Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Až na tu lunetu a armovák. Jinak hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 to baza: Krásná Humberta. Co to máš za tah? Není zelená výplň ruček jiná než na indexech?Tah je čína, ale poměrně kvalitní. Výplň - na fotce to tak vypadá, v reálu to není poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Jestli je tato luneta renovační tak, slušně řečeno, je to nepovedené. Když jsi to zvětšil, tak je vidět, že i ostatní čísla jsou neostrá, kraje kostrbaté. Co k tomu říci? Jinak díky za foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) Zvětšený to vidět je, to souhlasím. Myslím že běžným pohledem mi to nepřijde. Třeba mám lunetu dělanou v pátek odpoledne a někdo kdo je dělá spěchal domů .Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem spona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Já Ti rozumím, hodinky jsou krásné a jistě pří prvním pohledu si toho nikdo nevšimne, ale domníval jsem se, že z výroby by měl vypadnout pouze pěkný a kvalitní kousek. Když takovouto lunetu mi pošlou jako náhradní, tak budu nadávat, ale pokud mi ji dají na takové krásně udělané PRIMky tak se mi zdá, že je to neprofesionální.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Tady ještě pro srovnání původní luneta v aktuálním nošeném stavu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Dnes jsem stejně psal do Eltonu a koupím ještě dvě náhradní, tak to třeba dopadne. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 to baza: Díky za odpověď. Tah vypadá výborně. S tou barvou - fotky často matou, proto jsem se ptal. Kdo byl někdy na seznamce, ví o tom svoje Taky si myslím, že po renovaci by luneta měla vypadat bezchybně. Že se za chvíli ošoupe, je věc druhá. Jinak i tak hodinky krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Jenom zopakuji:Jinou lunetu Elton nedodava.Vytlacuje to stejna raznice jak pred 20 roky. Akorat uz je asi krapet opotrebovana. No co, no. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Já vím, četl jsem to. I tak nějakou koupím, přece jen je to plast a dlouho nevydrží. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Když jsem byl v Eltonu na exkurzi cca před rokem, tak ty lunety neměli, bylo mi řečeno, abych počkal cca 4 měsíce, tak z toho usuzuji, že mají raznici mají snad novou.I se tu o tom psalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Ahoj, dneska jsem vytahnul taky Primky po delsi dobe na provetrani. Jen se mi nechtelo pretacet dny, takze u me je, dneska zitra hehe. Na tehdle mam novou lunetu, nove sklicko a novy reminek. Vse za par susnu a delaji me opravdu radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Lehce nabyl v hospodě,tak doufám,že lehce nepozbydu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Hned zapadly do kolektivu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 PS 2 bylo asi vyrobeno nejvíc, mám asi sedmery nositelné .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Kde koupit samostatné sklicko na PS2?Ma někdo dobre zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Moc pěkné, tah je super. Je někde k sehnání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Tenhle je z nejake burzy, stary plechac, ale neskutecne pohodlny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Taky chci dát Humberta na tah http://www.ehodinarstvi.cz/sire-18-mm_d402.html ale nemůžu se rozhodnout,jakej vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se