Jan_Jan_2006 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 10 500? Bez nového pouzdra? MasakrTaké hledím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Sakra, tohle vlákno jsem dlouho nesjížděl, přitom takového krásného bastlení tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Přispěji taky svou trochu do mlýna. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Přispěji taky svou trochu do mlýna....ten pásek je suber barva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Chtěl jsem aby ladil s vteřinovou ručičkou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Chtěl jsem aby ladil s vteřinovou ručičkou :-DLadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Když jsme u toho, tak tentýž člen mi dělal i tenhle ciferník. P1000213.jpg Když jsme u těch bastlů, taky jsem si jedny orlíky dělal. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Tedá...musím uznat,jak černé pvd hodinky nemam rád,že tady se to vážně povedlo a je to i s tím strapem velká paráda. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Přispěji taky svou trochu do mlýna.povedlo se takové hodinky by mohl Elton ve větší variantě s vypouklým safírem a kovovou lunetou vyrábět i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ML321 Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Ahoj všem, sporty patří k mým nejoblíbenějším Primkám a tak přispěju i já svou troškou do mlýna.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Také jsem si vytvořil jedny PS2 s ručičkama PS1...Nevypadá to špatn?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 ja som mal stale slabost pre PSII ktore maju IGEN rucky. Sam mam jednu taku renovacnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Jedno starsi foto: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 tak at to má návaznost, jedna taky starší fotka Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Můj osobní názor je, že PVD dává pouzdru nový rozměr... Prohrávám si z myšlenkou dát do PVD PS 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 tak at to má návaznost, jedna taky starší fotkaUz jsem ti ten remen kdysi chvalil.Paradni! ;-)Ale az ted jsem zjistil, ze by se mi taky takovy sikl, ale pouze v khaki barve.Nasel by se zde nekdo, kdo by to zvladl udelat?Predem diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Já jsem teď měl párkrát na ruce tyto. Více fotek u mě. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 tak at to má návaznost, jedna taky starší fotka 20170115_103430.jpgtohle je dobrý, dobrá inspirace, proč ne......*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamator Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Dnes sme na navsteve a priatelkin otec na mna vytiahol tieto sporty, su vo vynikajucom stave, predat ich nechce vraj mi ich da na narodeniny uz len vydrzat do konca augusta Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se