Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Zvětšený to vidět je, to souhlasím. Myslím že běžným pohledem mi to nepřijde. Třeba mám lunetu dělanou v pátek odpoledne a někdo kdo je dělá spěchal domů :).

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem spona
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já Ti rozumím, hodinky jsou krásné a jistě pří prvním pohledu si toho nikdo nevšimne, ale domníval jsem se, že z výroby by měl vypadnout pouze pěkný a kvalitní kousek. Když takovouto lunetu mi pošlou jako náhradní, tak budu nadávat, ale pokud mi ji dají na takové krásně udělané PRIMky tak se mi zdá, že je to neprofesionální....

Odkaz ke komentáři

to baza: Díky za odpověď. Tah vypadá výborně. S tou barvou - fotky často matou, proto jsem se ptal. Kdo byl někdy na seznamce, ví o tom svoje :)

Taky si myslím, že po renovaci by luneta měla vypadat bezchybně. Že se za chvíli ošoupe, je věc druhá. Jinak i tak hodinky krásný.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, dneska jsem vytahnul taky Primky po delsi dobe na provetrani. Jen se mi nechtelo pretacet dny, takze u me je, dneska zitra hehe.  Na tehdle mam novou lunetu, nove sklicko a novy reminek. Vse za par susnu a delaji me opravdu radost  :wub:  

post-38628-0-51283600-1510332484_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...