colommbo Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Hardslimer: Vážená (a znalá) členka fóra Nirmalita je muž...
Hardslimer Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 To neres.V profilu ma napsano "zena", tak ji oslovuji jako zenu.Pokud je to muz, ktery se citi byt zenou, tak ho taky budu oslovovat jako zenu.Nemam s tim problem. ;-)
Šnuptychl Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 salam v chodbe. Dost dobre hehe. Jinak uz tomu tedy rozumim, jak to tak vidim, asi bude lepsi vyhledove sehnat jeste jedny sporty s dobrym sklickem a lunetou a tady z tech prehodim strojek atp.Kazdopadne diky za rady, usetril jsem si starosti a penize a jsem o trosinku chytrejsi
nickolas Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Obehni si stare hodinare v okoli, casto mivaji nejake zasoby z dob minulych...
feltharg Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 casto ale taky mivaji parexo, tak se jich dvakrat doptej jestli to jsou stare zasoby nebo novy nakup
Návštěvník tysmek Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Je nejake zlate pravidlo, jak zjistit jestli jsou dily parexo nebo ne? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk
Hardslimer Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Cist + porovnavat obrazky na Chronomagu. ;-)
Valderek Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Hoj. Přidávám nějaké aktuální foto mých PS2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jurda Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ahoj, přidávám foto svých prvních PS2, které jsem jako malý kluk dostal od svého táty. Dlouhou dobu ležely v šuplíku ve špatném stavu. Na doporučení kamaráda, jsem je nechal zrenovovat. Jsou pročištěné, seřízené, pouzdro nově pochromované, mají vyměněné sklíčko i novou lunetu+nový kožený řemínek. Ještě by to chtělo vyměnit sekundovou ručičku a hlavně korunku, která je vykřivená. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Moc pěkný, hlavně to pouzdro má na nový chromování i zachovalý ostrý hrany , kdes nechával dělat novej chrom ?
Nowis Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Působí dobře na přechromované.. šlo by přidat foto hran?
Valderek Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Ahoj, přidávám foto svých prvních PS2, které jsem jako malý kluk dostal od svého táty. Dlouhou dobu ležely v šuplíku ve špatném stavu. Na doporučení kamaráda, jsem je nechal zrenovovat. Jsou pročištěné, seřízené, pouzdro nově pochromované, mají vyměněné sklíčko i novou lunetu+nový kožený řemínek. Ještě by to chtělo vyměnit sekundovou ručičku a hlavně korunku, která je vykřivená. Moc pěkné to máš Jurdo !
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Moc pěkný, hlavně to pouzdro má na nový chromování i zachovalý ostrý hrany , kdes nechával dělat novej chrom ?Děkuji, dával jsem to jednomu hodináři u nás v Karviné a ten to někam posílal na přechromování, bohužel nevím kde.
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Působí dobře na přechromované.. šlo by přidat foto hran?Taky jsem s výsledkem pochromování spokojen. Zítra nafotím více detailních fotek při denním světle a hodím je sem
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Proč měnit sekundovku?Sekundovka je trošičku prohnutá a u kratšího konce je taky odřená....z fotky to nejde moc vidět, zítra zkusím nafotit případně detail.
Jurda Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Moc pěkné to máš Jurdo ! Taky si mě k tomu dokopal, abych s tím něco udělal a jsem za to rád:-)
Valderek Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Taky jsem s výsledkem pochromování spokojen. Zítra nafotím více detailních fotek při denním světle a hodím je sem Budeme se těšit na další fotky
Jurda Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 (upraveno) Ahoj, posílám doplňující foto. Na fotkách jde vidět kvalita chromování hran, vykřivená korunka a podřená sekundovka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. května 2017 uživatelem Jurda
Miroslávek Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Tak to je fakt moc pěkně provedené nové chromování .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se