Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:lol2: salam v chodbe. Dost dobre hehe. Jinak uz tomu tedy rozumim, jak to tak vidim, asi bude lepsi vyhledove sehnat jeste jedny sporty s dobrym sklickem a lunetou a tady z tech prehodim strojek atp.

Kazdopadne diky za rady, usetril jsem si starosti a penize a jsem o trosinku chytrejsi  ;)

Návštěvník tysmek
Odesláno

Je nejake zlate pravidlo, jak zjistit jestli jsou dily parexo nebo ne? Diky

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hoj. Přidávám nějaké aktuální foto mých PS2 :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj, přidávám foto svých prvních PS2, které jsem jako malý kluk dostal od svého táty. Dlouhou dobu ležely v šuplíku ve špatném stavu. Na doporučení kamaráda, jsem je nechal zrenovovat. Jsou pročištěné, seřízené, pouzdro nově pochromované, mají vyměněné sklíčko i novou lunetu+nový kožený řemínek. Ještě by to chtělo vyměnit sekundovou ručičku a hlavně korunku, která je vykřivená.

Odesláno

Ahoj, přidávám foto svých prvních PS2, které jsem jako malý kluk dostal od svého táty. Dlouhou dobu ležely v šuplíku ve špatném stavu. Na doporučení kamaráda, jsem je nechal zrenovovat. Jsou pročištěné, seřízené, pouzdro nově pochromované, mají vyměněné sklíčko i novou lunetu+nový kožený řemínek. Ještě by to chtělo vyměnit sekundovou ručičku a hlavně korunku, která je vykřivená.

Moc pěkné to máš Jurdo ! 

Odesláno

Moc pěkný, hlavně to pouzdro má na nový chromování i zachovalý  ostrý hrany , kdes nechával dělat novej chrom ?

Děkuji, dával jsem to jednomu hodináři u nás v Karviné a ten to někam posílal na přechromování, bohužel nevím kde.

Odesláno

Působí dobře na přechromované.. šlo by přidat foto hran?

Taky jsem s výsledkem pochromování spokojen. Zítra nafotím více detailních fotek při denním světle a hodím je sem :photo:

Odesláno

Proč měnit sekundovku?

Sekundovka je trošičku prohnutá a u kratšího konce je taky odřená....z fotky to nejde moc vidět, zítra zkusím nafotit případně detail.

Odesláno

Taky jsem s výsledkem pochromování spokojen. Zítra nafotím více detailních fotek při denním světle a hodím je sem :photo:

Budeme se těšit na další fotky :)

Odesláno (upraveno)

Ahoj, posílám doplňující foto. Na fotkách jde vidět kvalita chromování hran, vykřivená korunka a podřená sekundovka.

Upraveno uživatelem Jurda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...