Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Ahoj, posílám doplňující foto. Na fotkách jde vidět kvalita chromování hran, vykřivená korunka a podřená sekundovka.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem Jurda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji, dával jsem to jednomu hodináři u nás v Karviné a ten to někam posílal na přechromování, bohužel nevím kde.

A nemohl by ses třeba zeptat hodináře,kam to posílá na přechromování?

Odkaz ke komentáři

Moc tomu nerozumím, o pár postů výše jsi psal, že byly na renovaci u hodináře, to ti hodinář nechal odřenou ručičku a nasadil křivou korunku?? Kolik stálo přechromování pouzdra ? Díky Škaro

Edit pravopisu

Upraveno uživatelem Skarohlid
Odkaz ke komentáři

Já souhlasím s Jeronimem,  to přechromovaný není, dej fotky před chromováním.

Bohužel pánové, fotky před chromováním nemám, ale můžu vás ujistit, že bylo pouzdro po hranách na zadní straně ošoupané až na měd....takže 100% se nejedná o původní chrom. 

Odkaz ke komentáři

Moc tomu nerozumím, o pár postů výše jsi psal, že byly na renovaci u hodináře, to ti hodinář nechal odřenou ručičku a nasadil křivou korunku?? Kolik stálo přechromování pouzdra ? Díky Škaro

Edit pravopisu

Je to tak jak píšeš, hodinář nechal odřenou sekundovku i křivou korunku, protože neměl náhradní...To pochromování stálo myslím cca 250-300kč. Co se týká toho hodináře, tak jsem s ním spokojen nebyl (příště k němu nepůjdu) jediné co se mi líbilo, bylo to pochromování...akorát nevím kde to posílal.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím,

tak jsem se po pěti měsících dočkal telefonátu z primu z Ostravy a nevěřil jsem již vlastním uším. Hodinky máte hotové na prodejně.

Dělali mi cifr, armovák a dat. věnec dle mého návrhu a prosklené víčko. Strojek jsem měl po GO u svého hodináře. Pouzdro jsem sehnal origo v chromu nepoužité. Jsou nádherné - čekání se vyplatilo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...