakup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Je nejake zlate pravidlo, jak zjistit jestli jsou dily parexo nebo ne? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Cist + porovnavat obrazky na Chronomagu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hoj. Přidávám nějaké aktuální foto mých PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Ahoj, přidávám foto svých prvních PS2, které jsem jako malý kluk dostal od svého táty. Dlouhou dobu ležely v šuplíku ve špatném stavu. Na doporučení kamaráda, jsem je nechal zrenovovat. Jsou pročištěné, seřízené, pouzdro nově pochromované, mají vyměněné sklíčko i novou lunetu+nový kožený řemínek. Ještě by to chtělo vyměnit sekundovou ručičku a hlavně korunku, která je vykřivená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Moc pěkný, hlavně to pouzdro má na nový chromování i zachovalý ostrý hrany , kdes nechával dělat novej chrom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Působí dobře na přechromované.. šlo by přidat foto hran? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Proč měnit sekundovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ahoj, přidávám foto svých prvních PS2, které jsem jako malý kluk dostal od svého táty. Dlouhou dobu ležely v šuplíku ve špatném stavu. Na doporučení kamaráda, jsem je nechal zrenovovat. Jsou pročištěné, seřízené, pouzdro nově pochromované, mají vyměněné sklíčko i novou lunetu+nový kožený řemínek. Ještě by to chtělo vyměnit sekundovou ručičku a hlavně korunku, která je vykřivená. Moc pěkné to máš Jurdo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Moc pěkný, hlavně to pouzdro má na nový chromování i zachovalý ostrý hrany , kdes nechával dělat novej chrom ?Děkuji, dával jsem to jednomu hodináři u nás v Karviné a ten to někam posílal na přechromování, bohužel nevím kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Působí dobře na přechromované.. šlo by přidat foto hran?Taky jsem s výsledkem pochromování spokojen. Zítra nafotím více detailních fotek při denním světle a hodím je sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Proč měnit sekundovku?Sekundovka je trošičku prohnutá a u kratšího konce je taky odřená....z fotky to nejde moc vidět, zítra zkusím nafotit případně detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Moc pěkné to máš Jurdo ! Taky si mě k tomu dokopal, abych s tím něco udělal a jsem za to rád:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Taky jsem s výsledkem pochromování spokojen. Zítra nafotím více detailních fotek při denním světle a hodím je sem Budeme se těšit na další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se