colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Moc pěkně udělaný hodinky. Já radši původní stav(y). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 To spona:tak sis je nakonec nechal udělat nebo jsi kupoval od někoho místního? Vypadají moc dobře, ať slouží a ten průhled na nich vypadá super. Taky ale raději tahám origoše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Jsou nádherný ,fakt vypadají pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Také se přidávám s gratulací!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Máš je moc pěkný , i s tou lunetou vypadá, že se Elton polepšil , máš je na řemenu 19 mm ?? sedí tam dobře ???Já nevím, jestli to jen špatně vidím, ale ta 1 na lunetě vypadá jako bych ji tam kreslil já a ještě k tomu levou rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Děkuji za chválu Origoš ve stejné barvě mám teď na opravě, tak až přijdou vyfotím. Renovační jsem koupil tento týden na Bazoši.Jsou téměř nové, nenošené.Fakturu mi prodávající taky dal, jsou ještě v záruce.Renovace byla včetně kalibru, takže pěkná morda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 I ta pětka na lunetě je nějaká vachrlatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Můj pohledv reálu nic nevidím. Tím je nechci vychvalovat, právě že jsou moje.Ta fotka je mnohokrát zvětší a pak to možná vypadá jak vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Elton se nepolepsil ...Je to klasicky dodavany kus. ;-)Nove raznice se asi nedockame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Asi budu muset zajít k očnímu Mě spíš děsila ta barva číselníku, ale je to dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 No ta 5ka je fakt děsná. Jinak pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Nedalo mi to, abych se nepodíval na lunetu na mých renovačních PS2.Zdá se být OK. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Vypadá ok. Jak dlouho jsou po renovaci? Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Renovace je z dubna 2017. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Tak to vylepšili. Moje jsou z 12.2016. Časem budu posílat na renovaci Diplomaty, tak koupím novou a uvidím.Díky za informace, máš je hezký Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Neviem, neviem...mne prisla luneta asi 2 tyzdne dozadu a 5ka a 3ka je ako keby jemne zahmlena, ci tlacena na dva razy. Fotky som daval uz minule do co mame na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Spono, prosím, nemohl by jsi ta čísla "1" a "5" na lunetě vyfotografovat samostatně (zvětší se). Na foto hodinek, které jsou opravdu pěkné - sluší jim to, ta čísla opravdu vypadají příšerně. Jestli to nezkresluje foto, jak tvrdíš Ty, tak by to bylo, od výrobce, hodně blbé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 to baza: Krásná Humberta. Co to máš za tah? Není zelená výplň ruček jiná než na indexech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Mě to fakt tak hrozný nepřijde, ale koukni Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Jsou fakt pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se